Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 01-06-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: mevcut mail adresinizi yönlendirme Cvp: mevcut mail adresinizi yönlendirme

arkadaslar benim de bu yonlendirme konusunda bir sorum olacak
simdi ben xxx@xxx.com diye msn aldım
eposta adresi dogrulanmöadı diyo
dogrulamak için bu adrese eposta geliyor fakat ben bu postalara bakamıyorum
bu adrese gelen maillleri baska adrese yonlendirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-06-2008   #12 (mesaj-linki)
Cvp: mevcut mail adresinizi yönlendirme Cvp: mevcut mail adresinizi yönlendirme

Alıntı:
serhat8102 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar benim de bu yonlendirme konusunda bir sorum olacak
simdi ben xxx@xxx.com diye msn aldım
eposta adresi dogrulanmöadı diyo
dogrulamak için bu adrese eposta geliyor fakat ben bu postalara bakamıyorum
bu adrese gelen maillleri baska adrese yonlendirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Benzer bir soruya cevap şurada verilmişti: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN oturumu açma

Eğer Windows Live ID olarak kaydettirdiğiniz adresin posta kutusuna erişiminiz yoksa, ona gelen bir epostayı başka bir yere gidecek şekilde yapılandırmanız gizliliğin ihlali olmaz mı? Mesela ben sizin eposta adresinize gelen postaları dışarıdan kendime yönlendirsem, bu ahlaki olur mu? Kaldı ki, bildiğim kadarıyla bu zaten mümkün değil. Hele ki, bu aldığınız adres gerçekte posta kutusu var olmayan sözde bir adres ise, o zaman o adrese doğru gönderilen epostalar bir yere varamaz, gönderene geri döner.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
e-posta adresi yönlendirme, hotmail gelen kutusunu başka adrese yönlendirme, msn xxx@xxx.com açmak,
Konu Araçları

Mevcut E-mail Hesabını Diğer E-mail Adresine Yönlendirme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kabus 22 CrasHofCinneT Bilgisayar (PC) Oyunları 11 23-05-2007 16:55
Ebeveynler ve Çocuklar kompetankedi Sosyoloji 201 27-03-2007 12:50
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:39Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12953091 saniyede (38.96% PHP - 61.04% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR