| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Şifre Kırma - MSN şifre kırma programı var mıdır? Hayır, böyle bir program bulunmamaktadır. Üç yaygın şekilde MSN-Hotmail şifreleriniz çalınabilir: Sahte bir Hotmail giriş sayfasına e-mail adresinizi ve şifrenizi yazmanız, bilgisayarınızın hack'lenmesi, size gelen ve güvenilir olmayan bir e-mail'deki bağlantıya tıklamanız. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Kırma
Eğer böyle bir program olsaydı, piyasada messenger sahibi insan kalmazdı. Şu websitede, böyle birşeyin olduğunu idda ediyor, ve Sizlerin güvenliğini riske atıyor ve size virüs bulaştırıyor.. MSN Kırıcı Sahtekarlığı | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Kırma | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
... biri pc me girip msn mi aldı kim aldıgı bile bilmiyorum daha işim cok zor böle bi program olsaydı iyi olurdu herhalde =)
Son Düzenleyen ahmed; 12-05-2009 @ 18:48. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Re: Cvp: MSN Şifre Kırma | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
bunu ben yapıyorum ama ne gerek var sadece ego tatmın etmek ıcın baska bıse deıl yane hackerlık guzel yanları da var ama bulasmayın sonu ıyı deıl bana sorarsanız ben sadece benden yardım ısteyenlere yardım edıyorum yanı sıfresı caldıranlar basta olmak uzere ayrıca C-W de calısıyorum bılmem anlatabıldım mı Son Düzenleyen kawai musu; 16-03-2008 @ 21:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Kırma | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
merak ettiğim için bi baktım ama bu tür sitelerde genellikle kullanıcıların adı ve şifreleri isteniyo ve bence de bunlar da tuzak dikkat etmek lazım !
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Şifre Kırma![]() msn e şifresi değiştirme yi lütfen ............. ![]() ya msn e şifresi değiştirmeyi anlatır mısınız? Son Düzenleyen fıstık esma; 28-03-2008 @ 17:52. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| kırma, msn, şifre |
| msn sifre kirma, msn sifresi kirma, msn sifresi kirma programi, msn sifresini kirma, sifre kirma, |
MSN Şifre Kırma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hobiler - Tel Kırma | CaNaRY | El İşleri ve Hobiler | 3 | 14-07-2009 23:52 |
| İzel - Hevesimi Kırma | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 17-06-2008 16:55 |
| Yumurta Kırma | MeLL | Flash Oyunlar | 12 | 10-06-2008 21:54 |
| Şifre - Şifre Nedir - Şifre Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 09-01-2008 21:24 |
| Kırma - Kırma Nedir - Kırma Hakkında | MaRCeLLCaT | X-Sözlük | 0 | 27-12-2007 11:22 |