| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ŞArkı SözleriCeza - Hasat Zamanı Hasat zamanı gel b**ch rap e bir paha biç rapime paha biçme trip yapma git b**ch Çok ufaksın ancak hiç relaxın kalmamış silahsız olmaz sanma vinç al öyle yüksel ah iç Hedefim ol don hedefim hep on önüme pingpong topu gibi düşerdi Son bende gizli bak öyle durma kalk hadi yak ateşi kalp kalmamışki bak Ak düştü saçlarımdan her taraf dumanlı, puslu sisli her tarafta gizli suçlar herbir yerde gizli İzli mermiler bu kelimelerdir önce cümlelerdir aklı alan aklı parlatan sen yaylan Kamer dolunca kurt adamlar olabilir fakat ben her zaman varım Yazım kışım karım üsküdarda olacak aklım ağlayışlar aklı alabilirse alsın Yedi tepeyse istanbul bırakın öyle kalsın Kasılmışsın kaskatı asılmışsın bas batır altımdasın at ası kasmasın bu asrın aslı Dedikoduyla Savaşa gidenin cephesi kasımpatı tarlasında kamera karşısında yükselen cesaret taklalarda Makyajlarda gizli üsküdar stil bu müptezelide madara etti anlat derdi Sokaklar hem cehennem hemde cennet olabilirmi bilmem ancak metafiziksel ihtilal var Doğdum hep duvardı büyüdüm hala daha duvar var Hergün kavga gördüm kiminde korku kiminde kanlar Gerçek gecekondularmı yoksa şu mezarlar nazarlı bakmış gözler bence hep yalandan ağlar Her tarafmı satılır acaba böyle parsa parsa üsküdar ve istanbul bu işte herkes hayran Doğduğum yerde kalmadı çocuklara hiç arsa ne kadar insan varsa vardır bir o kadar da hayvan Hasat zamanı meyva bahçelerini yaksalarda marmaramdan geçti tankeriyle baksalarda Mekanım üsküdar ve en son karaca ahmet anla meclisim hep ala işte ağla gülüm ağla Her tarafmı satılır acaba böyle parsa parsa doğduğum yerde kalmadı çocuklara hiç arsa Hasat zamanı meyva bahçelerini yaksalarda mekanım üsküdar ve en son karaca ahmet anla. | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Rüyalarımdaki İşaretler ft. Leadri of Abluka Alarm VERSE 1 (LEADRİ) Beni ben akşamımda aradım,aradım ay kırıklarında. Ayrılıkların da tadı yanaklarında,gizli mahçup ellerim. Ve mantık hislerimde. Bir satır silinmek istedim ki derleyen yok. İhtivada kalbim hicvedin,hissedin. Mükerrer oyla gaspedin,bu kalbim inzivada. Bir medet dilendi imtiyaz nedendi ? Kimler erdi dünlere ? ki ben niye şuaya küstüm ? Ah bu bahçelerde kan bıraktım,al dikenleri güllere. Dudaklar iz bıraktı çok sefer duaya. Bu kalemde his kalırdı. Kaç satır vedaya denk ? Hüdaya bir dilekçe gönder,ellerim yanık. Kanat kırık,heba olur mu sence varmadan semaya ? Hayatla dün görüştük,ön sözünde derde düştük. Öyküler bitirdik öncesiz. Ve tenkit ettik ilgisiz gidişleri. Hüner değil mesafesiz kaçışlar. Alma kalsın ahı,sorma boşver olmasın dönüşleri. VERSE 2 (SAGOPA) Yazdıklarımın hepsini kaderden çaldım. Kaybettiklerimi şarkılarda andım,ağrılarda sol yanım. Sürmekte olan savaşlar geçmişin ölmediğini vurgular canım. Rüyalarımdaki işaretlerle güne üzgün başladım. Korkularımı istemeden basledim. Kimlik krizi geçirenlere dualar ettim. Yargıla beni,vakti gelince algıla. Verilmiş sadakam mı vardı her günün sonunda ? Vurgula sitemini,aklında kurgula sistemini. Potansiyel suçlu enayi,şimdilerde çenen kilitli. Canavarlarım ani çıkar,ruhlarla dans beden yorar. Tanıdığım beş kişiden dördü