| | #401 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)
yaw ben alanıma video yüklemeyi denediğimde bu alan geçici olarak kullanılmıyo yazıyo artık müzik koyulmuyomu yoksa bi türlü yapamadım.
| |
|
| | #402 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)
benim space ing. olduğu için türkçe anlatayım iste yapmayı customize=ayarlar modüls=modül ya işte ilk baştaki seçenek temanın solundaki orada en alta diğer var onun yanındaki + ya tıkla windows media player ekle yazıyor ekleye tıkla kaydet ondan sonra tekrar kaydetmen lazımdı sanırım daha sonra link yapıştırbileceğin bi seçenek çıkıyor http:// gerisi boş oraya linki yapıştır kaydete bas tamamdır altaki resime benzer bişi olması lazım Bide bu media playerda eskiden sanırım liste halinde çaldırma yapabiliyoduk hala yapabiliyomuyuz bileniniz varmı 80 sayfayı incelemek zoruma gitti Son Düzenleyen new_knight; 18-07-2007 @ 20:48. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #403 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) ben msn spaces alanıma erişemiyorum Kendi oturumum ( sami_a44@hotmail.com ) açık iken msn spaces ime girmeye çsalışıyorum Alan Kullanılamıyor Bu alan geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. İlginizi çekecek başka alanlar bulmak için Windows Live Spaces adresine gidin.yazısı çıkıyor. ama oturum kapalı iken yada başka hesap açık iken msn spaces ime ulaşabiliyorum. başka adres açık iken ulaşsamda düzenlemeler yapamıyorum. sami_a44@hotmail.com hesabım açık iken diğer adreslere ulaşıom ama kendi spacesimde bu alana ulaşılamıyor yazısı çıkıyor. ne yapmalıyım?????????? | |
|
| | #404 (mesaj-linki) | |||||
Explorer ayarlarınızı sıfıra çekip çerezleri temizlemeyi deneyin. Aynı durum Explorer 7.0 ı kurduğumda bendede olmuş çözümü kaldırıp yeniden kurmakta bulmuştum. | |||||
|
| | #405 (mesaj-linki) | |||||
sorun çözülmedi. hala aynı. tanımlama bilgisini falan sildim ama hala Alan Kullanılamıyor Bu alan geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. İlginizi çekecek başka alanlar bulmak için Windows Live Spaces adresine gidin. uyarısı alıyorum
| |||||
|
| | #406 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) slm arkadaşlar. msn space imdeki resimlerin başkaları tarafından kopyalanıp alınmasını istemiyorum,daha önce okumuştum burda bir sayfada ama yapamadım. başka bir yöntemini bilen veya üşenmeyip tekrar anlatabilecek olan biri varmıdır acep | |
|
| | #407 (mesaj-linki) | |
söylediğinizşekilde (blog sayısını artırmak için yani 99 yapmak için) uyguladım ama pc dondu.Bazan bu alana ulaşılamıyor deniyor. Bunu adres çubuğumun sonuna ekleyerek de hepsinisilerekde denedim. olmuyor. Nerde hata yapıyorum. Mail adresime gönderirseniz sevinirim.Bu bana çok gerekli
| |
|
| | #408 (mesaj-linki) | |
anlatılanlar çok akrışık geliyor resimle anlatma durumu olamazmıydı
| |
|
| | #409 (mesaj-linki) | |
| SPACE SORUNLARI
YA Bİ AYDIR SPACE'İME GİREMİYORUM. NEDENİ NE OLABİLİR? KİŞİ KARTIMDA ALANIMI GÖSTERİYO AMA OTURUM AÇMAK İSTEDİĞİMDE, VE AÇTIĞIMDA "BÖYLE BİR ALAN YOK YA DA KİŞİ BU ALANA ERİŞİMİ KISITLAMIŞ, ALANA ERİŞİM İÇİN İZİN İSTEYİN" DİYOR....NE YANİ BU DURUMDA KENDİ KENDİMDEN Mİ İZİN İSTEYECEĞİM. AYRICA KENDİ İSMİMLE, KENDİ ŞİFREMLE OTURUM AÇIP BİR DE KULLANAMIYORUM SPACE'Yİ.
| |
|
| | #410 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SPACE SORUNLARI | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hakkında, live, msn, space, spaces, windows, Şey |
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Space Siege | Blue Blood | Klasik Oyunlar | 1 | 29-08-2008 14:19 |
| MSN Space | himsa | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-07-2008 20:04 |
| Muse - Space Dementia | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 19-05-2008 09:56 |
| Space sorun yardım | kartal1111 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 29-04-2008 17:43 |
| Space Dogfighting | Blue Blood | Flash Oyunlar | 0 | 29-03-2008 21:04 |