Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin#11 (link) |
| Ziyaretçi |
peki benimde bi sorum var.ben şifremi kaybettim ve gizli yanıt sorusundan bulmak istiyorum.Ama msn adresim örneğin ; abc@xyz.com dur.hotmail olmadığı için gizli yanıt sorusu sayfasına giremiyorum.paralomu unuttum değimde direk msn ye parola sifirlama diye e-posta yolluyor.Gizli yanıt sorusuna nasıl ulaşabilirim.yardımcı olursanız sevinirim...
|
| | MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin#12 (link) | |
| Özel Üye-VIP | Alıntı:
Son Düzenleyen ahmetgns; 21 Şubat 2009 @ 06:43. | |
| | MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin#15 (link) |
| Özel Üye-VIP | http://account.live.com adresinde oturum açıp halledebilirsiniz.
|
| | Unutulan kayıtlı şifrelerin kurtarılması#17 (link) |
| Ziyaretçi | msn de şifreniz kayıtlı ise ve şifrenizi unuttuysanız aşağıdaki ücretsiz programı kullanabilirsiniz. RapidShare: Easy Filehosting yada http://www.fileupyours.com/view/2363...ssRecovery.rar |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Şifre Değiştirme - MSN Parolanızı Değiştirin | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 273 | 10 Mart 2013 11:48 |
| MSN şifrem çalındı, gizli soru değiştirildi, ne yapabilirim? | yardım lütfen | Soru-Cevap | 78 | 27 Ocak 2013 20:33 |
| MSN gizli soru nasıl değiştirilir? | kader dağ | Soru-Cevap | 13 | 28 Eylül 2012 22:35 |
| Hotmail Gizli Soru ve Yanıtınızı Değiştirin | CrasHofCinneT | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 6 Eylül 2012 11:49 |
| MSN'de gizli soru nasıl değiştirilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 23 | 3 Ekim 2010 22:52 |