Arama

Koç Burcu ve Tatil

Güncelleme: 29 Ağustos 2012 Gösterim: 2.823 Cevap: 1
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Koç insanı için tatil demek, heyecanlı yeni olaylarla gücünü ve dayanıklılığını ölçmek ya da daha önce hiç yapmadığı şeyleri yapmak demektir. Koç, diğer burçların aksine tatilinde günlük hayatından çok farklı şeyler yaşamak ister.
Koç burcu macera ve keşifleri temsil ettiğinden tatilinde dağcılık, rafting, yamaç paraşütü gibi sporlar yapmayı tercih eder. Doğaya karşı kendi gücünü test edebileceği bir kamp tatili ona iyi gelecektir.
Sponsorlu Bağlantılar
Koç burcu ilk defa gittiği yerlerde çok eğlenir. Bu yüzden tatil için hiç gitmediği yerleri seçmelidir.

Her zaman yeni şeylere ihtiyacı vardır, daha önce gezip gördüğü yerler ona fazla heyecan vermez.

Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
29 Ağustos 2012       Mesaj #2
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
İlkbaharın ateşli, öncü ve atılgan çocukları elbette enerjilerine uygun, hareketli bir tatil arayacaklar.
Plajda, deniz kenarında güneşe karşı boydan boya uzanmakla tatmin olmayacaklar. Peki ne yapacaklar?
Sponsorlu Bağlantılar

Koç'lar daima yeni heyecanlar, maceralar ararlar. Daha çok fiziksel macera onların tarzıdır.

Koç burcundansanız, yönetici gezegeniniz Mars sizi yeni deneyimlere çağıracaktır. Çabuk sıkılmanız, sürekli daha yeni ve iddialı şeyler aramanız tatilde de değişmez. Hatta tatilde hiç değişmez.


Bir ateş grubu mensubu olarak Koç'lar soğuk değil, ılık hatta sıcak yerleri tercih edeceklerdir. yönünüz daima Güney'i, Akdeniz'i, dünyanın sıcak tatil bölgelerini gösterecektir ve iyi de olacaktır. Eğleneceksiniz. Siz geniş ve uzun yollardan hoşlanırsınız ve kimseye de bağlı olmak istemezsiniz. O nedenle toplu taşıma araçları yerine kendi arabanızla yapacağınız bir yolculuk sizi mutlu eder. Özellikle de arabada sevdiğiniz CD'leri dinlerken... Boydan boya bir ülke turu hiç de fena olmaz. Küçük ve kendi keşfedeceğiniz yerlerde, yörelere ait lezzetleri, kültürleri, âdetleri incelemek sizi mutlu edecektir. Arabanızda bir çadır da bulundurursanız istediğiniz yerde konaklayabilirsiniz. Kaya tırmanışı, planör denemeleri, rafting, yamaç paraşütü gibi seçenekler de tatil anlayışınızın içine girer. Doğa yürüyüşü, binicilik de ilginizi çekebilir. Hatta bir Survivor kampı ziyaretçisi olmak tam size göre bir tatil seçeneği olabilir. Ama her Koç bu kadar atak olmayabilir de. Ya da siz kendinizi bu denli atak bir Koç gibi hissetmiyor olabilirsiniz, o zaman daha az fiziksel bir heyecana ne dersiniz? mesela bir casino bunu için biçilmiş kaftandır ama tabii sağduyunuzu kaybetmemeniz şartıyla. Kıbrıs, Monaco, Las Vegas idealdir. Hiç olmadı, bowling, golf, basketbol, voleybol ya da heyecanlı bir su sporu yapabileceğiniz bir tatil yöresi de olabilir. Yine Disneyland gibi hem çocuklar hem büyükler için yapılmış bir harikalar diyarı da ilginizi çekebilir.

Öz gezegeniniz Mars'ın yarışmacı ruhu sizi keyifli ralli yarışlarına, bisiklet turlarına da sürükleyebilir. Teniz turnuvaları da sizin için ideal olabilir. Denk geliyorsa bir tatilde Olimpiyatlara ya da bir atletizm şampiyonasına, en azından basket ya da futbol turnuvasına gidin gerçekten çok eğleneceksiniz.

Kaynak:

Benzer Konular

19 Ağustos 2008 / Misafir Burçlar
19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
19 Ağustos 2008 / Misafir Burçlar
19 Ağustos 2008 / The Unique Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular