| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 için Eski Resim Paylaşma Yaması | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Wlm 2009 için Eski Resim Paylaşma Yaması
Vermiş olduğunuz yamayı çalıştıramadım. WLM-PhotoSharingPatch.rar yamasını buldum, çalışmakta.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Wlm 2009 için Eski Resim Paylaşma Yaması
Şuan Kullanıyorum ve Link sağlam
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 için Eski Resim Paylaşma Yaması
ikiside işe yaramadı el atarsanız çok sevinirim dostlar | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: WLM 2009 için Eski Resim Paylaşma Yaması
Windows Live Messenger 2009'da sürükle-bırak (ya da CTRL + C 'Kopyala' ve CTRL+V 'Yapıştır') yöntemi ile fotoğraf göndermeye çalıştığınızda otomatik olarak fotoğraf paylaşma uygulaması devreye girmektedir. (Birinci resimde gösterildiği gibi) Sürükle-bırak ile fotoğrafları dosya transferi şeklinde göndermek için A-Patch yamasını "Disable Photo Sharing" seçeneğini aktif ederek uygulayabilirsiniz. Böylelikle Windows Live Messenger 2009'da sürükle-bırak, kopyala-yapıştır yöntemi ile gönderilen fotoğraflar ikinci resimde gösterildiği gibi gerçekleşecektir. ![]() ![]() | |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| resimleri paylaşma, |
WLM 2009 için Eski Resim Paylaşma Yaması Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski sürüm MSN'i kullanmak için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 63 | 25 Dakika Önce 00:46 |
| Eski sevgilimi geri kazanmak için ne yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 27 | 1 Hafta Önce 13:42 |
| PES 2009 tsl yaması var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 22-09-2009 17:36 |
| WLM 2009 türkçe yaması var mı? | CABBARDAN | Soru-Cevap | 2 | 20-05-2009 01:24 |
| Ogeday - Eski Bir Resim | Sivoy | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-03-2009 15:19 |