bana aynı soruyu sorar. Bunca varlığın rahatlığında neden Sagopa karamsar ? Ne bileyim ben life goes on .... Sessizlik çemberinin tam ortasında mimlenirsen anlamakta zorlanmazsın yalnızlık ömür boyu zorunlu ders. Pesimistin siviri dilinin yarısı pers. Çözümsüz ters-düz edilen tüm denklemler yoruma dayalı ders. KELİMELER Şua: Işık Hüda: Allah,tanrı Tenkit: Eleştiri Pers: eski farsça,irana dair. | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Giyotin Fİt Sansar- Lanet Ettim Lanet Ettim Allah belanı versin Gözlerinden yaş insin Parası olana mutlu bitch olmayana aş insin Taşınsın ağlara yazdığım bütün kelamlar Dostuma düşmana yarime selamlar Gidiyorum Bu akşam elimde bir bavul , Ölüyorum bu Akşam Dünya kurtulur Soldurur yaşam hep kendi kendine Zorludur neden hep mutluluk yolu Sağ kolumda bir faça sol elimde bir yara Bu yolcu aldı başını ulaştı dağlara Ve yarına selam çakıpta dünüme döndüm Ve ben nefes alırken ölümü gördüm Söndürdüm ışığımı Gözümü yumdum Sabah uyanmak istemezdim huzur doluydum Bu gece yatağa yattığımda huzuru buldum Gün Doğdu saat çaldı.. Uyuyordum Nakarat 2 Lanet ettim yaşadığım onca aşklara Sakın dönmeyi geri küskünüm bakışlara Üsküdarın Ortasında bir bira ve sigara Derman Oldu derdime dünyam oldu kapkara Fersah Sokakların karanlık çok basitmiş arkadaşlık Ah dalaştık bazen oldu paylaştık Derdimiz birbirimizi taşladık beraber başladık rap denen yola Derman olmayınca derdine korkma vur beni Çek silahı daya kafama korkma vur beni Durdurun beni , tutun ellerimi yazmasın azmasın bu dil Sende sil beni hayat büyük okul yokolur ferso kaybeder Yanlışını kaydeder, dostum var bana yeter , ***** olan terk eder, terk edip gider Yanlız yaşamak yaşamak kuralı aşmak lazım surları Kadehim boşaldı doldur hancı ben bu gece buralı bunlar kimin kuralı Biz gönülden yaralı gözlerimiz kapalı Sigara sarıp yakmalı hep yürekten bakmalı Nakarat 2 Lanet ettim yaşadığım onca aşklara Sakın dönmeyi geri küskünüm bakışlara Üsküdarın Ortasında bir bira ve sigara Derman Oldu derdime dünyam oldu kapkara Narkoz Ben sustum devam etsin narkoz aleve seslensin seslenmek yetmez sistemle karta haykırış kadere pençe Manyak gibi yazmak dönence yürekte yanan güneş ve Söndüyse yaşamak yok para bulmak zor gönül ister Dertleri sere ser ve yeraltı... kaçamak yapmak Gülmek yoktu soluksuzum ben adım attım yoktu sonum Kendimi kaybettim 7/24 ayyaş gezerim boş gezerim Yok kefenim öyle bir kederim varki dert yok diyelim Yoktan var edebilecek kaderim zar atalım verebilecek birşeyim yok alsın canımı yanıma kar kalır Kaybetsem de kanları,terleri sarfetsemde yarın yok yak sigara Efkar bastı dertlen kankam gözyaşı aksın narkoz yazsın haykır kankam Çığlıkları Düşman mezarını kazsın. Kimsesizim bir sesim yanıma aldığım nefesim yaşamak için dostlar yok hevesim Bırakın lan kader de varsa tek ölelim.. | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ŞArkı SözleriBARİKAT_ F Tipi Dünya Yüce yüce dağları kasıp kavuran sinsi rüzgardan daha tipi İşte geldi barikat tan F tipi, F tipi Parça parça hayatlar, asık nice suratlar. karanlıklar İçinde paylaşılan yalnızlıklar. nefes almaya çalışır boy Veren bu çiçekler. delinin tekinin attığı kuyuya bu taşları Çıkarmaya çalışır dört bir yanımdakiler. didişip Kapışarak. 'yok sizdendi bizdendi; yok benim dedemindi Elindeki bu hırka'. anlamsız hayaller bu, anlamsız İlişkiler. 'f tipi' bir dünya, hep içine debelendiğim. son Nefesime kadar elim kolum bağlı benim. gözler tümden Kapalı. kapılar kapalı bana; pencereler hep kapalı; tüm Sürgüler kapalı Hayat A, B, C ne de E tipi; herkes olmuş aynı tip; işte 'f Tipi'. haydi sen de gel de ol barikat gibi; kendin gibi Düşünen gibi Yalanlar savrulur burada, maskeler takılır. insanlar Birbirlerini daha çok çok kandırır. kazılır kuyular Gerçekler topraklara gömülür! sürülür bir bir kendi yolunu Bu çizenler. sürüden kopup kendi olmak 'ölüm' demek. ölüm Yalnızlık demek; yalnızlık 'f tipi' demek. oysa, karanlığa Hep ışık tutan, aydınlatan, gökyüzünün yedi rengi dolaşır Uzaklaşır hayaller hep; uzaklaşır yarınlar. geride kalan Sadece benim gençlik yılarım Ben uslanmaz aşkların, kavgaların adamıyım. barut kokusunda Hep umudu ben aradım. sevdam için nice kirli topraklara Yatıp kalktım. ve ben ki tek yarınım; umudun kendisiyim Düşmanımın mermisinde Adım kazılıdır benim! varsın üstüme Gelsin bu zurnalarla kör gece. ateş bende, ateş binim Direnen bu elimde. 'f tipi' bu dünyada ben ezilen, ben Yalnız; ben düştükçe hep kalkan. işte yine buradayım. umudu İşledim size. ve de geleceği yine: harf harf, kemime Kelime; aynen kilim gibi; aynen kilim gibi; aynen kilim Gibi Hayat acımasız olsa da; atsa da bir tokat; derdini bir Kenara at; yaşamana bak. bak da gör gelecek neler Getirecek. benim için gerçek olan senin içinde gerçek Karanlık gecelere yazdım sözlerimi ışık olsun diye. çıktım Yükseklere, tepelere menfeze. atladım en derine Diplere. 'f tipi' bir dünyada insanların yüzüne düşen ifade Gözlerimin içindeki endişe nereye kadar devam edecek bu Böyle. bu ne ilk ne de son. işte geldi barikat her şeye son. | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Sagopa vs. Kolera (feat-kolera) >>>Koleraa Müzakeremiz aheste, taksit iste sanki hediye kambur kambur üstüne yapma etme uyma jeste hepsi nekre düştü cemre tek bir metre dikti yokuşu piyango vuruşu yoruma kapalı darpın dokusu sabit kolera duruşu perde altı insan kokusu getir bir kanaat artık ey huşu modum saptı depara kalktı huzur kaçtı kalbim kutulu kural tanımaz oldu her duruüstüne simler savrulu mars yaşandı rap çıraktı karakalemle noktalandın ben duraktım son durakta yolculandın kalbim kırık tıbbi atık yelkovan sel aldı tarafsız taraftım tartı sağda kaldı kahve altı we Kolera uykusundan sıçradı hatırı sayılı döşeli dayalı nazarı üstüne yıkılı vidası sıkılı kıyamette alacakaranlık kuşağı bedenim dik suratım baş aşağı buyrun oturun şapa yaşa başa taşa kolera kafa kıwamı haşlama kirpiği yandı her dal sigarada yarım anestezik bir pirana SAGOPA ultra ince karma mantra beni deep freeze e bağla tadım iyice kaçmakta köküme işlemiş bir fobia herkes çekti kopya üç buçuktan dörtlük iddia iste bir yüzün wermezsem 2 yüzüm kara tam bir rampa lyriclerim uçurtma kapalı tıkalı kutuda kafanı fazla takma derine dalma nakarat(sago) BAS DAMARLARIMA SIZLASI, AZAMİ HIRSIMIN DESTEĞİ OLMASA HASMIN HÜCÜMLARINA ÇARE ARAR BULAMAS YERE ÖYLECE YIĞILIR MASKOT >>>SAGOPA İyi şansın peşinde kowalayanlar yakaladıklarında