| | #6 (mesaj-linki) |
Bana Yardım Edın...! Pc`imde virus gıbı bısey var.Msn actığımda onlıne olan herkese Link gonderıyo 1 haftadır msn gıremıyom lutfen bana yardım edın! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi
arkadaşlar..kardeşim gitmiş tıklamış bu illete ve bilgisayarıma girdi.şu anda başlat çubuğu yok oldu klavyeden açıncada çalıştır çıkmıyor dolayısıyla regedit ya da msconfig açamıyorum. program yöneticiside çıkmıyor aksi gibi. ayrıca hiç bir program yüklememe de izin vermiyor. bir tek symantec çalışıyor o da buldu bişeyler ama işe yaramadı. formattansa kesinlikle kaçınmam gerekli kaybetmemem gereken dosyalar var. ne yapabilirim çok acil çözüme ihtiyacım var..gerekiyorsa bi çözüm bilen varsa msni eklesin.. 1seferiadam@gmail.com | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi Alıntı:
![]() Bu bağlantıdan indirip çalıştırabilirsiniz, sanırım kurulum gerektirmiyordu. MSN Cleaner.zip | ||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Teşekkür ederim. Alıntı: | ||
|
| | #10 (mesaj-linki) |
arkadaşım emeğin için tşekkürler ancak benim pcde ismini verdiğin dosyalar yok ama msn halen arkadaşlarıma resimlerim var adı anlamında link veriyor.
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| bilgisayarıma virüs girdi ne yapabilirim, msn de virüs var napabilirim, msn de virüs var ne yapabilirim, msn e virüs girdi, msn imde virüs var, msn virüs girdi, msne virus temizleme, msne virüs girdi, msne virüsü, msnemde virus var, |
MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 186 | 10 Saat Önce 18:31 |
| Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) | CrasHofCinneT | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 25-09-2007 15:52 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||