| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Profil Resimleri Bilgisayarda Nereye Kaydolur?
Evet arkadaşlar ben msn de profilime bi sürü resim ekledim fakat diğer oturumumda yine ekelemek zorunda kalıyorum ve bazı resımlerı sılmıdıgım ıcın ekleyemıyorum. Fakat profil resimlerini msn kaydediyor pc de ama nereye bulamadım ... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Profil Resimlerimiz Bilgisayarda Nereye Kaydoluyor ?
Başlat > Çalıştır > %temp%\MessengerCache yazıp enter'a basın. Dosyaların isimlerinin sonuna .png ekleyin.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Profil Resimleri Bilgisayarda Nereye Kaydolur?
Saolasın fakat burdakiler Msn listemizdekilerin resimleri war .. Benim resimlerim yok örnegin bu nasıl olcak o yukardaki resimlerim yok ? Acaba başka yerdemi ? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
İşte istedğim buydu süper ! Saol Varol Çok saol | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bilgisayarda, kaydolur, msn, profil, resimleri |
| msn profil resimleri, msn profil resmi, profil resimleri, |
MSN Profil Resimleri Bilgisayarda Nereye Kaydolur? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İnternette girdiğim yerler bilgisayarımda nereye kaydolur? | ____EvReM____ | Soru-Cevap | 3 | 02-10-2009 20:49 |
| Fotoğrafa yapılan ses kaydı hangi dosya türünde kaydolur? | Misafir | Soru-Cevap | 0 | 25-09-2009 11:01 |
| Bilgisayarda kapak nasıl hazırlanır ve bilgisayarda nasıl renkli yazı yazılır? | fatsa | Soru-Cevap | 2 | 07-02-2009 18:45 |
| Bilgisayarda kayıtlı resimleri görüntülemekte sorun yaşıyorum, yardım eder misiniz? | alican-52 | Soru-Cevap | 1 | 11-01-2009 03:44 |
| Profil - Profil Nedir - Profil Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 12-12-2007 21:49 |