| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey
Peki bu durumu nasıl düzeltebiliriz ? Space alanıyla msn arasında paralel bir bağlantıo var mı varsa space şifremi nasıl şimdi kullandığım msn şifresi yapabilirim...Msn eski şifreye dönmeye çalıştım onuda kabul etmedi..ne yapacağız valla şaşırdım ..
| |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
.)) Spacesinizin şifresi zaten messenger şifrenizle aynı. Değiştirmeye gerek yok sadece sabredin.
| |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey Bir süreliğine space server'ında bir hata vardı sanırım hiçkimsenin space'ne ulaşılamıodu ama sanırım oldu sabredin biraz daha güzel olcak spaceler | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar "msn space için mp3 URL "arayanlar Buraya ayrıca space hahkında herşey ve yaralı programlar da var ..tŞk http://spaces.msn.com/vatanseverbjk/ | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
bekleyeceğiz o halde..ilginiz için teşekkürler...
| |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
ya benim bi sorunum var spacemi bulamıyorum hani üstte my msn space yazması gerekiyo ya o artık yok nerde bulamıyom bana yardımcı olurmusunuz
| |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
ya arkadasım benim spacemle ilgili baya büyük bi sorunum var ve burdaki bilgiler işime yaramıyo bana acilen yardımcı olurmusun
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
Sorunu söyle arkadaşım kesinlikle yardımcı olabilecek birileri çıkacaktır
| |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
Evet arkadaşlar son 1 haftadır spacelere giremiorz..biz kullanıcılar kullanıcı adı ve şifreyle giriorz ama..diğer arkadaşlarımız bakamıolar..genel bi sorun galiba. Buraya lütfen dikkat..arkadaşlar gerekirse seveseve yardımcı olurum..Ama benmde bi takım sorunlarım var.. 4 tane media player oluşturdum.. Ne güsel dimi..ama sorun şurda ; -Herhangi bir media player kutucuğuna bir url yapıştırıorm ama..Yapıştırdığım url Bütün media player kutucuklarını etkilio ve bütün media playerdeki url'ler aynı oluo Lütfen bana yardımcı olurmusunuz ?? Son Düzenleyen cebecicihan; 15-05-2006 @ 22:12. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hakkında, live, msn, space, spaces, windows, Şey |
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Space Siege | Blue Blood | Klasik Oyunlar | 1 | 29-08-2008 14:19 |
| MSN Space | himsa | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-07-2008 20:04 |
| Muse - Space Dementia | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 19-05-2008 09:56 |
| Space sorun yardım | kartal1111 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 29-04-2008 17:43 |
| Space Dogfighting | Blue Blood | Flash Oyunlar | 0 | 29-03-2008 21:04 |