| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası NeutRaLizeR in dediqlerini uyguLadım oLdu(: | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası
bu söylediklerinizi yaptım ama olmuyor bu bilgisayarı kaldırıp camdan dışarı atmak istiyorum yaaaa ne olursunuz yardımmmm edinnnnnnnnn | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası
yaw biri ilgilensin ne olur bilgisayarımda yazılanları yapınca sadece eşimin msn si açılıyor başka msn açılmıyor deliricem yaw kardeşim bilgisayarından açıyor msn mi
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msn Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger HatasıAlıntı:
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm sekmesi altında bulunan Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğinin kutucuğunu işaretleyip Tamam'a tıklayınız. Bilgisayarım > C:\ > Documents and Settings > *NeutralizeR > Local Settings > Application Data > Microsoft klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts ve Messenger klasörlerini siliniz. *: NeutralizeR yerinde sizin kendi Windows oturum açma adınız olacak (kullanıcı_adınız). Yani Windows hesabınız. | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||