| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'de 'Windows Media Player'da Ne Dinlediğimi Göster' Konumu
Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarımda windows live messenger yüklü olup windows media player'da çalan şarkı kişisel iletim olarak gözüksün kısmı işaretli olmasına rağmen gözükmemekte. Bu neden kaynaklanıyor olabilir ve bu sorunu nasıl giderebilirim ? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Media Player'da Çalan Şarkı media pLayer Versıyonundan kaynakLanıo Olabılır beLkı.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Media Player'da Çalan ŞarkıÖrnek olarak ben sana media player 11 dekini resmini gösterim.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Media Player'da Çalan Şarkı
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de 'Windows Media Player'da Ne Dinlediğimi Göster' Konumu
bende medya player ın 11. versiyonu var ama msn 9 u yüklediğimden beri medya playerda msn eklentisi yok???
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de 'Windows Media Player'da Ne Dinlediğimi Göster' Konumu
arkadasım aynı sey bnde de var bi yerde duydum winamp için olan eklentiyi indirirsen media playerdada çalısıomus dediler denemedim ama denicem inş olur
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| dinlediğimi, göster, konumu, media, msnde, playerda, windows |
| msn de ne dinledigimi goster, msn de sarki gosterme, msn sarki goster, msn sarki gosterme, msnde muzik gosterme, |
MSN'de 'Windows Media Player'da Ne Dinlediğimi Göster' Konumu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Media Player Hatası ve Çözümü | alper_9595 | PC/Internet Teknik Destek | 2 | 3 Hafta Önce 13:54 |
| Windows Media Player 11 (Final) | muslu64 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 11 | 06-09-2009 22:18 |
| Media Player'da çalma listesini nasıl geri getirebilirim? | mediaplyer | Soru-Cevap | 1 | 23-05-2009 19:00 |
| Windows Media Player 11 Skin For Winamp5 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 13-07-2008 01:43 |
| Windows Media Recorder v5.0 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 02-12-2006 09:52 |