| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma
tesekkurler aciklamalariniz icin ben yeni geldim buraya cok guzel yer daha tamamini inceliyemedim isallah incelerim harka yer yalniz benim sorunum akdarmak degil eski lisdemi nasil lisdeden silebilirim siliyorum sinmedi diyor .yalniz benim hesabim xxx@yahoo.de bu adresden hotmail.msn kulaniyorum hotmailde olsa kontak lisdesinden siliniyor yalniz yahoo yu msn kontaklisdesini gostermiyor ne yapmam gerek eger uygunsuz yere yazdiysam sorunumu özur dilerim Son Düzenleyen Blue Blood; 09-08-2006 @ 15:42. Sebep: Mail Adresi Vermek Yasaktir. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar ben windows live messenger(msn.comdan indirdim) kullanıyorum toplu kişi silmek istiyorum ama kişiler-kişi ekle seceneğinden sonra adres defteri yok bu 1 2.si online olan arklarla konuşuyorum bazıları offline gözüküyo bana sadece bazı kişilerde oluyo nolcak bu iş???Bi yardım lütfeen
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Toplu Kişi Listesi Silmek | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Toplu Kişi Listesi Silmek | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarmayok ya vallahi ben live messengerdan kisi ekleye giriyorum orda hic bir yerde alt sekmelerde neyi adres defterim yok inan bana... | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma selamm.arkadaşlar eski msn imdeki kişileri yeni msn ime nası ekliycem.biliyosanız lütfen yazın.kafayı yiycem yaa | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
1. sayfaya yazan arkadasın dediklerini yaptım ama kişi listem açılmıyor.ne yapmalıyım.bilen arkadasalar lütfen yardımcı olsun.tesekkürler! | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |||||
|
yeni adresinizle oturumu açın messengerda kişi listenizin oldu pencereden kişiler /anlık kişilerini al diyerek daha önce keydettiğiniz listeyi yenisine taşıyıcaksınız.. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| aktarma, eski, kişi, listenizi, msndeki, msne, yeni |
| msn de kisileri toplu ekleme, msn toplu kisi ekleme, |
Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski ve yeni ölçüm araçları nelerdir? | manasız | Soru-Cevap | 121 | 18 Saat Önce 16:09 |
| Eski Aşka Yeni Şans Verilmeli mi? | HerHangiBiri | Anketler | 27 | 15-07-2009 02:45 |
| Yeni Türkü - Eski Kalpler | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 15:50 |
| Yeni Türkü - Eski Dostlar | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 15:48 |
| Yeni Türkü - Eski Aşklar | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 15:47 |