| | #1 (mesaj-linki) | |
| ''Beni Yıka'' Olayını Abartanlar - Komik Resimler![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni Yıka Olayını Abartanlar Son Düzenleyen fadedliver; 31-08-2009 @ 00:01. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ''Beni Yıka'' Olayını Abartanlar..Son Düzenleyen fadedliver; 31-08-2009 @ 00:02. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ''Beni Yıka'' Olayını Abartanlar..![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ''Beni Yıka'' Olayını Abartanlar..![]() ÜNLÜ TABLOLAR ARKA CAMDA ![]() Amerikalı ressam Scott Wade, otomobilinin bagajına eşyasını bırakıp, bagaj kapısını kapattıktan sonra bir anda kirli olan arka camın üzerinde parmağını dolaştırmaya başlamış. O anda camdaki bu kirin şekil verilerek değerlendirilebileceğini keşfetmiş. Daha sonra çantasından bir fırça çıkararak içinde dünyaca ünlü Leonardo Da Vinci’nin Mona Lisa’sı ve Van Gogh’un Yıldızlı Gece’sinin de bulunduğu birçok resmi tuvali olan kirli arka camda yeniden çizmiş. Hem elini hem de fırçasını kullanarak kendisinin ve arkadaşlarının otomobillerinde yaptığı bu resimler, yıllardır resim yapan Wade’nin bir anda meşhur olmasını sağlamış. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ''Beni Yıka'' Olayını Abartanlar..![]() ![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen sudeniz; 09-11-2007 @ 12:43. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ''Beni Yıka'' Olayını Abartanlar..![]() Son Düzenleyen sudeniz; 09-11-2007 @ 12:45. Sebep: Mevcut Ek | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ''Beni Yıka'' Olayını Abartanlar![]() | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| beni yika, beni yıka, beni yıka olayını abartanlar, komik resimler, yıka beni, |
''Beni Yıka'' Olayını Abartanlar - Komik Resimler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Komik Resimler -2- | Blue Blood | Komik Resimler/Karikatürler | 2045 | 12 Saat Önce 13:38 |
| Bilmeceler 2.0 (Komik olaylar, Geyikler, Komik Yazılar, vd.) | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 04-10-2009 03:44 |
| Komik Anime Resimler | kakarotto | Anime Sanatı | 75 | 23-09-2009 18:19 |
| Komik - Komik Nedir - Komik Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 19-05-2008 19:48 |
| Komik Resimler -1- [Arşiv] | Blue Blood | Komik Resimler/Karikatürler | 1053 | 29-09-2006 02:15 |