| | #491 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)
| |||||
|
| | #492 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)
herşey için teşekkürler gerçekten güzel bir site sizden bir ricam olacaktı msn kişi kartımı renkli yapmak istiyorum yardım edebilir misiniz teşekkürler | |
|
| | #493 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #494 (mesaj-linki) | |
ben bunu begenmedım nasıl space yapılıyo
| |
|
| | #495 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
yaa arkadaşlar benim rahatsız olduğum bi nokta var bu space in giriş sayfasına bakınca yeniliklerin olduğu yerde bilmem kim bilmem kimle arkadaş yazıyo onu nasıl kaldırabilirim yada silebilirim bi bilginiz varmı şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #496 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek"Arkadaşlar listesini düzenle"ye tıklayıp (Bu alana ister Windows Live Messenger'dan, ister Windows Live Alanınızdan girin, farketmez) arkadaşlarınızı silebilirsiniz. İsterseniz arkadaşlarınızı silmeden, modülü alanınızın içeriğinden kaldırabilirsiniz. Alanınızda Düzenleme modunda iken, modül ekle veya değiştir gibi bir seçenek var. Oraya girip, Arkadaşlar listesi modülünü kaldırın. Eğer modülü kaldırmayıp sadece arkadaşlarınızı silerseniz, modül orada durmaya devam eder ve modülün içinde "Henüz hiç bir arkadaş eklenmedi." yazısı görüntülenir. | |
|
| | #497 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #498 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar biri spaces de resimlere yorum yapıyo küfürlü bir şekilde ama ismi ve onun space sayfası gizli onu nasıl bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim...
| |
|
| | #500 (mesaj-linki) | |
yha ben spaceyi açıorm ama resimler çıkmıo ne yapablrm ltfn yrdm edin | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Space Siege | Blue Blood | Klasik Oyunlar | 1 | 29-08-2008 14:19 |
| MSN Space | himsa | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-07-2008 20:04 |
| Muse - Space Dementia | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 19-05-2008 09:56 |
| Space sorun yardım | kartal1111 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 29-04-2008 17:43 |
| Space Dogfighting | Blue Blood | Flash Oyunlar | 0 | 29-03-2008 21:04 |