| | #11 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Şifre Kırma Alıntı:
zaten türkiyede rus sitelerini takip edip açık bulmaya hackerlık deniyor doğrudur hackersın acaba hanginiz bi programlama dili biliyor ;] | ||
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Şifre Kırma
bana tamı tamına 98807 tane virüs geldi
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
ya arkadaşlar ne gerek var bu tür şeylere.küfür yemek hoşunamı gidecek hackliycende...
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | ||
Cvp: MSN Şifre Kırma Alıntı:
![]() ama bu ben bılmıyorum anlamına gelmes ![]() Alıntı:
![]() bu arada bana 1 kere vırus geldı onuda kokten cozumu var pc ye format atmak ve vırus gırmemesı ıcın en ıyı ornek kaspersky antı vırusunu olmasa onun sınıfında bır antı vırusu kullanın sıze tavsıyem ben kullanmıyorum o ayrı mesele cunku ısımı engellıo ama vıruste gırmıo ben kullanmıyorum dıe sızde ole bı hataya dusmeyın sakın Son Düzenleyen kawai musu; 31-03-2008 @ 00:14. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||
|
| | #15 (mesaj-linki) |
çalabilecek yürekli varsa gelsin benim msn nemi çalsın
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| c# ile sifre kırma, en iyi msn kırma, kr msn, mesene kirmak, mesene krma, mesene şifresi, mesene ifresi, msn kr, msn kırma rus, msn kırma tekniği, msn şifre kırma virüsleri, msn şifresi kırma virüsü, rus mesene, rus msn, rus msn si, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||