MSN'de 'Windows Media Player'da Ne Dinlediğimi Göster' Konumu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-08-2007   #1 (mesaj-linki)
MSN'de 'Windows Media Player'da Ne Dinlediğimi Göster' Konumu

Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarımda windows live messenger yüklü olup windows media player'da çalan şarkı kişisel iletim olarak gözüksün kısmı işaretli olmasına rağmen gözükmemekte. Bu neden kaynaklanıyor olabilir ve bu sorunu nasıl giderebilirim ?

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 24-08-2007   #2 (mesaj-linki)
BySemik
Cvp: Windows Media Player'da Çalan Şarkı

media pLayer Versıyonundan kaynakLanıo Olabılır beLkı..
Eski 26-08-2007   #3 (mesaj-linki)
MavideKi Cucu

b03a15 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarımda windows live messenger yüklü olup windows media player'da çalan şarkı kişisel iletim olarak gözüksün kısmı işaretli olmasına rağmen gözükmemekte. Bu neden kaynaklanıyor olabilir ve bu sorunu nasıl giderebilirim ?

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşım media player 10 veya 11 yüklücen sonra araçla+eklentiler+media player müzik eklentisi sececen sonrada kişisel iletideki aşağı oktan ne dinliyorumu işaretlicen.

Örnek olarak ben sana media player 11 dekini resmini gösterim..

Eski 01-09-2009   #4 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
media player msn eklentisi
media playerde ne dinleğimi göster yapıorum ama olmuoo önceden backgrounda windows media player yazılıydı ama artık yok nerden indirebilrim eklentiyi
Eski 19-09-2009   #5 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MSN'de 'Windows Media Player'da Ne Dinlediğimi Göster' Konumu

bende medya player ın 11. versiyonu var ama msn 9 u yüklediğimden beri medya playerda msn eklentisi yok???
Eski 18-10-2009   #6 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MSN'de 'Windows Media Player'da Ne Dinlediğimi Göster' Konumu

arkadasım aynı sey bnde de var bi yerde duydum winamp için olan eklentiyi indirirsen media playerdada çalısıomus dediler denemedim ama denicem inş olur
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
dinlediğimi, göster, konumu, media, msnde, playerda, windows
msn de ne dinledigimi goster, msn de sarki gosterme, msn sarki goster, msn sarki gosterme, msnde muzik gosterme,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN'de 'Windows Media Player'da Ne Dinlediğimi Göster' Konumu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Media Player Hatası ve Çözümü alper_9595 PC/Internet Teknik Destek 2 3 Hafta Önce 13:54
Windows Media Player 11 (Final) muslu64 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 11 06-09-2009 22:18
Media Player'da çalma listesini nasıl geri getirebilirim? mediaplyer Soru-Cevap 1 23-05-2009 19:00
Windows Media Player 11 Skin For Winamp5 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 4 13-07-2008 01:43
Windows Media Recorder v5.0 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 02-12-2006 09:52