| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Hotmail Artık 5 GB Microsoft'un en çok kullanılan hizmetlerinden olan Windows Live Hotmail, kapasitesini 5GB yapıyor.Son zamanlarda, diğer e-posta servislerine göre daha kısıtlı bir alan ayırdığı için eleştirilen Microsoft, eleştirileri dikkate alarak atağa geçmiş gibi gözüküyor. Microsoft, son yaptığı açıklamaya göre, Windows Live Hotmail'in alanını tam 5 GB'a yükseltecek ve böylece internette toplam 1 DVD'den daha fazla veriyi saklayabileceğiz. Windows Live Mail ile başlayan ve adını Windows Live Hotmail'e çeviren Microsoft servisi, 2 GB'lık alanı ile birçok kişiyi tatmin etmişti. Ancak, Google'ın rakip servislerinden biri olan Gmail, kullanıcılarına 2 GB'dan daha fazla bir alan sunuyor ve Microsoft'u gölgede bırakıyordu. Tabii ki, Yahoo! ve Lycos servisleri de bu savaşta yer alıyor ve Microsoft ile kıyasıya yarışıyorlardı. Bu yarışın sonu nereye gider bilinmez ama, bugünlerde gündeme gelen sınırsız alanlar yakın gelecekte çok fazla yaygınlaşacak. ZATEN YAYGINDA İŞTE.... ACABA GMAİLİN VARYA GMAİL DRİVE DİYE BİR PROGRAMI İSTEDİĞİNİ WEBDE SAKLAYA BİLİON O NUN GİBİ BİR PROGRAM ÇIKSA OFFF NE GÜZEL OLUR YAF 2TANE AL 10GB... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Hotmail Artık 5 GB
Valla benim hotmail adresim 5 gb kapasiteye çıkmış ben de şaşırdım nasıl oludğuna,2 gb kullanıyordum,geçenlerde mailin ilk açılış sayfasında gördüm.5 gb kapasitenin %1 ini kullanıyorsunuz yazıyordu... İşte Bu resimde ispatı,; ImageShack - Hosting :: snipimagedd841971c65541mq0.png | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Peki bu Yahoo Mail BETA 'nın kapasitesi ne kadar? Aradım ama bulamadım. Yoksa bunlar da Mynet gibi sınırsız mı yaptı?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Hotmail Artık 5 GB | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
evet benim de 5 gb herkese hava atıyodum hatta sizde varmı diye | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
ya arkadaslar acil yardim !!! pls beyler benim mail inbox um live mail olmus ben nasil geri eskisine cevirecegim sag tus faaliyet vermiyor bunda geri nasil degistirecegim ??
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Hotmail Artık 5 GBSizin bahsettiğiniz MSN Hotmail'de böyle bir özellik yoktu ve sağ tıkladığınızda normal Internet Explorer'ın sağ tıklama menüsünü açardı. Windows Live Hotmail'de de bu tür kullanıma izin veren Klasik sürüm var. Onu deneyebilirsiniz ama sağ tıklama gerçek anlamda Tam sürüm kullanıldığında işe yarar. Sizin neden eski sürüm gibi kullanmak istediğinizi anlayamadım. Nasıl Klasik sürüme geçeceksiniz? Windows Live HOtmail'i açtığınızda sayfanın herhangi bir yerinde Klasiğe geçin şeklinde bir bağlantı görürseniz, ona tıklayın. Eğer böyle bir bağlantı göremezseniz, sayfanın sağ üst tarafında bulunan Seçenekler 'e tıklayın, en aşağıda bulunan Diğer seçenekler 'e tıklayın ve açılan sayfanın en başında yer alan seçenekten Klasik sürüme geçin. Bu kadar. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ya nasıl yuklucem bır turlu bulamadım
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| windows hotmail yukle, |
Windows Live Hotmail Artık 5 GB Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 3 Gün Önce 00:15 |
| Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail) | wetup | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 31 | 1 Hafta Önce 13:20 |
| Windows Live Hotmail neden açılmıyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 10 | 2 Hafta Önce 03:24 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |
| Windows Live Hotmail Tanıtım Filmleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 12-09-2007 00:26 |