Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 28-03-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Şifre Kırma Cvp: MSN Şifre Kırma

Alıntı:
kawaimasu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bunu ben yapıyorum ama ne gerek var sadece ego tatmın etmek ıcın baska bıse deıl yane

hackerlık guzel yanları da var ama bulasmayın sonu ıyı deıl bana sorarsanız ben sadece benden yardım ısteyenlere yardım edıyorum yanı sıfresı caldıranlar basta olmak uzere ayrıca C-W de calısıyorum bılmem anlatabıldım mı

zaten türkiyede rus sitelerini takip edip açık bulmaya hackerlık deniyor doğrudur hackersın acaba hanginiz bi programlama dili biliyor ;]
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-03-2008   #12 (mesaj-linki)

bana tamı tamına 98807 tane virüs geldi
Eski 29-03-2008   #13 (mesaj-linki)

ya arkadaşlar ne gerek var bu tür şeylere.küfür yemek hoşunamı gidecek hackliycende...
Eski 31-03-2008   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yardım isteyen kişinin şifresini çaldıran mı yoksa başka birinin şifresini çalmak isteyen mi olduğunu nasıl ayırdediyorsun
yardım ısteyenler genelde bayan arkadaslarım oldugu ıcın yardımı kabul edebılıyorum bayan hackerlarımızda var ayrıca yok deıl ama cok az onlar kendı ıslerını goruolar zaten bı erkek arkadasım ıstedıgı zaman yardımı kabul etmeden once IP kontrol yapıyorum yalanmı dogrumu soluo dıe yalansa kendı ısını kendın gor dıyorum (ben bılmıyorum anlamına gelır bu tabı ama kıbarcasını soluom ben)
ama bu ben bılmıyorum anlamına gelmes

Alıntı:
Red_LinE adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
zaten türkiyede rus sitelerini takip edip açık bulmaya hackerlık deniyor doğrudur hackersın acaba hanginiz bi programlama dili biliyor ;]
C++ C# vs vs vs uzun uzun anlatamam suan bı ara acarım konu bakarsınız

bu arada bana 1 kere vırus geldı onuda kokten cozumu var pc ye format atmak ve vırus gırmemesı ıcın en ıyı ornek kaspersky antı vırusunu olmasa onun sınıfında bır antı vırusu kullanın sıze tavsıyem ben kullanmıyorum o ayrı mesele cunku ısımı engellıo ama vıruste gırmıo ben kullanmıyorum dıe sızde ole bı hataya dusmeyın sakın

Son Düzenleyen kawai musu; 31-03-2008 @ 00:14. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 05-04-2008   #15 (mesaj-linki)

çalabilecek yürekli varsa gelsin benim msn nemi çalsın
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
c# ile sifre kırma, en iyi msn kırma, kr msn, mesene kirmak, mesene krma, mesene şifresi, mesene ifresi, msn kr, msn kırma rus, msn kırma tekniği, msn şifre kırma virüsleri, msn şifresi kırma virüsü, rus mesene, rus msn, rus msn si,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:38Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10434198 saniyede (55.11% PHP - 44.89% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR