| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn gizli soru cevabı değiştirmewww.passport.com adresinden giriş yaparak hesap bilgilerinizi düzenleyebilir, gizli soruya verilen cevabı değiştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için konunun ilk mesajını inceleyin lütfen. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin
peki benimde bi sorum var.ben şifremi kaybettim ve gizli yanıt sorusundan bulmak istiyorum.Ama msn adresim örneğin ; abc@xyz.com dur.hotmail olmadığı için gizli yanıt sorusu sayfasına giremiyorum.paralomu unuttum değimde direk msn ye parola sifirlama diye e-posta yolluyor.Gizli yanıt sorusuna nasıl ulaşabilirim.yardımcı olursanız sevinirim...
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen ahmetgns; 21-02-2009 @ 07:43. | |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
saolun.unutmuştum nasıl değiştirceğimi.
Son Düzenleyen ahmetgns; 21-02-2009 @ 07:46. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi-Küfürlü kısımlar silindi. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
giziliyaniti degiştirmek istiyom
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| slm. msn gizli sorumu unuttum mutlaka bulmam gerekiyor lütfen yardım edin | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Unutulan kayıtlı şifrelerin kurtarılması msn de şifreniz kayıtlı ise ve şifrenizi unuttuysanız aşağıdaki ücretsiz programı kullanabilirsiniz. RapidShare: Easy Filehosting yada http://www.fileupyours.com/view/2363...ssRecovery.rar | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin | |
|
![]() |
| Etiketler |
| değiştirin, değiştirme, gizli, msn, soru, sorunuzu |
| gizli soru bulma, gizli yanit bulma, msn gizli soru bulma, msn gizli yanit bulma, msn sorusunu degistir, |
MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 54 | 2 Gün Önce 19:00 |
| Gizli Özne (Gizli Özne Kimdir? - Gizli Özne Hakkında) | SatanpisT | Türkçe Rock | 1 | 16-03-2009 23:13 |
| Zeki Müren - Akşam Olur Gizli Gizli | SiyahLALE | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-09-2008 15:08 |
| Müslüm Gürses - Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-05-2008 21:41 |
| Gizli Diplomasi Nedir? Gizli Diplomasi Hakkında | Blue Blood | Siyasal Bilimler | 0 | 17-12-2007 13:24 |