MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-11-2008   #11 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: msn gizli soru cevabı değiştirme

nakko adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MSN GİZLİ SORU CEVABI DEĞİŞTİRMENİN FARKLI YOLLARI VAR BEN 1 TANESİNİ kşfettim sizlerle paylaşmak istiyoru kolay bir yol= MSN NİZİ AÇIYORSUNUZ ÜST KÖŞEDEKİ ZARF SİMGESİNE BASIYORSUNUZ VE ÇIKAN EKRANDA SOL KÖŞEDE NEW(YENİ) SEÇİYORSUNUZ ADDRES KISMINA HOTMAİLİN TÜRKİYEDEKİ SERVİSİ <sansürlenen bölüm> YAZIYORUZ VE KONU KISMINA interrogative YAZIYORUZ VE MESAJ KISMINA GEÇİYORUZ ORAYADA HİÇ BOŞLUK BIRAKMADAN (ÖRNEKLD.ADANA.NEW.ARDAHAN) YANİ OLD.ESKİ CEVAP NEW.YENİ CEVAP DİYE YAZIYORUZ ve gönder diyoruz SONUNDA ÇIKCAK SAYFADA AD KISMINA WİNDOWSLİVE SOYAD KISMINA DA HOTMAİL YAZIN VE İŞLEMİ BİTİRİN SONRA SİZE ONAY MESAJI GELECEKTİR.
Ve o onay e-postası size ait olan adrese gidiyor. Neden bu tür kurnazlıklar yaparak başkalarının e-posta adreslerini edinmek istiyorsunuz? Yasaklandınız.

www.passport.com adresinden giriş yaparak hesap bilgilerinizi düzenleyebilir, gizli soruya verilen cevabı değiştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için konunun ilk mesajını inceleyin lütfen.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 05-12-2008   #12 (mesaj-linki)
ReviaL
Cvp: MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin

peki benimde bi sorum var.ben şifremi kaybettim ve gizli yanıt sorusundan bulmak istiyorum.Ama msn adresim örneğin ; abc@xyz.com dur.hotmail olmadığı için gizli yanıt sorusu sayfasına giremiyorum.paralomu unuttum değimde direk msn ye parola sifirlama diye e-posta yolluyor.Gizli yanıt sorusuna nasıl ulaşabilirim.yardımcı olursanız sevinirim...
Eski 08-01-2009   #13 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ReviaL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki benimde bi sorum var.ben şifremi kaybettim ve gizli yanıt sorusundan bulmak istiyorum.Ama msn adresim örneğin ; abc@xyz.com dur.hotmail olmadığı için gizli yanıt sorusu sayfasına giremiyorum.paralomu unuttum değimde direk msn ye parola sifirlama diye e-posta yolluyor.Gizli yanıt sorusuna nasıl ulaşabilirim.yardımcı olursanız sevinirim...
Bir gizli soru ve cevap ayarlamadığınız için o seçeneği göremiyorsunuz. Parola sıfırlamanın tek çaresi o adrese parola sıfırlama e-postası gönderilmesi kalıyor. Ama sizin aldığınız adres sahte bir adres olup bir posta kutusuna sahip olmadığı için o e-postayı da alamıyorsunuz. İşte mesela bu yüzden sahte adreslerle Windows Live'a kaydolmak önerilmez.

Son Düzenleyen ahmetgns; 21-02-2009 @ 07:43.
Eski 20-02-2009   #14 (mesaj-linki)

saolun.unutmuştum nasıl değiştirceğimi.

Son Düzenleyen ahmetgns; 21-02-2009 @ 07:46. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi-Küfürlü kısımlar silindi.
Eski 14-03-2009   #15 (mesaj-linki)
nevşehirli

giziliyaniti degiştirmek istiyom
Eski 14-03-2009   #16 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

nevşehirli adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
giziliyaniti degiştirmek istiyom
http://account.live.com adresinde oturum açıp halledebilirsiniz.
Eski 28-03-2009   #17 (mesaj-linki)
lulum
slm.

msn gizli sorumu unuttum mutlaka bulmam gerekiyor lütfen yardım edin
Eski 28-03-2009   #18 (mesaj-linki)
Unutulan kayıtlı şifrelerin kurtarılması

msn de şifreniz kayıtlı ise ve şifrenizi unuttuysanız aşağıdaki ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

RapidShare: Easy Filehosting

yada

http://www.fileupyours.com/view/2363...ssRecovery.rar
Eski 30-08-2009   #19 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
gizli yanıt bulma
GİZLİ YANİT BULMA
Eski 30-08-2009   #20 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
GİZLİ YANİT BULMA
Bunun herhangi bir yasal yöntemi bulunmamaktadır.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
değiştirin, değiştirme, gizli, msn, soru, sorunuzu
gizli soru bulma, gizli yanit bulma, msn gizli soru bulma, msn gizli yanit bulma, msn sorusunu degistir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 54 2 Gün Önce 19:00
Gizli Özne (Gizli Özne Kimdir? - Gizli Özne Hakkında) SatanpisT Türkçe Rock 1 16-03-2009 23:13
Zeki Müren - Akşam Olur Gizli Gizli SiyahLALE Türkçe Şarkı Sözleri 0 03-09-2008 15:08
Müslüm Gürses - Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım KENCISii Türkçe Şarkı Sözleri 0 16-05-2008 21:41
Gizli Diplomasi Nedir? Gizli Diplomasi Hakkında Blue Blood Siyasal Bilimler 0 17-12-2007 13:24