MSN Messenger'da Kullanıcı / Görüntü Adı Sorunları Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-08-2007   #1 (mesaj-linki)
renata
MSN Messenger'da Kullanıcı / Görüntü Adı Sorunları

arkadaşlar benim derdim msn live daki nick karakter sayısı ile ilgili bir bileniniz varsa yardımcı olun nickimi daha uzun yazmak istiyorum bunun için bir yama patch varsa link verirmisiniz sizden ricam bu yada patch in ismi nedir ???

mod abilerim ablalarım konuyu kapatmayın forumda arama yaptım bulamadım o konuyla ilgili bi link varsa onu verin alt ta ekleyin burdan araştırın demeniz yeter
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 09-08-2007   #2 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: karakter sayısı

renata adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar benim derdim msn live daki nick karakter sayısı ile ilgili bir bileniniz varsa yardımcı olun nickimi daha uzun yazmak istiyorum bunun için bir yama patch varsa link verirmisiniz sizden ricam bu yada patch in ismi nedir ???

mod abilerim ablalarım konuyu kapatmayın forumda arama yaptım bulamadım o konuyla ilgili bi link varsa onu verin alt ta ekleyin burdan araştırın demeniz yeter
MessengerDiscovery Live'ın veya StuffPlug 3'ün çok satırlı nickname özelliğini aktif edip deneyebilirsiniz.
Eski 10-08-2007   #3 (mesaj-linki)
renata
Cvp: MSN Messenger'da Kullanıcı Adı

pardon ama iki programda yüklü bilgisayarıma ve ikisinede baktım ve dediğiniz özellikleri bulamadım birazd aha açıklam yaparsanız sevinirim
Eski 10-08-2007   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

pardon ama iki programda yüklü bilgisayarıma ve ikisinede baktım ve dediğiniz özellikleri bulamadım birazd aha açıklam yaparsanız sevinirim
Sanırım bu eklentilerin eski sürümlerinde vardı bahsettiğim özellikler. Şu an sistemimde kurulu değiller. Messenger Plus! Live yüklü iken 130 karaktere kadar görüntü adı belirleyebiliyorsunuz. 130 karakter yeterli değil mi?
Eski 10-08-2007   #5 (mesaj-linki)
renata

evet Messenger Plus! Live da yüklü ve 130 karakter şuanda arkadaşımda görmüştüm beş satır yazabiliyodu ona sorduğumda da bi virüs bulaştı sonra boyle oldu bir kaç cafe de de görünce bende kullanmak istedim ama sanırım bole bişi için banada virüs girmesi gerekiyo yok ben almıyım

bilginiz yoksa teşekkürler yardımlarınız için teşekkürler
Eski 10-08-2007   #6 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

evet Messenger Plus! Live da yüklü ve 130 karakter şuanda arkadaşımda görmüştüm beş satır yazabiliyodu ona sorduğumda da bi virüs bulaştı sonra boyle oldu bir kaç cafe de de görünce bende kullanmak istedim ama sanırım bole bişi için banada virüs girmesi gerekiyo yok ben almıyım

bilginiz yoksa teşekkürler yardımlarınız için teşekkürler
MessengerDiscovery'nin önceki sürümlerinde söz konusu özellik vardı.
Eski 11-08-2007   #7 (mesaj-linki)
renata

teşekkürler onu da araştırayım
Eski 20-02-2008   #8 (mesaj-linki)
medikalci
Msn Görüntü Adını Değiştiremiyorum Yardım!

Arkadaşlar Msn imde Adımı Değiştiriyorum fakat kişi listemde kayıtlı kişilerde adım "xwxwxwxwxw " bu şekilde görünüyor tırnak işaretleri olmadan,bu durumu nasıl düzeltebilirim,yardımcı olabilecek kimse var mı?
Eski 21-02-2008   #9 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Msn Görüntü Adını Değiştiremiyorum Yardım!

medikalci adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar Msn imde Adımı Değiştiriyorum fakat kişi listemde kayıtlı kişilerde adım "xwxwxwxwxw " bu şekilde görünüyor tırnak işaretleri olmadan,bu durumu nasıl düzeltebilirim,yardımcı olabilecek kimse var mı?
Kendinizi listenize eklemek çoğu zaman ya da çoğu zaman denemese de bazen, ara sıra sıkıntı çıkartıyor. Bence silin, eğer eklemenizin özel bir sebebi varsa, başka yollardan karşılayabilir miyiz, bilmemiz için o sebebi bizimle paylaşır mısınız?
--------------------------------------------
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Messenger Plus! Live yüklü iken 130 karaktere kadar görüntü adı belirleyebiliyorsunuz. 130 karakter yeterli değil mi?
NeutralizeR, bunu okuyunca dikkatimi çekti, Messenger Plus! Live olmadan denedim, Plus! olmasa da 130 karakterli görüntü adı yazabiliyoruz. Zaten Plus!'ın seçenek sunmadığı bir özelliği yok gibi. O yüzden Plus!'ın buna bir katkısının olmadığını baştan tahmin etmiştim.
Eski 21-02-2008   #10 (mesaj-linki)
medikalci
Cvp: Msn Görüntü Adını Değiştiremiyorum Yardım!

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kendinizi listenize eklemek çoğu zaman ya da çoğu zaman denemese de bazen, ara sıra sıkıntı çıkartıyor. Bence silin, eğer eklemenizin özel bir sebebi varsa, başka yollardan karşılayabilir miyiz, bilmemiz için o sebebi bizimle paylaşır mısınız?

Sayın "ahmetgns" yanlış anlaşıldım sanırım;ben kendimi listeme eklemedim.Arkadaşlarım yani kişilerimde benim görüntü adım "xwxwxwxwxw" böyle görünüyor.Adımı değiştiriyorum msn imde ne yazmışsam görünüyor ama arkadaşlarımda filan anlattığım şekilde görünüyor.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
adı, görüntü, kullanıcı, messengerda, msn, sorunları
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger'da Kullanıcı / Görüntü Adı Sorunları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Görüntü Resimleri Arşivimiz (Görüntü Resimleri) Blue Blood Dinamik Görüntü Resimleri 76 27-09-2009 23:37
MSN Nick Sorunları udjat MSN Teknik Destek/Bilgiler 18 08-09-2009 00:44
Kullanıcı Hesap Yönetimi (UAC) AngelFRANTIX Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 06-09-2008 18:28
Kullanıcı Grupları: Yetkili, VIP Üye, Üye NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 2 13-11-2007 15:15
Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı kompetankedi Site ve Forum Hakkında 1 28-07-2006 22:07