| | #1 (mesaj-linki) | |
| Konuşma Penceresinde Görüntü Adı Problemi Arkadaslar aşağıdaki resimdeki gibi... Resimde anlatmak istediğim Msn 9.0 Kullandım sonra sildim Nicklerim gözükmüyor(karşı tarafında) Karşı taraf yazmadan önce yazarsam alt alta çıkıyor... Bunun Bir Çözümü Vardır... Lütfen Paylaşın ReSiM ; Yardım Lütfen... ! Şimdiden teşekkürler.. ![]() Lütfen yardım Son Düzenleyen Burak_9G; 30-12-2008 @ 18:10. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Arkadaşlar Büyük Bir Sorun Var...Lütfen Yardım Edin.. :/
Maalesef yazdıklarınız ve resimler sorunu anlatmakta yetersiz kalmış. Görüntü adınızla ilgili bir problem mi yaşıyorsunuz? Messenger Plus!'ı ve yüklü olan diğer eklentileri (varsa) kaldırdığınızda sorun devam ediyor mu?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Konuşma Penceresinde Görüntü Adı Problemi
BöLüm görevLisi Smod MNod ne varsa Şu resimdeki Msn adresine Bi sansür cekin! .. Sabahtan beri ekLeyenLerLe ugrasıyorum.. ya resmi kaLdırın yada Konuyu siLin! .. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Ben anladım sorununuzu bu bir sorun değil.. Messengerin yeni özelliği arka arkaya yazdığın zaman eskisi gibi araya senin nickini koymuyor bence gayet güzel bişey yer kaplamıyo bidaha yazmasına gerekyok nasılsa sen yazıyon | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Mail Adresi Gizleme
Merhaba Arkadaşlar Bu İletideki konuşma penceresindeki msn adresini nasıl gizleyebiliriz.. nick gizleme değil. nicke istediğimiz yazabilecek ama iletideki msn adresi gizlencek bunu yapanları bizzat gördüm bu var ama nasıl o kodlardan lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirim... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| adı, görüntü, konuşma, penceresinde, problemi |
Konuşma Penceresinde Görüntü Adı Problemi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Görüntülü konuşma sırasında ses gidiyor ancak görüntü gitmiyor, neden olabilir? | yalcingul | Soru-Cevap | 8 | 3 Hafta Önce 20:26 |
| Oturum açma penceresinde 'Hatırlama' kutuları olmayan Messenger Arayüzü | ahmetgns | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 15-05-2009 15:29 |
| Bebeklerde Gaz Problemi | Pasakli_Prenses | Anne ve Çocuk | 0 | 08-10-2008 02:12 |
| MSN Donma Problemi | halitss | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 03-10-2008 15:25 |
| Nil Karaibrahimgil - Havuz Problemi | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 14-05-2008 15:19 |