| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn konuşmaları ve depolanmasıMevcut olanı kaldırıp Kaspersky Anti-Virus 7'yi kurup sisteminizi taratabilirsiniz. O tür bir yazılım yüklüyse Kaspersky yazılımı silecek ya da sizi uyaracaktır. Kaspersky Anti-Virus free trial download | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Acil yardim (Local' daki kayitlar) | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Msn konuşmaları ve depolanması
Avasti var ama...................? | |||||
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim?
arkadaşlar benımde aynı şey geldi başıma geçmişi sakla ibaresi yokken birisi benım msndeki iletilerimi okuyoor ltf yardım. programda yuklu degıl..
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen ahmetgns; 23-01-2008 @ 19:03. Sebep: İmla hatası düzeltildi | |||||
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
ewt göruyoruum ama okuyamıyoruum sadece resim halınde görunuyoor.özel biride benim msn iletilerimi izledıgını söluyoor..
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim?Bilgisayarınızda sizin haberiniz olmadan bir keyloger kurulmuş ise sizden habersiz bir şekilde iletilerinizi okuyabilirler, bilgisayarınızın güvende olup olmadığını kontrol edin... | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
keyloger dedıgınız şeye nasıl ulasırım napayım yani. gerçi okuyan kişi yabancı değil zarar wermez.sadece benı izliyor guwen yanii anladınn..
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
ya bu iletileri nasıl kaydediliyor kaydettiyse benim makine nededen bulacağım bunu
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim?
müsadenizle bende bir soru sormak istiyorum arkadaşlar şimdi ben msn konuşmalarımı kendi bilgisayarımda depoluyorum yalnız kendi bilgisayarım haricinde herhangi bir yerde hesabıma giriş yaptığımda doğal olarak kaydedilmiyor bunun bir çözümü varmı ??? online depolama vb. fln internet kafeye gittiğimde otomatik olarak sabit bir yere kaydetme şansım ??? teknoloji bu kadar geliştimi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| geçmişini, kaydedebilirim, konuşma, msn |
MSN Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Delete History - Web Site Geçmişini Silme Programı | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 09-07-2009 19:51 |
| Konuşma Penceresinin Kapanmaması Sorunu | YeRa | MessengerDiscovery | 33 | 09-05-2009 20:22 |
| Google Arama Geçmişini Temizleme | virtuecat | Internet/Bilgisayar Dünyası | 5 | 18-04-2009 00:45 |
| Msn'de ileti geçmişini silme | defne0707 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 01-08-2008 15:42 |
| Teoman - Sus Konuşma | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 01:21 |