MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-03-2008   #471 (mesaj-linki)
nataliestar
Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)

BENİMDE BİR SORUNUM VAR. MSN. SPACES ALANIMA KENDİMDE GİREMİYORUM.
Üzgünüz, Spaces şu anda geçici olarak kullanılamıyor.Görüntülemeye çalıştığınız alan varolmayabilir veya bu alanı oluşturan kişi alana erişimi kısıtlamış olabilir.
DİYE BİR YAZI ÇIKIYOR. NASIL DÜZELTEBİLİRİM YADA KISITLAMAYI KALDIRABİLİRİM. YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN SAĞOLUN..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 21-03-2008   #472 (mesaj-linki)

bende de aynı sorun var 2 aydır space sayfama giremiyorum ama başkalarının sayfalarına girebiliyorum . Yardımcı olabilirmisiniz .
Eski 22-03-2008   #473 (mesaj-linki)
crash034

selam arkadaslar ben ekledım fakat adresı yazıyorum muzık çalmıyo bunu nasıl halledebılıriz(yardımcı olursanız cok memnun olurum)
Eski 25-03-2008   #474 (mesaj-linki)
space le ilgili

kişi listemden sildiğim ve engellediğim kişinin space ini izinsiz görebilirmiyim
Eski 15-04-2008   #475 (mesaj-linki)
spk_ghost - avatarı

space'imize kimlerin girdiğini öğrenmek mümkün mü
sayısını öğreniyoruz onu biliyorum
space in de zaten belli kişilere açık olması gerekir
çünkü herkese açıksa hiç bir Windows Live hesabindan giriş yapmadan da görebilirler spaceimi
hadi diyelim sadece arkadaş listemdekiler
bunların görmeleri için Windows Live hesabi ile girşi yapmaları gerekiyor
işte onlar gördükten sonra görenleri not alcak bir script eklenti özellik vs. mevcut mu_?

pacitom adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kişi listemden sildiğim ve engellediğim kişinin space ini izinsiz görebilirmiyim
space in özellikleri wardir
herkes görsün
sadece arkadaşlarım görsün
sadece seçtiğim kişiler görsün
kimse görmesin vs.

eğer engellediğin veya sildiğin kişiler, onlarda seni engellemiş ve silmişse ve o kişinin spaceinde herkes görsün varsa göre görebilrisin

eğer engellediğin veya sildiğin kişiler, onlar seni engelleyip silmediyse zaten onlarda hala eklisindir ve hala arkadaşı olduğun için gene görebilirsin

ama karşı taraf sadece seçtiğim kişiler görsün demişse ne yaparsan yap hiçbir şekil ve durumda göremessin

Son Düzenleyen spk_ghost; 15-04-2008 @ 05:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 04-05-2008   #476 (mesaj-linki)

merak ettiğim bi konu var..peki birisi benim resimlerimi spaceine ekledi ama ben eklemesini istemiyorum.msn inin de şifresini bilmiyorum ki resimleri silsem..oda silmiyo..bu durumda ne yapabilirim??
Eski 04-05-2008   #477 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

WaGGiSH adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merak ettiğim bi konu var..peki birisi benim resimlerimi spaceine ekledi ama ben eklemesini istemiyorum.msn inin de şifresini bilmiyorum ki resimleri silsem..oda silmiyo..bu durumda ne yapabilirim??
O resimleri gördüğünüz sayfanın altındaki dolaşma bağlantılarından birisi "Tacizleri bildirin". Ona tıklayarak bu tür sorunları bildireceğiniz İngilizce bir siteye yönlendirilirsiniz. Oradan durumu Microsoft'a bildirebilirsiniz. Ha "ondan ne çıkar?" diyebilirsiniz, ama yapılabilecek şeylerin en basiti bu.

O kişinin parolasını ele geçirip resimleri silseniz bile, yarın yine ekler. Başka hesap açar, oraya ekler.

Üzgünüm, boşa uğraşıyor da olabilirsiniz.
Eski 05-05-2008   #478 (mesaj-linki)

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
O resimleri gördüğünüz sayfanın altındaki dolaşma bağlantılarından birisi "Tacizleri bildirin". Ona tıklayarak bu tür sorunları bildireceğiniz İngilizce bir siteye yönlendirilirsiniz. Oradan durumu Microsoft'a bildirebilirsiniz. Ha "ondan ne çıkar?" diyebilirsiniz, ama yapılabilecek şeylerin en basiti bu.

O kişinin parolasını ele geçirip resimleri silseniz bile, yarın yine ekler. Başka hesap açar, oraya ekler.

Üzgünüm, boşa uğraşıyor da olabilirsiniz.
evet bunu denemiştim..ingilizce olarak united states servisine yolladım..bakalım ne cevap gelecek..gelen cevabı buraya yazarım..tşk ederim
Eski 05-05-2008   #479 (mesaj-linki)

arkadaslar yapmıs oldugunuz paylasımlarınız ıcın tesekkurler benım de sızlere danısmak ıstedıgım bır nokta var

flatcast radyo yayını spaces den yapabılırmıyız yapabılırsek eyer bu konuda benı aydınlata bılırmısınız
Eski 07-05-2008   #480 (mesaj-linki)
gokalpunlusoy - avatarı

slm arkadaşlar size bisey danışıcam benım space acılmıor nasıl aktif edebilirim bana acıklarsanız sevinirim.

bana space icin maıl yolladılar ona cvp yazarsam ne yazacam bana acıklarsanız cok sevinirim arkadaşlar

Son Düzenleyen gokalpunlusoy; 07-05-2008 @ 19:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Space Siege Blue Blood Klasik Oyunlar 1 29-08-2008 14:19
MSN Space himsa Arşive Kaldırılan Konular 1 25-07-2008 20:04
Muse - Space Dementia RoSSoRoSe Yabancı Şarkı Sözleri 0 19-05-2008 09:56
Space sorun yardım kartal1111 Arşive Kaldırılan Konular 1 29-04-2008 17:43
Space Dogfighting Blue Blood Flash Oyunlar 0 29-03-2008 21:04