Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-04-2008   #11 (mesaj-linki)
Msn virüs

kardesler ya msnde bu bulaştı bana

bu iyiligimi unutma sakin tiklayip hattinla uye ol bedava 500 kontor geliyor cebe ben yukledim KONT�R�M CEBiMDE! Turkcell & Vodafone & Avea

bunu nasıl karırırım yardım lütfen
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 13-05-2008   #12 (mesaj-linki)
Cvp: Msn virüs

Alıntı:
seseİ aİs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

bu iyiligimi unutma sakin tiklayip hattinla uye ol bedava 500 kontor geliyor cebe ben yukledim KONT�R�M CEBiMDE! Turkcell & Vodafone & Avea

Bunu nasıl kaldırırız arkadaşlar napcaz??
Eski 31-05-2008   #13 (mesaj-linki)
Cvp: Msn virüs

Alıntı:
seseİ aİs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Bu program 'MSN Virüs'ü olarak tabir edilen kötü amaçlı programı bilgisayarınızdan temizlemek amacıyla yazılmıştır.

Download 45 KB
Eski 31-05-2008   #14 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi

bi ara hatırlat hallediyim
Eski 19-06-2008   #15 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi

bu iyiligimi unutma sakın tıklayip hattınla uye ol bedava 500 kontor geliyor cebe ben yukledim
bu vürüsü nasıl kaldıracağız arkadaşlar bir bilen yokmu msn 9.0 türkçe yamayı kaldırdığım zaman düzeliyor ama türkçeleştirdiğim zaman hemen geri geliyor kaspersky ile de tarattım gene bulamadı
sizlerden yardım bekliyorum selamlar
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bedava kontör msn virüsü, bedava kontör virüsü, bu iyiligimi unutma sakin, bu iyiligimi unutma sakin tiklayip hattinla uye ol bedava 500 kontor geliyor cebe ben yukledim, bu iyiliğimi sakın unutma, bu iyiliğimi unutma msn virüsü, bu iyiliğimi unutma sakın, msn 500 kontör virüsü, msn de kontör virüsü, msn virüsü bedava kontör,
MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 183 1 Gün Önce 00:50
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) CrasHofCinneT MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:18Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11991692 saniyede (48.94% PHP - 51.06% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR