MSN Kişisel Bilgi Güncelleme - MSN Kişisel Bilgilerinizi Güncelleyin Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-01-2008   #1 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
MSN Kişisel Bilgi Güncelleme - MSN Kişisel Bilgilerinizi Güncelleyin

Msn kişisel bilgilerinizi değiştirmek için öncelikle _www.hotmail.com_ (Sign In) hesabına giriyoruz ve kendi hesabımızla giriş yapıyoruz.

Açılan pencerenin sağ tarafında yer alan "Seçenekler" butonuna tıklıyoruz.

"Seçenekler" butonuna tıkladıktan sonra açılan pencerede yer alan "Hesabınızı Yönetin" başlığı altında sıralanmış olan "Kişisel bilgilerinizi görüntüleyin ve düzenleyin" başlığına tıklıyoruz.

Açılan "Hesap Bilgisi" penceresinin sol tarafında yer ala "Profiller" kısmına tıklıyoruz.

Açılan "Profiller" penceresinde Windows Live Hesabınıza ait kişisel bilgilerinizi ve çevrimiçi kişiliğinize ait kişisel bilgilrinizi güncelleyebilir, değiştirebilirsiniz.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-01-2008   #2 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: MSN Kişisel Bilgi Güncelleme - MSN Kişisel Bilgilerinizi Güncelleyin

Herkesin bir Hotmail hesabı olmak zorunda olmadığı için şu yazımı buraya da kopyalıyorum (diğer konuya da kopyalayacağım ).
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bütün Windows Live ID sahiplerinin kesinlikle birer Windows Live Hotmail hesabı sahibi oldukları söylenemeyeceği için bu işlemin düzgün yöntemi, http://account.live.com/ adresine gitmek ve orada oturum açıp, doğrudan Windows Live Hesabı sayfasına erişmektir. Önce Windows Live Hotmail'i açmanız gerekmez. Hadi Windows Live Hotmail açık diyelim ve oradan hemen hesap sayfasına geçmek istiyorsunuz. Bunun da hellboy'un anlattığından daha basit yöntemi, Windows Live logosunun üzerine tıklamak ve oradan "Hesap" ı seçmektir. Aynı şekilde sağ tarafta eposta@hotmail.com üzerine tıklayınca da "Hesabınızı görüntüleyin" diye bir menü maddesi çıkıyor. Onu da kullanabilirsiniz.

Hatta oturum açmak için Windows Live ID'nin gerekli olduğu sitelerin hemen hepsinde sağ alt köşede (diğer köşelerde de olabilir) "Hesap" diye bir bağlantı bulunur. Bu bağlantı da herkesi Windows Live Hesabı sayfasına götürür.
Eski 25-07-2008   #3 (mesaj-linki)
maviok

Ben bu sayfayı açamıyorum maalesef. Sayfa yükleniyor diyor ama yüklemiyor. Birçok defa değişik makinalarda da bu sorunu yaşadım. Sayfayı açabilmem için ne ayar yapmam gerekiyor?
Eski 27-07-2008   #4 (mesaj-linki)
ozgur_duzen

Ya benim MSN 8.5 yüklenmiyor ne yapabilirim...
Eski 26-09-2008   #5 (mesaj-linki)

benimde bu sayfa acılmıor yükleniyor diyor ama bi türlü gelmiyor...internet explorer i bile degiştirdim ama gene gelmior...ne yapmam gerek?
Eski 26-09-2008   #6 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

maviok adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben bu sayfayı açamıyorum maalesef. Sayfa yükleniyor diyor ama yüklemiyor. Birçok defa değişik makinalarda da bu sorunu yaşadım. Sayfayı açabilmem için ne ayar yapmam gerekiyor?
ozgur_duzen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ya benim MSN 8.5 yüklenmiyor ne yapabilirim...
ahrap adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benimde bu sayfa acılmıor yükleniyor diyor ama bi türlü gelmiyor...internet explorer i bile degiştirdim ama gene gelmior...ne yapmam gerek?
Sayfaya Mozilla Firefox gibi başka bir web tarayıcı program ile ulaşın.
Eski 28-09-2008   #7 (mesaj-linki)
delikurt_ist - avatarı

bede ikiside var, ama hala yukleniyor diyor acilmiyor (
Eski 14-12-2008   #8 (mesaj-linki)
KURBAN

aynı sorun bendede var ya hesap bilgilerimi açamıyorum yükleniyor diyor açılmıyor bi türlü

ne yapmamız gerekiyor biri bişi söylesin ya

Son Düzenleyen KURBAN; 14-12-2008 @ 23:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 23-09-2009   #9 (mesaj-linki)

ya bu nedır hıc bır sıtede buna cozum bulamamıslar ılgılenmıolar yuklenmıo baglantı hatası falan fılan yukleyemıoruz ben sıtelerden bıle ındıremıorum ılla baska bı arkadastan alıcam ole onu da denedım olmu o da olmu o ıste yardımmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
Eski 06-10-2009   #10 (mesaj-linki)
Misafir

yha giremiyom yükleni diyo olmuyo lütfen bulan desin
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
hotmail guncelleme, msn bilgileri degistirme, msn bilgilerini degistirme, msn hesap bilgileri, msn hesap bilgilerini degistirme,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Kişisel Bilgi Güncelleme - MSN Kişisel Bilgilerinizi Güncelleyin Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Kişisel Durum Sorunu JKB MSN Teknik Destek/Bilgiler 27 27-09-2009 01:29
Kişisel - Kişisel Nedir - Kişisel Hakkında Blue Blood X-Sözlük 0 02-11-2008 18:50
Astroloji ve Kişisel Güç Pasakli_Prenses Astroloji/Fallar 0 24-10-2008 22:36
PIMOne (Kişisel Bilgi Yönetim Sistemi) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 31-07-2008 13:20
Teoman - Kişisel Birşey MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 03-03-2008 01:04