bırakmayacaklar bu kesin. Zamanı ve seni iki yönde ele al. 1-Kullanılmaya ihtiyacı var 2-Huzura varmak için yapılır psikolojik çetin savaşlar.Bağrına basılan: taşlar Kokuşmuş ruh leşlerinize ruh eşimle ısırık attım,neyse kaderin çıksın falın. Benden bir dirhem sewgi çalamadı hasım. Sıkı ve zor bir yaşamın içinde yuvarlanan bir çenem olduğundan hastalıklı ve bulaşıcı bu nazım. Aynı giysiler altına saklanmış bedenim,ayrı sillelerle sarsılan süvarilerim. Rabbın nefesi rüzgar olmuş ben onunla sonsuza eserim. Cewapların olmalı,çünkü sorularım vardı !... Her kekelediğinde yalan sinyallerin yandı. Şimşek çakışı misali beş saniyelik gelip geçendi ağlamacıkların. Bayraklarımı topraklarına diktim.Sawaş yeni başladı şarkı sonuna dek devam edecek. Dört barın ardından şarkımda korku kokusu belirecek. | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ŞArkı SözleriBARİKAT_YOK YOK Bırakıp elimden mikrofonu Gittim yirmimde askere İçimde bin bir heves ve Şerefle ha ve son günlerimde kurdum hayalini Döndüğümde geriye bir işe kapak atıp çalışacak, okuyup yazacak, gezip tozacak, Kültür-sanat,spor,sinema, eğlence dolu dolu yaşayacaktım ben gençliğimi Ama nerede? Nihayet 550 yedim seni En sonunda döndüm işte ben Gençliğimden giden 1.5 yıl sonra Sağanak gibi güçlü, okyanus gibi büyük Düşler ve hayallerle! Baktım, gördüm, izledim; ülkem ne hale gelmiş Bizlere vaat edilenler seraptan ibaretmiş Para uğruna hırsızlar kollanmış Hortumcular halkın parasını emmiş; yemiş te gitmiş İnsanlar bir dilim ekmeğe bile muhtaç düşmüş ha Çocuklar ağlıyor ha, analar ağlıyor Hayaller yok olup kül olup gidiyor Acılar tüm yurdu sarıp sarmalamış; kara bulutlar çökmüş Haklı mı Haklı Halk ! Böyle giderse araba duvara toslar, Hep birden biz batıp gideriz Yaş oldu 22! Askerden geldiğimde bana değil sadece Düşlediği hayat bütün gençlere kurşunu indirdi bam, bam Kara para; para, para, para, para! Batsın bu para! Çalmak-çırpmak-kara toprağa gömülmek Yakışmaz hiç kimseye, hiç yakışmaz Hey siz 550 adam Vurunca ses vermeyen davul mu Yoksa sifon sesi mi? Yaşam güzel bir tat Alamazsınız bizden al size tokat! Para uğruna duymaz kulağınız halkın sesini Parası olanın sesi işte sizin dilinizde? Ama yürek bu işte; bu yürek işte bizde Yıkıp sokacağım bir arı gibi sizi ha İnanmaz kimse size kimse inanmaz Yalanların tümüne karnımız tok Yok yok ha; af etmek hiç yok Çok şey değil istenilen sadece Bu sadece temel yaşam hakkı Kaybedeceğimiz hiç bir şey yok Sizin ise çok! Gün sizin gününüz bugünüz Gün bugün batıyor; gün sizinle batıyor. Yeni gelen gün güneşli bir gün Yaş oldu 22! Askerden geldiğimde bana değil sadece Düşlediği hayat bütün gençlere kurşunu indirdi Bam, bam! Kara para; para, para, para, para! Batsın bu para!!!! YOK yok deme; çare çok Var var; sen de bir bilene sor | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Ceza FeyzAL Ceza Feyz Al verse I= Vakit az ya da çok nakit al cebe sok para var ya da yok.Filozof Dede Korkut'u ite kaka sorma kitabi birak orda bu tarihe lanet olsun alakok gibi ol Holocaust'a bir son bana kalsa muson yagmur yagsin alevinizde sönsün savasinizin serefi yok seref o savasi çoktan terk etti *** koktu çok.Panik atak oldu bu toplumun oglu ve kizi gelinim ol,kizimi satamadim anani getir kaynana kaynadi isini bitir nasil olsa sana kari bol.Sonu karakol kani donmus bir kara dul mahremiyeti yok mahkemesidemi yok acaba bu isin fisini çekip isini bitirin yeter cezasi bu rap ve birazcik keder.Kimi tezgah açar biri tezgah kurar kimine çamur atar ya da kalpazan olup okutur o paralari kimi rakinin dibine vurur önünü göremez o bir erkek olur.Takim elbise onun üniformasi yarin herkesin delikanlisi körfez kan gölü bunu bosver röntgen daha agir basabilir.Sag duyu yok bosken bile hosgörü kalmadi sen tokken ben tokken ama çogumuz açken Anadolumuz hos hep kara duluda def et hadi zehiri sokma karikatürümü bu memleketimin ha?Kendi kendimize gülüyoruz acaba neden? Gerilim hat safhalarda. Deliren bir toplumdur bence ufuktaki görülen. =naKaraT= FEYZ AL BU GERÇEK KORKMA SAKIN ÜRKME TIRSMA GERI DÖNME SANS VAR KIM ÖZÜNE DÖNÜP ELESTIREBILIR BOSVER HEPINIZE IYI AKSAMLAR[x2] =VERSE II= BANA YAZDIKLARIMIN ANLAMINI SORMAYIN YAZDIKLARIM BENIM ZATEN ANLAMIM MUHAFIZLARINI ÇEK BE MAHMUZLA VURMA GAZETECI KUYUMU KAZMA HIÇIM BEN NIÇIN RAPIM VAR BU SÖZÜ NIÇIN VE DE AHINI ALMAM HIÇ BI PIÇIN BENIM IÇIN AND IÇIN RAPI SAKLAYIN DIL UZATANIDA BIÇIN BİR AVUCUK ABAZANIN ALEMI BITSIN BI ÖPÜCÜK ISI BITIREMEZ OLDU O DUDAGINA UÇUK KONUP KULAGINA KÜPE VE DE AYAK OLUP AÇIN GÖZÜNÜZÜ DIK DURUN GÖZÜ PEK OLUN KICK VURUN BEN COSARIM ZAFERE KOSARIM AKIBETIMI BOS VERIN OLUN SIZ EMIN VICTORU YAKIN BU ILK TURU RAPIN TEPENININ ÜZERINDE PIPI GIBI TEPIN BAK HADI GERIN VE KELIME DAGLARI DOLU ALMA ELINE SILAHI TOPLUM MAHVOLUR MAHVEDICI CIVARKA VAR MI MARKA HEPSI FARKLI FARKLI BABALARI KANLI HAKLI KAFALARI KOLPA KASTI ASTI BASTI MASALINA INANANI BOL KASTI BENI BU ROL YORDU BENI BU YOL OLSUN VARSIN EZELDEN BERI MI KASTIN EKSI SÖZLÜKTE YAZILIR KANSIZ YAPACAK KISI YOK YEMEGIN IÇINE SIÇSIN DELI BEN OLURUM AKILI O GIDIP ALSIN KOSUYORUM BANA NE KI LAN O GERI KALSIN BESLE KARGAYI DA GÖZÜNÜ OYSUN BU GECE GELIP BENIM SON SÖZÜMÜ DUYSUN AILEME DOSTUMA SELAMLAR OLSUN BENI SAVASA SOKTULAR KOSTURDUM =naKaraT= FEYZ AL BU GERÇEK KORKMA SAKIN ÜRKME TIRSMA GERI DÖNME SANS VAR KIM ÖZÜNE DÖNÜP ELESTIREBILIR BOSVER HEPINIZE IYI AKSAMLAR[x2] =verse III= KIMSEYE BENIM IÇIN ÖL DEMEM BELKI DERIM BANA BI BUL SEVEN AMA BU SEFER ÇOK KIZGINIM BEN SAKINIM BEN MUTEBER EY RIYAKAR EY DÜZENBAZ EN HILEKAR HADI BI YAKLAS HER YERDE BI ISYAN VAKASI VAR HER DERDE BI DERMAN BULUNAMAZ SÖZÜM ONA FELEGINI BULDU DONLA KOLU KOPTU VE GEMISI BATTI KOTU IRTIBAT TUT ITIBARI VAR PUT GIBI TAPAR ONA FIRAVUN GIBI SAPAR ONA PIS SENI HADI BANA DISS YAP BU NE BIÇIM ISYAN BU KOCAMAN ISTANBULU SANA DAR EDECEK OLAN ADAMIM BEN BU RAPLER YÜREKTEN GELIR SEN ISE KAÇ!SEN BENDEN BENDE SENDEN FARKSIZ DERKEN BEN SENDEN ERKEN KALKTIM BIRAK BENDEN GELEN RAP AKSIN KALEM YAZSIN SEN SUS BAKIM HOP!!KALEM ELIMDE ARKADA YÜKÜM ÇOK KALEME SAYGIYI GÖSTEREBILEN YOK YAZDIM HEPSINI VE SAVASA KARSIYIM AMMA DIKKAT ET EVLAT CEZANINDA BI KARA LISTESI VAR MR.DUBA DALI GIBI YASAYANA DAR SOKAKLARDAN SELAMLAR KIM ÖZÜNE DÖNÜP ELESTIREBILIR BOSVER HEPINIZE IYI AKSAMLAR =naKaraT= FEYZ AL BU GERÇEK KORKMA SAKIN ÜRKME TIRSMA GERI DÖNME SANS VAR KIM ÖZÜNE DÖNÜP ELESTIREBILIR BOSVER HEPINIZE IYI AKSAMLAR[x5] FEYZ AL... FEYZ AL... FEYZ AL... FEYZ AL... FEYZ AL... | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Sagopa Yaşlı Planet RAP 1 Dayanmak en zor eylem. Zor durumlar için ayırdı insan hep bilinmiş bir söylem kenara. Duymak fayda etmez sağıra zaten. Bir kör olsan,yirmi seneni böyle yaşasan. Yirmi birde tanrı gözünü açsa,''-nerdeyim ?'' ve ''-kim bu şahsiyetler ?'' deyip bocalamaz mısın ? Ah bedava sirke sen mi baldan tatlısın ? Haklısın,bireyler bir paçavra çevresinde beleş yanar döner. Kim bu albüme beş kuruş öder ? Kim satar beni ve emeklerimi kim satır alır sokaklardaki kaçak tereklerden ? Yargısız bir infazım,sızım yakar canım. Rapim kalmasın yerinde bir damla kan kalıntın. Bırakın etmeyin ucuz niyet,sonucu pahalı patlayan diet. Anlat onlara;bu memleket boş sepet. Yetmemekte ihtiyaçlarım,bad-trip'e giderayak set çekerim ardıma. Red oyum genel ''check'' et. Keramet sözlerimde gizlenen velet. Tavzif et !... Sarma bir meret ve mikrofonuma hasret ellerim. Rapim meserret ve SaGoPa yaşlı planet. Akla hizmet et ve akla sakla gizli bakla servis et !... Yetmemek de cümleler,durma acele et !... nezaret altı kalmasın. Şiir,marifet diplomalarım oldu,suretime hafif tebessüm doldu takip et !... Rahata kondu her felaket. RAP 2 Şuur da tamtakır-kurubakır. Ve ben çıkardım içime gizliden giren yabancıyı. Tek kolumda adımı sakladım,açık saçık darbe aldım. Dakikalarca iğnelerden sızladım,saatlerime anlam kattım. Anımsa yoluma koyduğum bir canımsa,saklamam yarımsa. Ruhu şad olan Sagoysa,son dilek bir fatihaysa. Tanrımın saraylarından al ödünç ve bende kalsın son paçavra. Sevaplarım günahlarımla sevişir halde. Mubah mülakatlarım,takıp içimi yer oldum. Çok takıntı şutladım,o tek somuttu ben soyutladım. Bir yanlışı iki kez afladım,üç etti elvedaladım. Her sabah güneşle uyanıp yağmur özledim. Çoğu zaman bir fırtınayla titredim. Ben bulutlarımda bir melekle karşılaştım ,çok güzeldi aşık olamadım. Barışık halde karışık hislerimden yorgan yaptım. Gece yatarken üzerime örttüm yalnızlığımı,kapandım... Aşkımın gözyaşları deniz,içinde Yunus balıkları,ne zaman duracak bilmem kafamın dönme dolapları. İnecek var,durdurun dünyayı !... | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Sagopa Kendime SArılır Donarım Belki de günahlarını yıkayacak akıttığın damla yaşlar Ya da yağmur olup üzerine yağacak haramlar,sil-başlar.. Sahip olamadıklarının peşine kaç kez takıldı düşüncen? Tahminimce aklın bilinmez kişiler tarafından kiralık Şarkılarım sen ve benim hayatımdaki sen etkisiyle ilişkili Varlığımı tanımlamak adına yeni sıfatlar yaratabilmeliyim Kurumuş yaralarımın kabuklarını söküp arşivinize katmakla elde ettiğiniz hazza anlam veremedim.Ben cahilim Beni sevmek için programlanma,devrelerini yakarım Şu an deli misal aşığım,bir kişi hariç herkese şaşıyım Unutma kurşun her gülümsediğinde bir kalp ağlatır Korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır? Telefon çaldı,ne yazık ki iyi niyetlerini meşgule verdim Çığlık atan bu duvarlar tarafından asıl rahatsız edildim Bildiklerimi şarkılarımda yüksek sesle dile getirdim Kaprislerimin tadını çıkarıp kinlerimi boğar durumdayım Gün batımına ekilen tohumların haddi,hesabı yok Bana benden başka bir dost varsa bilmem lazım Aşkım güven ödülüme en yakın adayım Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım Umarım kaderin bitiş çizgisinden uzağım tanrım!..umarım tanrım... nakarat (koro) Bu cinayet!... Günahın en has hali ihanet Hakkımı ver gideyim adalet Son kozum olsun zorda sükunet Kendime sarılır donarım Fonksiyonlarını kaybeden işçiler görevlerinden tekme tokat safdışı,birdenbire Karanlık beklentiler üzerine stresten eklentiler Deli balta boynu alır alta,ayaklarınızın altı marazlı ne iş bu falaka Herkesin umudu bir çıkara yem,fukara vicdan bilmez gem Gaffa afsa secerem,bulmalısın kanayan yaraya merhem Rahatça sarfedilen yalanlara güvense problem Alınabilecek en basit önlem paranoyak bir denklem Kırılır omurilik,eklem.Denge bozumu dengelen Tırnak ayrı-gayrı olmaz etten Resimlerinizi çeker haldeyim,kurduğum çitin önünden Sizleri deşmekle körelen bıçaklara bir bakın!...Dengelen. Çıkar lan maskeni!...Göster bana gerçek yüzünü Anlatılanlar göreceklerimin somut ipucu,çözdüğümü!... Bile bile lades,hile mimik,güvene şantaj Kimlik kayıplarınızı gazete ilanı yapın,somutlaşın!... Kaybettiklerimin hesabını kalbimden çekin Bildiğim kadarıyla limitsizim,depremsiyonlardayım Gözyaşlarımla boğulacaksın,farkmazlardasın Uçurumun önünde,ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım İfadelerinizi tartmaktayım,yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım Selametle... | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap ŞArkı Sözleri Son Durak Uçurum Uçuruma yaklaştın son durak Biletini kesti kader savunmasız İç içe kuytu köşelerde gözü dönmüş Pir dönmüş kollarken gel Kolaysa karşı gel o hiçe Büsbütün savunmasız kaçsana durma Adımların dostun artık nefesin yoldaşın Arşa değer başın işte o an ruhun tek sırdaşın 20 kişi şeytan işi akan kanlıların ego tatmini Balta bıçak kasatura sokakların gözü dönmüş katili Yol yok hal bu hal kalbine saplanan ok Tek başına piskopatlara dayılanmak senin neyine? Eline diline sahip ol kaçmak tek yol 2 sokak arasında kanlı çatışma.Neler oluyor biliyorum Çetelere karşı tek Çetelere karşı tek son durak Son durak uçurum Gel gölge bu oyun takipte hadi çek kozunu paylaş Sagopa tek yürek gelir her an yanına Ve de patlar taciz eder ulu orta yerde Sabret ... (Sen Katil Değilsin - Katil Değilsin) Bam Bam .! işte bütün mesele İçinden gelen sese kulak versen Akacak kanın sorumlusu olurdun Vurdum duymaz olsan kanınla olur Ama yine de suçlu olurdun Çek kozunu paylaş ucuz konuşmak boşa Aksi takdir boşa çaba yedigin tekmeler yumruklar Gözlerinden akan kanlar hesap sorar Yediremezsin kendine... İntikam ateşi yakar içini,ateşler seni İşte bu oyun sonunda son durak yaklaşır dostum Son durak Son durak uçurum | |
|
![]() |
| Etiketler |
| rap, sözleri, türkçe, Şarkı |
Türkçe Rap Şarkı Sözleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Raffine & Zet - Karanlık Caddeler & Hiphop şarkı sözleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 18-09-2009 15:24 |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 20 | 05-06-2009 21:01 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:04 |
| Yabancı Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:00 |
| Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1428 | 22-02-2008 15:50 |