| | #411 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Bloguma istediğim resin linkini yazıyorum ama resim gerek boyutta görünmüyor küçük bi şekilde sol alttaduruyor.Kendim Gererek büyütünce de resim kaltesi düşüyor ve bulanıklaşıyor.Ayrıca Spacem olduğuna dair görünmesi gereken yıldızımda arkadaşlarımda görünmüyormuş nedeni ne oabilir acaba? şimdiden teşkkürler bilginizi esirgemeyin Lütfen ihtiyacım var | |
|
| | #412 (mesaj-linki) | |
| | |
|
| | #413 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)
ya herşey iyi hoş güzel de ben space ime radyo ya da müzik eklemek istiyorum kaç tane url bulduysam çalışmadı acaba bi kaç url de koysanız fena olmaz mı? acaba
| |
|
| | #414 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)
sana özel url mi koyacaz moderatörlerle konus bence sana özel yeni bölüm açsın url için | |
|
| | #415 (mesaj-linki) | |||||
free bir host alın, şarkıyı içine atın, url yi kullanın. Böylece istediğiniz şarkının direk url sini bulmuş olursunuz =) | |||||
|
| | #416 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
selam arkadaşlar ben live spaces sayfamı düzenlemek istiyorum; orda pleyar ziyaretçi defteri v.b. gibi şeyleri yapyaçalışıyorm. acaba bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı aramızda. teşekkürler. herkese iyi hafta sonları. | |
|
| | #417 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar adresi silemiyorum bi yardımcı olursanız
| |
|
| | #418 (mesaj-linki) | |
ben bir tek şey sorcam kendi space ime sadece video koymak istiyorum.Media player çıkattım ama,oraya http:// ile linki yazcan ama youtube dan aldıgın bi link orda çalısmıyo.başka bi video sitesi yada youtube dan neden olmuyo yapamadim abiler aplalar bi yardım eli lütfen
| |
|
| | #419 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | |
|
| | #420 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) bu alandaki 80 sayfayı okumama ve arama kısmında çeşitli aramalar yapmama karşın sorunumu çözecek bilgi bulamadım.var sa da ben göremedim .benim sorularım şöyle kişi kartında profil bilgilerinin görüntülenmesi nasıl kaldırılıyor ve burda sadece blog bilgileri nasıl yer alır.birde blog umda başlık + yazımın tamamı gözüküyor.bunun görünümünü başlık artı biraz içerik olrak nasıl görüntüleyebiliyoruz.yani konuklar içeriğe tıkladıkları zaman ancak içeriğin tamamına ulaşsalar, böyle seçenek yok mu.şimdiden çok sağolun... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Space Siege | Blue Blood | Klasik Oyunlar | 1 | 29-08-2008 14:19 |
| MSN Space | himsa | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-07-2008 20:04 |
| Muse - Space Dementia | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 19-05-2008 09:56 |
| Space sorun yardım | kartal1111 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 29-04-2008 17:43 |
| Space Dogfighting | Blue Blood | Flash Oyunlar | 0 | 29-03-2008 21:04 |