Arama

Özel Ada Hastanesi - Ankara

Güncelleme: 14 Haziran 2016 Gösterim: 23.098 Cevap: 0
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
3 Temmuz 2010       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye

Özel Ada Hastanesi



Sponsorlu Bağlantılar
Adres : Natoyolu Cad. No: 55 Tuzluçayır - Mamak - Ankara
Tel. : 0 312 389 89 00 (Pbx)
E-posta : info@adahastanesi.com




Ad:  ada_hastanesi2.jpg
Gösterim: 2251
Boyut:  49.8 KB
Ada Hastanesi

Kızılay’a 7 km. uzaklıkta; Mamak’ta ilk özel hastane olma özelliğini taşıyan Özel ADA Hastanesi

Alanlarında tecrübeli uzman veya operatör 29 doktor, 70 deneyimli hemşire ve 250 çalışanı ile kaliteli, güvenli ve hijyenik bir ortamda, güleryüzlü, samimi ve saygılı personeli ile 24 saat sağlık hizmeti sunmaktadır.

6500 m2'lik kullanılabilir kapalı bir alan üzerinde; hasta otoparkı, 2 bodrum kat, 1 zemin kat, 3 normal kat ve 1 çatı katı olmak üzere 7 katlı olarak inşa edilmiştir.

Ada Hastanesi 2 kat üzerine kurulu 30 odadan oluşan yataklı tedavi servislerimizde tek kişilik 11 odada 11 yatak,4 suit odada 4 yatak, çift kişilik 14 odada 28 yatak, özürlüler için tahsis edilmiş odada tek yatak ayrıca; yoğun bakım ünitesinde 3 yatak, acil serviste 2 gözlem yatağı olmak üzere toplam 49 yatak kapasitesi ile hastalarına hizmet vermektedir.

Ameliyathaneler kullanımı branşların özelliklerine göre dizayn edilmiş ve endoskopik cerrahi girişimler; laparoskopi, artroskopi yanı sıra Beyin Cerrahi, Kulak Burun Boğaz, Göz ve Ortopedik Cerrahide mikro cerrahi girişimler yapılabilecek cihazlar ile donatılmıştır.

Hastanemiz klasik hastane ortamının ötesinde kendinizi özel ve keyifli hissedebileceğiniz bir iç mekan ve dış çevre düzenine sahiptir.

Ameliyathaneler ve bina içi tüm zeminler anti-statik malzeme ile kaplı olup tüm duvarlar mikrop barındırmaz özel malzemelerle döşenmiştir.

Ada Hastanesi odalarında merkezi ve manuel kumandalı ısıtma sistemi, yatak başı tıbbi gaz ve vakum pendantları, hemşire çağrı sistemi, hastanın maksimum rahatı için pozisyona ayarlanabilir otomatik kumandalı yatak, refakatçi kullanımı için ayrı bir yatak, koltuk, lcd tv, mini bar, telefon, duş ve wc`nin bulunduğu modern banyo olanaklarıyla beş yıldızlı otel konforu sunulmaktadır.

Yataklı tedavi katlarında her an kolayca ulaşabileceğiniz sağlık personelimiz sürekli servis deskinde bulunmaktadır.

Ada Hastanesi bünyesinde 17 poliklinik, yüksek teknolojik cihazlarla donatılmış 3 büyük ameliyathane, 1 müdahale odası, 1 doğumhane, yüksek donanımlı bir genel ve bir çocuk olmak üzere 2 yoğun bakım ünitesi, anestezi sonrası bakım ünitesi ve gözlem odası ile 22 bölüm bulunmaktadır.

Ada Hastanesi Kardiyoloji bölümünde kullanılan EKO, Eforlu EKG, Tansiyon Holter, Ritm Holter, dünya standartlarındaki son teknolojinin ürünüdür.

Ada Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünde dört boyutlu görüntü teknolojisine sahip ultrasonografi cihazları kullanılması ve doğum odasının huzurlu bir dekorasyonla modernize edilmesi annenin doğum gerginliğini en az seviyede yaşayarak bebeğini sağlıklı olarak dünyaya getirmesine imkan vermektedir.

Ada Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde Bilgisayarlı Göz Muayenesi, Lazerli Göz Ameliyatı, Göz Anjiyosu hastalarında Dijital Fundusfluoresein cihazı ile tedavi önde gelen hizmetlerimizdendir.

Tüm tetkiklerin çalışıldığı tam donanımlı mikrobiyoloji, biyokimya laboratuvarları ve tomografi, mamografi kemik dansitometrisi, 4 boyutlu doppler, ultrasonografi cihazlarından oluşan radyoloji birimleri ile desteklenmektedir.

Tüm ameliyathaneler, yoğun bakımlar ve doğumhane Laminer hava akımı ve HEPA filtre sistemi ile havalandırılmakta ve filtre edilmektedir.

Elektrik kesilmesi veya normal şebeke geriliminin düşmesi durumunda sağlık hizmetlerinin kesintiye uğramaması için 7 saniye içinde jeneratör grubu devreye girmektedir.

Ada Hastanesi içinde otomasyon (HBYS-Hastane Bilgi Yönetim Sistemi) kurulmuş, böylece tüm kayıtların kontrolü ve takibi sağlanmıştır.

Muayene için başvuran hastaların kayıtları her poliklinik önündeki bankoya kurulu HBYS’ye bağlı terminal bilgisayarlarla yapılarak , hastalarımızın sıra beklemeleri önlenmiştir

Ada Hastanesinin bilgisayar ağı kesintisiz güç kaynağı (U.P.S) ile beslenmektedir.

Tüm bina yangına karşı merkezi basınçlı su sistemi ile donatılmıştır. Ayrıca tüm birimlerde duman dedektörleri bulunmaktadır.

Radyoloji bölümü film çekim odalarının tüm duvar, döşeme ve kapıları radyasyonu önlemek için kurşun levha ile kaplanmıştır.

Hizmete uygun olarak tahsis edilmiş asansör sistemi mevcuttur.

Hastane giriş çıkışı, asansör ve merdiven önleri ile klinik koridorları 22 noktadan kapalı devre merkezi TV görüntüleme sistemi ile izlenmektedir.

Ada Hastanesinin tüm birimlerine anons sistemi-müzik yayını yapılabilmektedir.

Bütün kat ve koridorlarımızda acil çıkış kapısı ve yangın merdivenleri bulunmaktadır.

Modern tıbbi atık ünitemiz hizmettedir.

Ankara manzaralı terası, yemekhanesi, kafesi ile personelin ve hasta yakınlarının yemek yiyip, dinlenebileceği ortamıyla farklı bir hastane niteliği taşımaktadır.


Son düzenleyen Safi; 14 Haziran 2016 16:23
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.