MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-06-2006   #131 (mesaj-linki)
dumanII
Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey

Spacenizde Windows Media Playerde kucuk "CHAT ODASI" yapmak istermisiniz, hem gelen ziyaretciler sizlerle orda konusabilir...

Yapmaniz gereken http://pacogroup.tinit.co.uk gidip Bir chat odasi olusturacaksiniz kendinize, ve bunu zaten ayarlarken icine bir kac oda daha ekliyebilirsiniz mesela benimkinde 3 oda var birde isterseniz ön reklam koyabilirsiniz v.s.
Sonra bu alacaginiz "CHAT odasi" linkine tiklayin, ve Chat odasina girdiginizde mausenizin sag dugmesina basip "Wiew source" tiklayin, Cikan pencerede bulacaniz kod suna benzer ama tabiki baska numarali en sonu http://pacogroup.tinit.co.uk/minicha...swf?TID=674332

NOT: yukardaki Link nereye gider bilmiyorum cunku bunda sadece sonu degisik, Kendimin degil, yane
Ama buyrun kisaltip deniyelim birde ama buda sadece bir örnek Chat odasi olur ve Media Playerinize kaydedilir su sekilde denersiniz http://pacogroup.tinit.co.uk/minichat/Default.swf <---Örnek deneyin ama kullanmayin cunku bu "Pacogroup"a ayit bir demo versiyonu siz gidin kendinize bir oda acin...

Bunda gelen herkesnen konusabilirsiniz cok guzel belkide spacesde ilk Chat odasidir, isterseniz benim spacime gelin bakin, Ama spacesimde yazilar Isvece
yaziyor, siz sadece Media Playere bakin isterseniz, birde su Media playerimde 136 kanal altinda bir Scrollbar var orda hangi kanallar var sirayla gösteriyo, buyrun bakin...

http://spaces.msn.com/duman--ii/
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 09-06-2006   #132 (mesaj-linki)
dumanII
Media Playerde CHAT ODASI yapin.

Spacenizde Windows Media Playerde kucuk "CHAT ODASI" yapmak istermisiniz, hem gelen ziyaretciler sizlerle orda konusabilir...

Yapmaniz gereken Download - Web site design company and database development software house from Brighton in East Sussex and London, UK gidip Bir chat odasi olusturacaksiniz kendinize,
(Zaten tam yerine variyosunuz oraya isminize iste baska neyse yasin), ve bunu zaten ayarlarken icine bir kac oda daha ekliyebilirsiniz mesela benimkinde 3 oda var birde isterseniz ön reklam koyabilirsiniz v.s.
Sonra bu alacaginiz "CHAT odasi" linkine tiklayin, ve Chat odasina girdiginizde mausenizin sag dugmesina basip "Wiew source" tiklayin, Cikan pencerede bulacaniz kod suna benzer ama tabiki baska numarali en sonu http://pacogroup.tinit.co.uk/minichat/Default.swf?TID=674332

NOT: yukardaki Link nereye gider bilmiyorum cunku bunda sadece sonu degisik, Kendimin degil, yane
Ama buyrun kisaltip deniyelim birde ama buda sadece bir örnek Chat odasi olur ve Media Playerinize kaydedilir su sekilde denersiniz http://pacogroup.tinit.co.uk/minichat/Default.swf <---Örnek deneyin ama kullanmayin cunku bu "Pacogroup"a ayit bir demo versiyonu, siz gidin kendinize ait bir oda acin... siz linke tiklayin deneyin...

Bunda gelen herkesnen konusabilirsiniz cok guzel belkide spacesde ilk Chat odasidir, isterseniz benim spacime gelin bakin, Ama spacesimde yazilar Isvece
yaziyor, siz sadece Media Playere bakin isterseniz, birde su Media playerimde 136 kanal altinda bir Scrollbar var orda hangi kanallar var sirayla gösteriyo, buyrun bakin...

http://spaces.msn.com/duman--ii/

Son Düzenleyen dumanII; 09-06-2006 @ 03:59. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 10-06-2006   #133 (mesaj-linki)
hani nerde?

merhaba,

ben msn space de foto album konusunda sorun yasiyorum.gerekli herseyi yaptim.photo album yarattim active x install yaptim,uzerine resimleri secip upload da yaptim ama album olustugu halde fotograflar gorunmuyor.album adi yaninda (0) yaziyor acaba fotolari gormuyor mu sorun konusunda yardimci olursaniz sevirim.

sinir etti beni..

simdiden tesekkurler.
Eski 11-06-2006   #134 (mesaj-linki)
ssconi - avatarı

sayfayı yenileyince çıkıyolar çıkmasza internet seçeneklerinden tanımlama bilgilerini bi sil o zaman resimleri görebilirsin bendede aynı sorun vardı öyle çözdüm

Ya arkadaşlar ben yaonjaya sayaç koymak istiyorum ama nasıl olduğunu bi türlü bulamadım bilen varsa bi zahmet bi anlatsın

Son Düzenleyen ssconi; 11-06-2006 @ 17:44. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 11-06-2006   #135 (mesaj-linki)
hani nerde?

ssconi,

anladim fakat internet seceneklerinde *tanimlama bilgileri* dedigini biraz acarsan sevinirim.cunku gerekli ayarlari cozemedim birbirine benziyor sanki cevabini bekliyorum.

tesekkurler..
Eski 11-06-2006   #136 (mesaj-linki)
ssconi - avatarı

int.exploreri aç yukarda araçlara gir,girdiğinde en altta internet seçenekleri yazıyo oraya tıkla karşına çıkan pencerede tanımlama bilgisi ve dosya sil adlı seçenekleri göreceksin onlara tıkla ordan silebiliyosun
Eski 13-06-2006   #137 (mesaj-linki)
ssconi - avatarı

Spaces ile ilgili değil ama başka bi yer bulamadım
Arkadaşlar şu yonjaya nasıl sayaç konuyor yaw bi bilen varsa bana bi göstersin nasıl olduğunu bi türlü çözemedim ?
bi el atın
Eski 13-06-2006   #138 (mesaj-linki)
emreozdemir

al sana istemediğin kadar şarkı urlsi tepe tepe kullan
Eski 17-06-2006   #139 (mesaj-linki)
edacakmak

merhaba arkadaşlar spaces te blog kısmına bir sürü şey ekledim fakat bunlar home sayfasında sadece başlık olarak görünüyor yani nasıl anasayfada yayınlayacağımı çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. Teşekekkür ederim.
Eski 17-06-2006   #140 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hakkında, live, msn, space, spaces, windows, Şey
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Space Siege Blue Blood Klasik Oyunlar 1 29-08-2008 14:19
MSN Space himsa Arşive Kaldırılan Konular 1 25-07-2008 20:04
Muse - Space Dementia RoSSoRoSe Yabancı Şarkı Sözleri 0 19-05-2008 09:56
Space sorun yardım kartal1111 Arşive Kaldırılan Konular 1 29-04-2008 17:43
Space Dogfighting Blue Blood Flash Oyunlar 0 29-03-2008 21:04