Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-08-2006   #11 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma

engincincan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn listes,indeki kişileri silerken önemli bir ayrıntı var L.a.D.Y kardeş onu yazmadan edemedim tekrar tekrar kişiler listesinden silmek gerekiyor eger msn listesi kabarıksa silme işlemi ancak 10 veya 15 kerede sonuc buluyor her defasında aynı işlemi yapmak gerekiyor.. birde ekleme işleminde ctt dosyasını tekrar tekrar ekleme yaptığımızda sonuç alabiliyoruz tek tek değil ancak toplu msn adresleri eklediğimizde tekrarlamamız gerekiyor...saygılar ve sevgiler...arkadaslar..ellerinize sağlık...l.a.d.y. kardeş özel olarak sana tesekkur ederim....sınırsız msn listesi için ne dersin sabırsızla seni bekliyorumm....

selam birde baska bir sorum olacak acaba msn messenger listesini sınırsız yapabilirmiyiz 600 taneden baska kayıt edemiyoruz acaba söyle 3 000 - 5000 yapma imkanımız varmı acaba..?????
Üzgünüm, Maalesef Mümkün Degil Bildigim Kadari'yla.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 09-08-2006   #12 (mesaj-linki)
takipci

tesekkurler aciklamalariniz icin ben yeni geldim buraya cok guzel yer daha tamamini inceliyemedim isallah incelerim harka yer yalniz benim sorunum akdarmak degil eski lisdemi nasil lisdeden silebilirim siliyorum sinmedi diyor .yalniz benim hesabim xxx@yahoo.de bu adresden hotmail.msn kulaniyorum hotmailde olsa kontak lisdesinden siliniyor yalniz yahoo yu msn kontaklisdesini gostermiyor ne yapmam gerek eger uygunsuz yere yazdiysam sorunumu özur dilerim

Son Düzenleyen Blue Blood; 09-08-2006 @ 15:42. Sebep: Mail Adresi Vermek Yasaktir.
Eski 10-10-2006   #13 (mesaj-linki)
angelus123

ya arkadaşlar ben windows live messenger(msn.comdan indirdim) kullanıyorum toplu kişi silmek istiyorum ama kişiler-kişi ekle seceneğinden sonra adres defteri yok bu 1 2.si online olan arklarla konuşuyorum bazıları offline gözüküyo bana sadece bazı kişilerde oluyo nolcak bu iş???Bi yardım lütfeen
Eski 21-11-2006   #14 (mesaj-linki)
neoalp
Cvp: Toplu Kişi Listesi Silmek

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Toplu Kişi Listesi Silmek

Messenger Listenizi Temizlemek Amaçlı Ya da Kullanmadığınız 1 MSN'in Kişi Listesini Kolay 1 Yoldan Silmeniz için Pratik 1 Yol.

Msn'de Kişi Listesini Toplu Silmek için;
Kişiler > Kişi Ekle > "Adres Defterimi Göster" Tıklayın. Cıkan Kişi Listesinde Tümünü Işaretleyip "X Sil" Seçeneğine Tıkladıgınızda Kişi Listeniz Toplu Olarak Siliniyor. Sonra MSN'i Kapatıp Tekrar Açtıktan Sonra MSN deki Kişilerinizin Yok Oldugunu Göreceksiniz.
Ama bende live messenger var onda nasil yapacaz bu toplu silme islemini. dedigin bildigim kadariyla msn messengerda...
Eski 21-11-2006   #15 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Toplu Kişi Listesi Silmek

neoalp adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ama bende live messenger var onda nasil yapacaz bu toplu silme islemini. dedigin bildigim kadariyla msn messengerda...
Windows Live Messenger'da ayni islem uygulaniyor.
Eski 22-11-2006   #16 (mesaj-linki)
neoalp

yok ya vallahi ben live messengerdan kisi ekleye giriyorum orda hic bir yerde alt sekmelerde neyi adres defterim yok inan bana...
Eski 23-12-2006   #17 (mesaj-linki)
fossetta

selamm.arkadaşlar eski msn imdeki kişileri yeni msn ime nası ekliycem.biliyosanız lütfen yazın.kafayı yiycem yaa
Eski 23-12-2006   #18 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

fossetta adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selamm.arkadaşlar eski msn imdeki kişileri yeni msn ime nası ekliycem.biliyosanız lütfen yazın.kafayı yiycem yaa
konuda'da anlatılan 'da bu zaten...
Eski 23-12-2006   #19 (mesaj-linki)
fossetta

1. sayfaya yazan arkadasın dediklerini yaptım ama kişi listem açılmıyor.ne yapmalıyım.bilen arkadasalar lütfen yardımcı olsun.tesekkürler!
Eski 23-12-2006   #20 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

fossetta adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
1. sayfaya yazan arkadasın dediklerini yaptım ama kişi listem açılmıyor.ne yapmalıyım.bilen arkadasalar lütfen yardımcı olsun.tesekkürler!
kişi listenizi açmıyıcaksınız.. kaydettikten sonra msn üzerinden çalıştırıcaksınız

yeni adresinizle oturumu açın messengerda kişi listenizin oldu pencereden kişiler /anlık kişilerini al diyerek daha önce keydettiğiniz listeyi yenisine taşıyıcaksınız..
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
aktarma, eski, kişi, listenizi, msndeki, msne, yeni
msn de kisileri toplu ekleme, msn toplu kisi ekleme,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski ve yeni ölçüm araçları nelerdir? manasız Soru-Cevap 121 18 Saat Önce 16:09
Eski Aşka Yeni Şans Verilmeli mi? HerHangiBiri Anketler 27 15-07-2009 02:45
Yeni Türkü - Eski Kalpler MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 15:50