| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Kişisel Bilgi Güncelleme - MSN Kişisel Bilgilerinizi Güncelleyin Msn kişisel bilgilerinizi değiştirmek için öncelikle _www.hotmail.com_ (Sign In) hesabına giriyoruz ve kendi hesabımızla giriş yapıyoruz. ![]() Açılan pencerenin sağ tarafında yer alan "Seçenekler" butonuna tıklıyoruz. ![]() "Seçenekler" butonuna tıkladıktan sonra açılan pencerede yer alan "Hesabınızı Yönetin" başlığı altında sıralanmış olan "Kişisel bilgilerinizi görüntüleyin ve düzenleyin" başlığına tıklıyoruz. ![]() Açılan "Hesap Bilgisi" penceresinin sol tarafında yer ala "Profiller" kısmına tıklıyoruz. ![]() Açılan "Profiller" penceresinde Windows Live Hesabınıza ait kişisel bilgilerinizi ve çevrimiçi kişiliğinize ait kişisel bilgilrinizi güncelleyebilir, değiştirebilirsiniz. ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Kişisel Bilgi Güncelleme - MSN Kişisel Bilgilerinizi Güncelleyin
Herkesin bir Hotmail hesabı olmak zorunda olmadığı için şu yazımı buraya da kopyalıyorum (diğer konuya da kopyalayacağım ).
| |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Ben bu sayfayı açamıyorum maalesef. Sayfa yükleniyor diyor ama yüklemiyor. Birçok defa değişik makinalarda da bu sorunu yaşadım. Sayfayı açabilmem için ne ayar yapmam gerekiyor?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Ya benim MSN 8.5 yüklenmiyor ne yapabilirim... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
benimde bu sayfa acılmıor yükleniyor diyor ama bi türlü gelmiyor...internet explorer i bile degiştirdim ama gene gelmior...ne yapmam gerek?
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
bede ikiside var, ama hala yukleniyor diyor acilmiyor (
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
aynı sorun bendede var ya hesap bilgilerimi açamıyorum yükleniyor diyor açılmıyor bi türlü ne yapmamız gerekiyor biri bişi söylesin ya Son Düzenleyen KURBAN; 14-12-2008 @ 23:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ya bu nedır hıc bır sıtede buna cozum bulamamıslar ılgılenmıolar yuklenmıo baglantı hatası falan fılan yukleyemıoruz ben sıtelerden bıle ındıremıorum ılla baska bı arkadastan alıcam ole onu da denedım olmu o da olmu o ıste yardımmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
yha giremiyom yükleni diyo olmuyo lütfen bulan desin
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| hotmail guncelleme, msn bilgileri degistirme, msn bilgilerini degistirme, msn hesap bilgileri, msn hesap bilgilerini degistirme, |
MSN Kişisel Bilgi Güncelleme - MSN Kişisel Bilgilerinizi Güncelleyin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Kişisel Durum Sorunu | JKB | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 27 | 27-09-2009 01:29 |
| Kişisel - Kişisel Nedir - Kişisel Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 02-11-2008 18:50 |
| Astroloji ve Kişisel Güç | Pasakli_Prenses | Astroloji/Fallar | 0 | 24-10-2008 22:36 |
| PIMOne (Kişisel Bilgi Yönetim Sistemi) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 31-07-2008 13:20 |
| Teoman - Kişisel Birşey | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 01:04 |