Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-01-2008   #1 (mesaj-linki)
MSN Kişisel Bilgi Güncelleme - MSN Kişisel Bilgilerinizi Güncelleyin

Msn kişisel bilgilerinizi değiştirmek için öncelikle _www.hotmail.com_ (Sign In) hesabına giriyoruz ve kendi hesabımızla giriş yapıyoruz.

Açılan pencerenin sağ tarafında yer alan "Seçenekler" butonuna tıklıyoruz.

"Seçenekler" butonuna tıkladıktan sonra açılan pencerede yer alan "Hesabınızı Yönetin" başlığı altında sıralanmış olan "Kişisel bilgilerinizi görüntüleyin ve düzenleyin" başlığına tıklıyoruz.

Açılan "Hesap Bilgisi" penceresinin sol tarafında yer ala "Profiller" kısmına tıklıyoruz.

Açılan "Profiller" penceresinde Windows Live Hesabınıza ait kişisel bilgilerinizi ve çevrimiçi kişiliğinize ait kişisel bilgilrinizi güncelleyebilir, değiştirebilirsiniz.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-01-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Kişisel Bilgi Güncelleme - MSN Kişisel Bilgilerinizi Güncelleyin

Herkesin bir Hotmail hesabı olmak zorunda olmadığı için şu yazımı buraya da kopyalıyorum (diğer konuya da kopyalayacağım ).
Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bütün Windows Live ID sahiplerinin kesinlikle birer Windows Live Hotmail hesabı sahibi oldukları söylenemeyeceği için bu işlemin düzgün yöntemi, http://account.live.com/ adresine gitmek ve orada oturum açıp, doğrudan Windows Live Hesabı sayfasına erişmektir. Önce Windows Live Hotmail'i açmanız gerekmez. Hadi Windows Live Hotmail açık diyelim ve oradan hemen hesap sayfasına geçmek istiyorsunuz. Bunun da hellboy'un anlattığından daha basit yöntemi, Windows Live logosunun üzerine tıklamak ve oradan "Hesap" ı seçmektir. Aynı şekilde sağ tarafta eposta@hotmail.com üzerine tıklayınca da "Hesabınızı görüntüleyin" diye bir menü maddesi çıkıyor. Onu da kullanabilirsiniz.

Hatta oturum açmak için Windows Live ID'nin gerekli olduğu sitelerin hemen hepsinde sağ alt köşede (diğer köşelerde de olabilir) "Hesap" diye bir bağlantı bulunur. Bu bağlantı da herkesi Windows Live Hesabı sayfasına götürür.
Eski 25-07-2008   #3 (mesaj-linki)

Ben bu sayfayı açamıyorum maalesef. Sayfa yükleniyor diyor ama yüklemiyor. Birçok defa değişik makinalarda da bu sorunu yaşadım. Sayfayı açabilmem için ne ayar yapmam gerekiyor?
Eski 27-07-2008   #4 (mesaj-linki)

Ya benim MSN 8.5 yüklenmiyor ne yapabilirim...
Eski 2 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)

benimde bu sayfa acılmıor yükleniyor diyor ama bi türlü gelmiyor...internet explorer i bile degiştirdim ama gene gelmior...ne yapmam gerek?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kişi bilgileri, kişisel bilgiler, msn bilgileri, msn bilgileri değiştirme, msn bilgilerini değiştirme, msn güncelle, msn güncelleme, msn güncelleştirme, msn hesap bilgileri, msn kişisel bilgiler,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:19Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09432912 saniyede (55.07% PHP - 44.93% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR