| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger'da Kullanıcı / Görüntü Adı Sorunları
arkadaşlar benim derdim msn live daki nick karakter sayısı ile ilgili bir bileniniz varsa yardımcı olun nickimi daha uzun yazmak istiyorum bunun için bir yama patch varsa link verirmisiniz sizden ricam bu yada patch in ismi nedir ??? mod abilerim ablalarım konuyu kapatmayın forumda arama yaptım bulamadım o konuyla ilgili bi link varsa onu verin alt ta ekleyin burdan araştırın demeniz yeter | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: karakter sayısı | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Kullanıcı Adı
pardon ama iki programda yüklü bilgisayarıma ve ikisinede baktım ve dediğiniz özellikleri bulamadım birazd aha açıklam yaparsanız sevinirim
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Kullanıcı Adı evet Messenger Plus! Live da yüklü ve 130 karakter şuanda arkadaşımda görmüştüm beş satır yazabiliyodu ona sorduğumda da bi virüs bulaştı sonra boyle oldu bir kaç cafe de de görünce bende kullanmak istedim ama sanırım bole bişi için banada virüs girmesi gerekiyo yok ben almıyım ![]() bilginiz yoksa teşekkürler yardımlarınız için teşekkürler | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Kullanıcı Adı | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
teşekkürler onu da araştırayım
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Msn Görüntü Adını Değiştiremiyorum Yardım!
Arkadaşlar Msn imde Adımı Değiştiriyorum fakat kişi listemde kayıtlı kişilerde adım "xwxwxwxwxw " bu şekilde görünüyor tırnak işaretleri olmadan,bu durumu nasıl düzeltebilirim,yardımcı olabilecek kimse var mı? | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Msn Görüntü Adını Değiştiremiyorum Yardım!--------------------------------------------
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Görüntü Adını Değiştiremiyorum Yardım!Sayın "ahmetgns" yanlış anlaşıldım sanırım;ben kendimi listeme eklemedim.Arkadaşlarım yani kişilerimde benim görüntü adım "xwxwxwxwxw" böyle görünüyor.Adımı değiştiriyorum msn imde ne yazmışsam görünüyor ama arkadaşlarımda filan anlattığım şekilde görünüyor. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| adı, görüntü, kullanıcı, messengerda, msn, sorunları |
MSN Messenger'da Kullanıcı / Görüntü Adı Sorunları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Görüntü Resimleri Arşivimiz (Görüntü Resimleri) | Blue Blood | Dinamik Görüntü Resimleri | 76 | 27-09-2009 23:37 |
| MSN Nick Sorunları | udjat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 18 | 08-09-2009 00:44 |
| Kullanıcı Hesap Yönetimi (UAC) | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 06-09-2008 18:28 |
| Kullanıcı Grupları: Yetkili, VIP Üye, Üye | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 13-11-2007 15:15 |
| Her Üye Tek Bir Kullanıcı Adı | kompetankedi | Site ve Forum Hakkında | 1 | 28-07-2006 22:07 |