| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Dosya Bulanamadı Hatası![]() ![]() Ya Beyler Msneyi Açıyorum Biriyle Konuşuyorum Sonra Ardından Hemen Bu Hatayı Alıorum Lütfen Yetkililer Yardım Edin ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: (Yardım)Ya Şu Hataya Bir Yardım Etseniz Lütfen
Sürekli bu hatayımı alıyorsunuz? Belirli bir kişiyle konuşurken'mi veriyor bu hatayı yoksa herhangi biriyle konuşurkende aynı şekil'demi? Hatayı aldıktan sonra MSN kapanıyormu? Bu hatayı sadece MSN'de ikenmi alıyorsunuz? Biraz daha açıklayıcı ve net bir biçimde ifade ederseniz sorununuzu size yardımcı olmaya çalışırız... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Dosya Bulanamadı Hatası
Şimdi Pc De 2 Oturum Hepsinde Msnde İstediğin Kİşiyle Konuşim Tüm Msn Kişilerle O Hatayı Alıyorum Msn kapanmıyor Bu Hatayı Sadece Msnde Alıyorum | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Büyük ihtimal makinanızda bir çeşit virüs var ondan dolayı bu hata'yı alıyorsunuz... Link'teki programa bir göz atın... Bazı yabancı kaynak'lardaki bilgilere göre aynı sorunu yaşamışlar ve Msn Cleaner ile sorunu çözmüşler, denemekte fayda var. MSNCleaner 1.6.4 - MSN Cleaner Ayrıca sisteminize sağlam bir antivirüs programı kurup tarattırınız... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Dosya Bulanamadı Hatası Sistemde Nod32 Kullanıyorum Güzel Bir Vİrüs Porgramıdır Birde Programı Deneyeyim Bir Saol | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Hatayı Çözüm System 32 Nin İçine ! Dİye TXT Dosyası Açtım Çözüldü Hata | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bulanamadı, dosya, hatası, msn |
MSN Dosya Bulanamadı Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tüm Dosya Uzantıları ve İşlevleri | ozti | Internet/Bilgisayar Dünyası | 15 | 2 Gün Önce 16:00 |
| Programsız Dosya Birleştirme [.avi,.mp3,.txt,.mpg..vs..] | ozti | Internet/Bilgisayar Dünyası | 30 | 1 Hafta Önce 19:39 |
| Dosya Silme Hatası (Klasör) | JackSparrow | PC/Internet Teknik Destek | 6 | 23-09-2009 16:43 |
| MSN Dosya Aktarma Sorunu | nightvision | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 03-10-2008 18:44 |
| Msn dosya aktarım sorunu | By_AsmiN | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 10-06-2008 19:56 |