Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-10-2008   #61 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Şifre Kırma

Arkadaslar maalesef mumkun değil.. daha önceden 1-2 yıl önce mümkün dü ama hotmail güvenlik sistemini değiştirdiğinden imkansız.....

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-10-2008   #62 (mesaj-linki)

Alıntı:
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Benim bildiğim kadarıyla apuk supuk linkleri tıklamayıp yada tanımadığım birinden gelen mailleri kurcalamadığımız sürece bişey olmuyor... Ve hatta bazı linklerde "msn şifresi kırmak için bi program buldum bugün 7 kişinin msnini patlattım şu linkten indiriyosun sakın kimseye söyleme" gibi bişeyler diyerek bi link veriliyor linki tıklayınca anlıyosunuz ki 8. kişi sizsiniz... Bu ve buna benzer (tatil kazandın, cep telefonu kazandın şu linki tıkla gibi ve hatta araba bile kazanmıştım ) yöntemleri çok denediler ordan biliyorum.

HaklısınızTek cümle ile "Ava giden avlanır" diyebiliriz.Ama ben böyle bir şey yapmamıştım.Saygılarımla
Eski 14-10-2008   #63 (mesaj-linki)

Arakadaşlar bi yardım eden olursa. Ben yeni konu açamıyorum. Tam hazırlıyorum, konuyu kaydediyorum, karşıma konumun kayıtlı olduğu sayfa çıkıyo, ordanda sayfayı yeniliyorum, böyle bir sayfa bulunamadı diyor. Konu aradan konuyu arıyorum yine çıkmıyor. O kadar uğraştığım iki konuda boşa gitti. Bi yardım lütfen. Mutlaka bilen vardır.Hatta onun için bu konunun içine yazdım. Kusura bakmayın
Eski 23-10-2008   #64 (mesaj-linki)
MSN YARDIM

ARKADAŞLAR MSN ŞİFREM SÜREKLİ ÇALİNİYOR BEN YENİ ŞİFRE ALMAKDAN USANDIM ONLAR ÇALMAKDAN USANMADI NOLURSUNUZ YARDIM EDİN....!

NOT: ANLAMADİĞİM KONU BEN GÜN İÇİNDE 2 YENİ ŞİFRE ALIYORUM ONUDA DEĞİŞTİRİYOLAR BUNUNASIL YAPABİLİRLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILAR
Eski 23-10-2008   #65 (mesaj-linki)
Cvp: MSN YARDIM

Alıntı:
oydemir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ARKADAŞLAR MSN ŞİFREM SÜREKLİ ÇALİNİYOR BEN YENİ ŞİFRE ALMAKDAN USANDIM ONLAR ÇALMAKDAN USANMADI NOLURSUNUZ YARDIM EDİN....!

NOT: ANLAMADİĞİM KONU BEN GÜN İÇİNDE 2 YENİ ŞİFRE ALIYORUM ONUDA DEĞİŞTİRİYOLAR BUNUNASIL YAPABİLİRLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILAR
Şifrenizi değitirdiğiniz halde şifreniz yeniden değişiyorsa Gizli sorunuzu değiştirmeniz gerekmektedir...

Konuyu inceleyiniz : MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin
Cevap Yeni Konu Aç
MSN Şifre Kırma Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İzel - Hevesimi Kırma nünü Türkçe Şarkı Sözleri 0 17-06-2008 16:55
Yumurta Kırma MeLL Flash Oyunlar 12 10-06-2008 21:54
Hobiler - Tel Kırma CaNaRY El İşleri ve Hobiler 2 31-05-2008 00:23
Şifre - Şifre Nedir - Şifre Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 09-01-2008 21:24
Kırma - Kırma Nedir - Kırma Hakkında MaRCeLLCaT X-Sözlük 0 27-12-2007 11:22
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:57Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10334611 saniyede (69.25% PHP - 30.75% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz