Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Moda
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 16-06-2008   #1 (mesaj-linki)
Esra Balamir (Esra Balamir Kimdir? - Esra Balamir Hakkında) Esra Balamir (Esra Balamir Kimdir? - Esra Balamir Hakkında)

Esra Balamir

En başta şarkıcı olarak başlayan Esra Balamir Dame Ajans mankeni ve TV sunucusu Esra Balamir olarak devam etti şohrete uzanmaya, 90lı yıllarda şöhretli ve başarılı bir vj olarak Yalçın Dümer ile evlendi ama Dümer Serpil Çakmaklı ile sürdüremediği evlilik hayatını Esra Balamir ile de sürdüremedi.
Sunuculukta başarısını kanıtlamış Esra Balamir tv de sabah programını sunarken olaylı bir şekilde yerini Harika Avcı'ya kaptırmıştı, ama dönen entikalar onu ortada kalmasınaneden olamadı ve Esra Balamir bir magazin programına geçti.. Ama hiç bir zaman TV de popülerliğe ulaşamazdı ve ulaşamadı da.
Birden alakasız kişilerden telefonlar almaya başladı, neden nerden nasıl falan diye merak içinde olayı araştırınca telefon numarasını Yeliz Yeşilmen'in önüne gelen herkese verdiğini hatta dağıttığını öğrendi, medya olayın üzerine gidince yine biraz gündem oluştu.
İsmi çapkına çıktı çünkü yanında kim olurda olsun fotoğraflardan kaçmadı maskeler falan da takmadı, aslında yanındakiler tanıdıklarıydı, ama aşk hayatında da Esra Balamir gizlilikten hoşlanmayan Esra aşk yaşadıklarıyla da pozlar verdi.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-06-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Esra Balamir (Esra Balamir kimdir? - Esra Balamir Hakkında) Cvp: Esra Balamir (Esra Balamir kimdir? - Esra Balamir Hakkında)

Eski 4 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Esra Balamir (Esra Balamir kimdir? - Esra Balamir Hakkında) Cvp: Esra Balamir (Esra Balamir kimdir? - Esra Balamir Hakkında)

Adı Genellikle Sansasyon Haberlerle
Gündeme Gelen Eski Mankenlerden
ESRA BALAMIR , Hayatında Yeni
Bir Sayfa Açmaya Karar Verdi.

ADI GENELLİKLE SANSASYON
HABERLERLE GÜNDEME GELEN
ESKİ MANKENLERDEN ESRA BALAMİR,
HAYATINDA YENİ BİR SAYFA
AÇMAYA KARAR VERDİ.
Bu tür haberlerin ailesini çok üzdüğünü belirten Balamir,
'Adımın karıştığı sansasyonel haberlerden sıkılan
annem Avusturya'ya gitti.
Artık ailemi üzmek istemiyorum.
Anneme söz verdim. Bundan sonra hayatımda
sansasyon olmayacak. Özel hayatımı
kimse bilmeyecek' dedi.

Yaptığı Albüm Tutmayınca Ortalardan Kaybolan
ESRA BALAMIR, Bomba Gibi Dönmeye Hazırlanıyor.

YAPTIĞI ALBÜM TUTMAYINCA
ORTALARDAN KAYBOLAN ESRA BALAMİR,
BOMBA GİBİ DÖNMEYE HAZIRLANIYOR.
İyi şarkı söylemesine rağmen fiziği yüzünden
yeteneğinin fark edilemediğini belirten Balamir,
'Benim de hatalarım oldu. Ama hatalarımdan ders aldım.
Yakında bir sürprizim olacak. Yer yerinden oynacak.
Bu kez şeytanın bacağını kıracağıma inanıyorum.
Bundan sonra herkes beni sanatımla konuşacak' diyor.

Esra Balamır: Göğüslerim Devlet Meselesi Oldu.
İsteyene İkinci El Silikonları Satabilirim!

ESRA BALAMİR:
GÖĞÜSLERİM DEVLET MESELESİ OLDU.
İSTEYENE İKİNCİ EL
SİLİKONLARI SATABİLİRİM!
Yeni albümü ile gündemde olan
ESRA BALAMIR:
Göğsümdeki silikonları çıkarttım.
Herkes şimdi eski ve yeni halini karşılaştırıyor.
Göğüslerim devlet meselesi oldu.
İsteyene ikinci el silikonları satabilirim!

Şarkıcı ESRA BALAMIR Önceki Akşam Rüçhan Adlı'nın Torunu Gökhan Adlı'yla Objektiflere Yakalandı.

ŞARKICI ESRA BALAMİR ÖNCEKİ AKŞAM RÜÇHAN ADLI'NIN TORUNU GÖKHAN ADLI'YLA OBJEKTİFLERE YAKALANDI. Bir süredir birlikte oldukları dedikoduları yayılan ikili, ilk kez görüntülendi. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları için Etiler Şamdan'a giden sevgililer, ilişkileriyle ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Seksi Şarkıcı ESRA BALAMIR'in
Yepyeni Bir Albümle Müzik Dünyasına Döndü..

SEKSİ ŞARKICI ESRA BALAMİR'İN
YEPYENİ BİR ALBÜMLE
MÜZİK DÜNYASINA DÖNDÜ..
İlk albümü BAL GİBİ'nin
yakaladığı başarı grafiğinin ardından
2. albüm hazırlıklarına başlayan
ESRA BALAMİR yoğun geçen bir
hazırlık aşamasından sonra
"MASALCI" ile tekrar sizlere merhaba diyor.
Albüme söz ve müzikleriyle Metın AROLAT
Soner SARIKABADYI,
Tolga KAREL, Aslı ZEN ve
Ayla ÇELİK katkıda bulundular. Ayrıca
"MASALCI" albümünde Sezen Aksu'
nun seslendirdiği
"Olmaz Olsun" ve Yıldız TİLBE'ye ait olan
"Sevdanın Tadı" adlı şarkılarda
eğlenceli ve nostaljik parçalar bulunmakta.

BURUN DELİKLERİ AÇILDI

Yıllar Önce Burun Ameliyatı Olan ve Bir Dizi Estetik
Daha Yaptıran Esra Balamır'in Bu Derdi Hâlâ Bitmedi.

YILLAR ÖNCE BURUN AMELİYATI OLAN VE BİR DİZİ ESTETİK DAHA YAPTIRAN ESRA BALAMİR'İN BU DERDİ HÂLÂ BİTMEDİ. Yapılan yanlış ameliyatlar sonucu burnunda hasarlar oluştuğundan şikâyetçi olan Esra Balamır geçen hafta yeniden ameliyat masasına yattı. Ünlü oyuncu,. 'Son zamanlarda nefes almakta zorluk çekiyordum. Bir gecce uyurken nefeste zorlanarak uyandım. Burnumda kıkırdağın çöktüğünü fark ettim. Doktora başvurdum. Acil yapılan ameliyatta burun deliklerim açıldı ve kıkırdak düzeltildi' dedi. Evinde dinlenmeye çekilen Balamir, 'Bir daha asla burun ameliyatı olmayacağım' diye tövbe etti.

Doğumgününü Sahnede Kutlayan Ünlüler Arasına
ESRA BALAMIR de Katıldı.

DOĞUMGÜNÜNÜ
SAHNEDE KUTLAYAN
ÜNLÜLER ARASINA
ESRA BALAMİR DE KATILDI.
Şarkıcı Esra Balamır, yeni yaşını
sahne aldığı mekanda kutladı.
Dostlarının hazırladığı sürpriz
doğum günü partisiyle
28 yaşına giren Balamir, bu
sürpriz karşısında çok
duygulandığını belirtti.
Çocukluğundan beri dansöz
olmak istediğini ancak
annesinin müsaade
etmemesi yüzünden
dansöz olamadığını belirten
Esra balamır, şan dersleri alarak
şarkıcı olduğunu söyledi.
Şu sıralar bir televizyon
programının da
sunuculuğunu üstlenen
Balamir, tek dileğinin
gittiği illerde de başarılı olmak
olduğunu vurguladı.

ESRA'YA YASAK GELDİ

ESRA BALAMIR'in, 11 Yıl Önce Göğüslerine Taktırdığı Silikonlar Nedeniyle Göğüs Kaslarının Zedelendiği Öğrenildi!

ESRA BALAMİR'İN, 11 YIL ÖNCE GÖĞÜSLERİNE TAKTIRDIĞI SİLİKONLAR NEDENİYLE GÖĞÜS KASLARININ ZEDELENDİĞİ ÖĞRENİLDİ! Geçtiğimiz gün hastaneye kaldırılan Esra'nın silikonlarının çıkartıldığı ve 1 yıl boyunca silikon taktırmasının yasak olduğu bildirildi!.. Bu operasyondan sonra hastaneden çıkarılan Esra'nın silikonlarını da yanına aldığı belirtildi.

Manken-Şarkıcı ESRA BALAMIR'in babası Alaaddin Balamaz (64), Adana Kürkçüler Cezaevi'nde hayatını kaybetti.
Adana Mithat Paşa Mahallesi'nde tek odalı bir evde yaşımını sürdürün Balamaz, 2003 yılında uyuşturucu satarken suç üstü yakalanıp cezaevine konulmuştu. 13 ay hapis yattıktan sonra tahliye olan Balamaz, Köprü Yardımlaşma Grubu'nun destekleriyle İstanbul Fransız Hastanesi'nde bir süre uyuşturucu tedavisi görmüştü.

Astım bronşit rahatsızlığı olduğu belirtilen 4 çocuk babası Balamaz, Adana'ya döndükten sonra bir başka suçtan polis tarafından yakalanıp, yaklaşık beş hafta önce Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Kalp krizi geçirerek kafasını yere çarptığı öğrenilen Alaadin Balamaz'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Köprü Yardımlaşma Grup Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, Alaaddin Balamaz'ı 15 Mayıs'ta Mithat Paşa Mahallesinde tek odalı evlerinde ziyaret ettiklerini söyledi. Balamaz'ın uyuşturucudan kurtulmak istediğini dile getiren Yıldırım, 6 yıldır görmediği kızı Esra'yı çok özlediğini kendilerine aktardığını kaydetti. Cenazeyi teslim alan yengesi Seher Öter de yakınlarına haber verdiklerini Alaaddin Balamaz'ı yarın defnedeceklerini bildirdi.

Eski 4 Hafta Önce   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Esra Balamir (Esra Balamir Kimdir? - Esra Balamir Hakkında) Cvp: Esra Balamir (Esra Balamir Kimdir? - Esra Balamir Hakkında)

Eski 4 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Esra Balamir (Esra Balamir Kimdir? - Esra Balamir Hakkında) Cvp: Esra Balamir (Esra Balamir Kimdir? - Esra Balamir Hakkında)

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
esra, esra balamir, esra balamir kim, esra balamir kimdir, esra balamir kimdir,, esra balamir kimdir?, esra balamir yalçin dümer, esra balamir yalçın dümer, esra balamirin dogum günü, esra balamır, esrabalamir, harika avci kimdir, harka avc, köprü burunlu ünlüler, yalçın dümer evlendi,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:39Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10300112 saniyede (67.00% PHP - 33.00% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR