Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-01-2008   #6 (mesaj-linki)
Bana Yardım Edın...!

Pc`imde virus gıbı bısey var.Msn actığımda onlıne olan herkese Link gonderıyo 1 haftadır msn gıremıyom lutfen bana yardım edın!
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 13-02-2008   #7 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi

arkadaşlar..kardeşim gitmiş tıklamış bu illete ve bilgisayarıma girdi.şu anda başlat çubuğu yok oldu klavyeden açıncada çalıştır çıkmıyor dolayısıyla regedit ya da msconfig açamıyorum. program yöneticiside çıkmıyor aksi gibi. ayrıca hiç bir program yüklememe de izin vermiyor. bir tek symantec çalışıyor o da buldu bişeyler ama işe yaramadı. formattansa kesinlikle kaçınmam gerekli kaybetmemem gereken dosyalar var. ne yapabilirim çok acil çözüme ihtiyacım var..gerekiyorsa bi çözüm bilen varsa msni eklesin.. 1seferiadam@gmail.com
Eski 18-02-2008   #8 (mesaj-linki)

Alıntı:
1seferiadam adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar..kardeşim gitmiş tıklamış bu illete ve bilgisayarıma girdi.şu anda başlat çubuğu yok oldu klavyeden açıncada çalıştır çıkmıyor dolayısıyla regedit ya da msconfig açamıyorum. program yöneticiside çıkmıyor aksi gibi. ayrıca hiç bir program yüklememe de izin vermiyor. bir tek symantec çalışıyor o da buldu bişeyler ama işe yaramadı. formattansa kesinlikle kaçınmam gerekli kaybetmemem gereken dosyalar var. ne yapabilirim çok acil çözüme ihtiyacım var..gerekiyorsa bi çözüm bilen varsa msni eklesin.. 1seferiadam@gmail.com
Ben de MSN Cleaner diye bir program var, böyle şüpheli bir durumda bir sefer kullanmıştım ve gerçekten C:/Documents and Settings/All Users altında bir solucan/truva atı her neyse bulmuştu ve silmişti. Ekran görüntüsü aşağıda:

Bu bağlantıdan indirip çalıştırabilirsiniz, sanırım kurulum gerektirmiyordu.

MSN Cleaner.zip
Eski 24-02-2008   #9 (mesaj-linki)

Teşekkür ederim.

Alıntı:
NoRanynn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İlgili linkler İngilizce yazılmış, bir şey anlamadım.
Eski 06-03-2008   #10 (mesaj-linki)

arkadaşım emeğin için tşekkürler ancak benim pcde ismini verdiğin dosyalar yok ama msn halen arkadaşlarıma resimlerim var adı anlamında link veriyor.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisayarıma virüs girdi ne yapabilirim, msn de virüs var napabilirim, msn de virüs var ne yapabilirim, msn e virüs girdi, msn imde virüs var, msn virüs girdi, msne virus temizleme, msne virüs girdi, msne virüsü, msnemde virus var,
MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 186 10 Saat Önce 18:31
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) CrasHofCinneT MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:44Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.62187505 saniyede (11.25% PHP - 88.75% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR