| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Ahh Şu Kadınlar (Komik Resim ve Karikatürler)
öncelikle mystical_girl in yazdıklarına bittim süper vallaaa bende nette dolaşırken buldugum bir yazıyı paylaşacam 1-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar. 2-) CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m öteden beLLi oLan "cast" ayakkabıLarın içine kot pantoLonun paçasını sokar we herkesin onLara beğeniyLe baktığını zannederLer. 3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem werdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar. 4-) OnLarın önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gömLeğin markası, beyin... 5-) KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer we bunu çewreye hissettirmeye çaLışırLar. 6-) Kadın HakLarı diye çığırırLar ama kamu kuruLuşLarında en hızLı onLarın işi görüLür. 7-) "Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa, aaaaiiiiiiiiiyyyyyyyyy" gibi angutça bir konuşma diLLeri wardır. En PatatesLeri internete girince ortamın şahı padişahı CLaudia Schifferi oLur. 9-) OnLara göre paran oLduğu sürece adamsındır.Parasız erkek öLü erkektir. 10-)Poposunu açıkta bırakan bodyLer giyip gün boyu çekiştirirLer. Ya görünmesini istemiosan giyme!Bu ne pehriz bu ne Lahana turşusu... 11-) Edep yerLerine kadar görünecek kıyafetLer giyip "ErkekLer sapık, bakıyorLar" derLer. Ya peki senin açık giyinmekteki amacın ne?Göstermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun. Sende teşhircisin ona bakarsan... 12-) Bir erkek kötü 1 şey yaptığında "Erkek diiLmi hepsi aynı" derLer. Bende geçen sokakta hayat kadını gördüm. Napiim şimdi "kadın değiL mi hepsi aynı " mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan... 13-) MesajLarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerLer. 14-) Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atLarLar. 15-) Sokakta bağıra bağıra anıra anıra güLerLer we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmez."ppppuhahahahahha ya da kikikikiki" diye bağırırLar. 16-) Kot pantoLonu çizmenin içine sokup şebek oLurLar. 17-) DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar. 1 1 PLaza topuk giyip yürürken Yao Ming oLurLar. Yürüyemiyosan giyme ya... ALLA ALLA... 19-) Gitar(Kİ BEN ISLIK BİLE ÇALAMIYORUM), bağLama vs çaLan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saLLayarak yavşarLar. 20-) YüzLerini fondotene ruja carta curta buLarLar. 21-) Sınıfta ağLayıp sızLarLar nedensiz yere... 22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğreeeennnnçç" diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses'in tüm aLbümLerini buLundururLar. 23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber oLabiLirLer. Karakterin we beynin hariç... 24-) 1 BirayLa sarhoş oLup geceyi mahwederLer. 25-) OkuL etekLerini kısaLtırLar. vs vs vs bu şekilde çoğalta biliriz | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Ahh Şu Kadınlar (Komik Resim ve Karikatürler) | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
Re: Ahh Şu Kadınlar (Komik Resim ve Karikatürler)
tşkler çok iyiler
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
yalanım varsa söyleyin arklar ne dior müslüm baba:bilmeyiz hiç yalan dolan böyle yaşar insan olan onur olsun bizden kalan biz babadan böyle gördük, biz babadan böyle gördük(nokta) | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
emegıne saglık
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| acık popo resimleri, kadın hakları ile ilgili karikatür, kadın popo resimleri, kadınlarla ilgili karikatürler, kadınların popo resimleri, komik popo resimleri, kotlu popo resimleri, kotlu popolar, popo resim, sarhoş resimleri, |
Ahh Şu Kadınlar (Komik Resim ve Karikatürler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Küçük Kadınlar | The Unique | Yerli Diziler | 40 | 11 Saat Önce 21:29 |
| Ahh Şu Erkekler (Komik Resim ve Karikatürler) | Lavie | Komik Resimler/Karikatürler | 23 | 2 Hafta Önce 17:38 |
| Resim Nedir? Resim Sanatı | virtuecat | Güzel Sanatlar | 6 | 08-08-2008 17:29 |
| Komik - Komik Nedir - Komik Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 19-05-2008 19:48 |
| Bilmeceler 2.0 (Komik olaylar, Geyikler, Komik Yazılar, vd.) | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 22-02-2008 21:34 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||