Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 02-03-2008   #1 (mesaj-linki)
MSN Kırıcı Sahtekarlığı MSN Kırıcı Sahtekarlığı

Merhabalar,

Piyasadaki yeni sahtekarlar doğmuş ve epeyle yaygınlaşmış görünüyor.

Yaptıkları sahtekarlık sitesi olan ;
msn-kirici.com ile ortalığa spyware yayıyorlar.

Sakın bu siteye giripte sakın programı bilgisayarınıza inndirmeyin, spyware virüsünü sizde yersiniz.

Yayılma Şekli;

Bu virüsün yayılma şekli msn den listenizdeki diğer kişilere, istem dışı ileti yollayarak gerçekleşiyor.

yolladığı ileti;

Alıntı:
hahaha bugun 7 tane msn kirdim deli birsey bu ya kimseye soleme sakin Windows Messenger - MSN Kırma Programı burdan idiriyosun
Bu gibi bir mesaj görürseniz sakın aldırmayın inanmayın ve Link'e tıklamayın.
Burdaki programın msn kırmak ile uzaktan ve yakından alakası bile yoktur!
Zaten bir messenger şifresini program yoluyla kıramazsınız. Eğer öyle olsaydı, piyasada messenger adresi kalmazdı..

Eğer Virüsü Yediyseniz;

Bu virüsü temizlemek için anti-virüs / anti- Spyware yazılımı yükleyin ve bilgisayarınızı taratınız. Örnek bir yazılım olan ad-aware ; Ad-Aware @ Lavasoft - The Original Anti-Spyware Company - Lavasoft

Kişiler websiteyi o kadar inandırıcı ve bi o kadar 'da tasarımı güzel yapmış. Aldanmamak olanaksiz gibi.

Saygılar..

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-04-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Kırıcı Sahtekarlığı Cvp: MSN Kırıcı Sahtekarlığı

başka bi sitede faaliyetine devam ediyor dikkat edelim lütfen
Eski 3 Gün Önce   #3 (mesaj-linki)

bana bu mail geldi ve tıklıyacaktım ama bişi oldu tıklayamadım çok saolun sölediğiniz için..
Eski 3 Gün Önce   #4 (mesaj-linki)

Bunu biyerden hatırlıyorum sanki...

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
messenger şifre kırıcı, msn kırıcı, msn kiric, msn kirici, msn kirici download, msn kırma siteleri, msn kırma sitesi, msn kırma sitesi virüsü, msn kırıc, msn kırıcı, msn kırıcı download, msn kırıcı siteler, msn şifre kırıcı, msn şifre kırıcı download, msn şifre kırıcı siteler,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:22Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08178592 saniyede (55.35% PHP - 44.65% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR