| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak MSN NE ACMAK İZTİYORUMAMA LİKLERDE HATYA VERİYOR | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak
Dostum ben baktım linklerde sorun yok burdan yeni adres açabilirsin > Tıklayın | |||||
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
peki bir günde 2 defa msn açabiliyor muyuz?(bir oyun için gereklide)
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| adım@soyadım.com xxx@xxxx.com
(siteyi araştırdım ama böyle bi konu bulamadım) adım@soyadım.com ya da xxx@xxxx.com şeklinde uzantısını da kendim belirlediğim bi hesap aldığımda mail kutusuna ulaşamadığım için onay mailinide göremiyorum..çok araştırdım ama bi sonuca ulaşamadım.. aslıda tek amacım bu şekilde mail aldım ama kişisel iletimi değiştiremiyorum değiştirmek için bana gönderilen msj daki adrese girmem gerekiyo ama mail box olmadığından gönderilen mailleri de göremiyorum..bu sorunu nasıl halledebilirim yardım edermisinizzz | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
bir mail adresim var onunla oturum açmak istiyorumm @hotmail olsun istemiyorum o msn nasıl alcaz.. tşk
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: adım@soyadım.com xxx@xxxx.com
Windows Live ID'nizi oluşturun >>>>> :::Tıklayınız::: | |||||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
YENİ MSN Yİ NSL AÇABİLİRİM
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
Biraz alakasız olacak ama, Teknik destek bölümünde en yüksek görüntülenme sayısına sahip olan konuda bulunuyorsunuz ![]() Ben yaptım! Gördüm, paylaşmak istedim. 01.10.09 itibariyle; 2.802.701 | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açmak, adresi, almak, hesabı, msn, yeni |
| msn adresi acmak istiyorum, msn adresi onaylama, msn com msn adresi, msn yeni hesap, msn yeni hesap al, |
MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| @msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 53 | 10 Saat Önce 19:22 |
| @w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | Last AirBender | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 2 Hafta Önce 10:09 |
| @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 17 | 3 Hafta Önce 12:11 |
| @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 24-12-2008 20:25 |
| Msn Adresi Almak | musti26 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 21-09-2008 00:22 |