| | #11 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Msn Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim?
Messenger Penceresi, Araçlar >> Seçenekler >> iletiler >> ileti geçmişi >> Görüşmeleri otomatik olarak sakla yazan yerdeki işareti kaldırırsanız, konuşmalarınız kaydolmamış olur. | |||||
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
hyr hyr onu bliormm ztn de yha bn live yi yeni ykledmm pc ye snin dediğnden 7.5 te de wrdı gerçi bn baqtm ama yok öle bi seçenek ztn koymamşlar ama bi prgram indrmş fln snırım bi yere kaydoluo saat kaçta grdiğim kmle knştğm flnn !!! yardm edin nolurr yhaa ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
kendi yaptıgı bi trojen programı ile klavyede yazılan tüm bilgileri kendi mail adresine gönderiyor olabilir eheheheh n e şüpeciyim yaw virüz programı kurman gerekir kaspersky öneririm ama silmeyede bilir önceden sisteme girdigi için ............. bu konular adamı kasar format at gec | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim?Keylogger Yazılımları yada çeşitli ebeveyn programları kullanıyor olabilir. Bu tür programlar sistemde sizden habersiz işleyen programlardır. Herhangi Bir keylogger yada trojan yazılımının bilgisayarınızda olup olmadığına emin değil iseniz, Kaspersky 7 Anti-virüs ailesinden birini kurup bilgisayarınızı taratabilirsiniz. Yada Ctrl+Alt+Del komutu ile ulaştığınız pencerede işlemler listesinde garip programlar sezerseniz ne olduğunu araştirabilirsiniz. Gerçi günümüzde ki çoğu keyloggerlerin hide özelliği var ama.... | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
benimde bununla ilgili bi sorunum var... ben iletilerimi özellikle kaydetmiyorumm.. ama bunlar bir başkası tarafından okunuyoo buna nasıl engel olabilirim ve bunu nasıl yapıyoo bunun hakkıında bi bilginiz varmı? | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim? | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Msn konuşmaları ve depolanması
Adminlerim bir sorum var...Msn konuşmaları ileti geçmişi dışında pc de herhangi bir dosyada depolanırmı...? Depolanırsa bu na nasıl engel olunur..? Birde msn konuşmalarına herhangi bir kurum aracılığı ile ulaşmak ve döküm almak mümkünmüdür...Mesela telekomdan veya buna benzer kurumlardan.... Kişisel iletilerimize ulaşılması mümkünmü bunu öğrenmek istiyorum... Teşekkür ederim | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Acil yardim (Local' daki kayitlar)
Herkese merhaba; Bir arkadasimin kardesi evden kacmis ve nette gorustugu birisi varmis. Bilinen oki bu nette gorustugu kisinin yanin kacmis ve msn kayitlari lazim, biz herhangi bir konusma kaydina rastlayamadik yada kisi listesine. Bunlari bulma imkanimiz varmidir ? Ustalar bir el atarlarsa sevinirim cunki durum cok ciddi. msn : xxx Saygilar... Son Düzenleyen NeutralizeR; 20-11-2007 @ 15:40. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn konuşmaları ve depolanmasıAncak bilgisayarınızda tüm kullanıcı hareketlerini kaydeden bir yazılım varsa durum farklı olabilir. Siz böyle bir yazılım kurmadıysanız ve bilgisayarın tek kullanıcısı sizseniz endişelenmeniz gerekmiyor. Messenger konuşma kayıtları bildiğim kadarıyla MSN'in Canada'daki sunucularında tutuluyorlar ve çok ciddi yasal kararlar olmadan onlara ulaşılması söz konusu değil. | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn konuşmaları ve depolanması
Ancak bilgisayarınızda tüm kullanıcı hareketlerini kaydeden bir yazılım varsa durum farklı olabilir. Siz böyle bir yazılım kurmadıysanız ve bilgisayarın tek kullanıcısı sizseniz endişelenmeniz gerekmiyor. Böyle bir program olduğunu veya kurulduğunu nasıl bulabilirim..... Kurulumunu ben yapmadım bu sebeple soruyorum.................. BUtür programların isimleri ne bileyim pc nin içinde bulunabillecekleri yerler.......... Teşekküler | |
|
![]() |
| Etiketler |
| geçmişini, kaydedebilirim, konuşma, msn |
MSN Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Delete History - Web Site Geçmişini Silme Programı | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 09-07-2009 19:51 |
| Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu | YeRa | MessengerDiscovery | 33 | 09-05-2009 20:22 |
| Google Arama Geçmişini Temizleme | virtuecat | Internet/Bilgisayar Dünyası | 5 | 18-04-2009 00:45 |
| Msn'de ileti geçmişini silme | defne0707 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 01-08-2008 15:42 |
| Teoman - Sus Konuşma | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 01:21 |