Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-07-2006   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma

Alıntı:
cartman666 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn 7.5 kullanıyordum lıve messenger a gecıs yaptım ancak kısı lıstem sılınmıs ne yapabılırım ?
ewt arkadaşlar aynı sorun bende de war. hatta yeni topic açmıştım bu konu ile ilgili ama silmişsiniz...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 19-07-2006   #7 (mesaj-linki)

Alıntı:
cartman666 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn 7.5 kullanıyordum lıve messenger a gecıs yaptım ancak kısı lıstem sılınmıs ne yapabılırım ?
Alıntı:
blackmask84 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ewt arkadaşlar aynı sorun bende de war. hatta yeni topic açmıştım bu konu ile ilgili ama silmişsiniz...
Son birkaç gündür dünya genelinde Messenger hizmetinde bazı sorunlar yaşanıyor.

Microsoft'un Messenger sunucularında teknik bir çalışma, güncelleme yaptığı düşünülüyor.

Maalesef durumun düzelmesini beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Eski 06-08-2006   #8 (mesaj-linki)
engincincan

msn messenger deki kişilerimizi toplu olarak silmek istersek nasıl yapacağız bu konuda yardımcı olurmusunuz...tek tek silmek cok zor oluyor benim msn dolu toplu olarak silmek istiyorum...yardım eden arkadaslara tesekkur ederimm...
Eski 06-08-2006   #9 (mesaj-linki)
Toplu Kişi Listesi Silmek

Alıntı:
engincincan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn messenger deki kişilerimizi toplu olarak silmek istersek nasıl yapacağız bu konuda yardımcı olurmusunuz...tek tek silmek cok zor oluyor benim msn dolu toplu olarak silmek istiyorum...yardım eden arkadaslara tesekkur ederimm...
Toplu Kişi Listesi Silmek

Messenger Listenizi Temizlemek Amaçlı Ya da Kullanmadığınız 1 MSN'in Kişi Listesini Kolay 1 Yoldan Silmeniz için Pratik 1 Yol.

Msn'de Kişi Listesini Toplu Silmek için;
Kişiler > Kişi Ekle > "Adres Defterimi Göster" Tıklayın. Cıkan Kişi Listesinde Tümünü Işaretleyip "X Sil" Seçeneğine Tıkladıgınızda Kişi Listeniz Toplu Olarak Siliniyor. Sonra MSN'i Kapatıp Tekrar Açtıktan Sonra MSN deki Kişilerinizin Yok Oldugunu Göreceksiniz.

Son Düzenleyen Misafir; 06-08-2006 @ 18:09.
Eski 06-08-2006   #10 (mesaj-linki)
engincincan

selam birde baska bir sorum olacak acaba msn messenger listesini sınırsız yapabilirmiyiz 600 taneden baska kayıt edemiyoruz acaba söyle 3 000 - 5000 yapma imkanımız varmı acaba..?????

msn listes,indeki kişileri silerken önemli bir ayrıntı var L.a.D.Y kardeş onu yazmadan edemedim tekrar tekrar kişiler listesinden silmek gerekiyor eger msn listesi kabarıksa silme işlemi ancak 10 veya 15 kerede sonuc buluyor her defasında aynı işlemi yapmak gerekiyor.. birde ekleme işleminde ctt dosyasını tekrar tekrar ekleme yaptığımızda sonuç alabiliyoruz tek tek değil ancak toplu msn adresleri eklediğimizde tekrarlamamız gerekiyor...saygılar ve sevgiler...arkadaslar..ellerinize sağlık...l.a.d.y. kardeş özel olarak sana tesekkur ederim....sınırsız msn listesi için ne dersin sabırsızla seni bekliyorumm....

Son Düzenleyen Misafir; 06-08-2006 @ 20:06.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kişi listesi aktarma, msn de toplu kişi ekleme, msn listesi aktarma, msn listesini aktarma, msn toplu ekleme, msn toplu kişi ekleme, toplu kişi ekleme, toplu msn, toplu msn ekleme, toplu msnler,
Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yeni Göz Kırpmaları - Msn Göz Kırpmaları Morrigan MSN Göz Kırpmaları (Winks) 71 2 Gün Önce 14:54
Arıların Hayatı BARIŞ Zooloji 9 3 Hafta Önce 21:05
Türkçe - Türkiye Türkçesi ThinkerBeLL Türk Dili ve Edebiyatı 2 03-06-2008 22:06
Müzik Tarihi ThinkerBeLL Müzikhol 4 21-01-2008 23:21
Doğu ve Batı Mitolojilerinde Hayvan Motifi GÖLGE Mitoloji 2 25-04-2007 12:56
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:05Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16075110 saniyede (46.69% PHP - 53.31% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR