| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Spaces Hakkında Her ŞeyArkadaşlar Aşağıda Verdiğim Kodları Aynen kopyalıyın.. Ardından spacenizde bir blog açın ve <html> butonuna basarak kopyaladıgınız kodları yapıştırın... yapıştırdıktan Sonra Tekrar <HTML> yazan butona basın Aşagıdaki resimde Gördüğünüz şekildeki gibi yazıya iki defa tıklayın ve kare içine geçmesini sağlayın..(Eğer Direk silerseniz yazıyı yazı Eski normal hale Dönücektir...) kare İçine Gelen yazıyı Tümüyle Seçerek Silin ve kendi yazılarınızı ekleyin ... Rengi değiştirmek istiyosanız tümüyle seçin ve yukarıdaki renk, paletinden rengi seçerek değiştirebilirsiniz... kod... <DIV align=center> </DIV> <DIV align=center><FONT style="FONT-SIZE: 12pt; FILTER: Shadow(color=#4A7AC9,direction=135); WIDTH: 503px; HEIGHT: 16.743pt" face=Verdana color=#ffffff><STRONG>BU Yazının Üzerine iki Defa Tıkla etrafı kare olduktan sonra dikkatlice Sil ve yazını yaz...</STRONG></FONT></DIV></SPAN> Son Düzenleyen Blue Blood; 03-04-2006 @ 17:39. | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey
Arkadaslar ben benim Msn Space yi ziyaret edenleri istatistiklerden goremiyom acaba niye eger yardimci olan olursa sevirinim. simdiden tesekkurler
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar benimde bi sorum olcak benim spaceye ziyaret edenler direk olarak photo bölümüne yönlendiriliyor yani resimler çıkıyor bense ilk olarak home bölümünü görsünler istiyorum bunu nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz teşekkürler
| |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey slm ben ist den barış benim bir sorum olcak bu msn spaces sin türkce yamalı bir versiyonu varmı eyer varsa sitede buna yer veriniz teşekürler | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
ben bişi sorucam. birinin spaceini inceledik bakınıyoruz. space'den MSN adresini nasıl buluruz? çünkü http://spaces.msn.com/members(buranın adı rasgele verilior ben öle yaptım) ordaki isimden bulamıyoruz? peki nasıl bulucas? bilen varsa sölerse çok makbule geçer... | |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||
Yukarıdaki Adresden Spaces Adresi Arayabilir, İnceliyebilirsiniz...
Yukarıdaki Kısımdan Görebilirsiniz.
Son Düzenleyen Blue Blood; 11-04-2006 @ 12:18. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||||||||||
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
arakadaslar spacedekı sıteye üyelik sistemi eklenebilıyormu ve nasıl yapılıyor ayrıntılı bı yardım edecek arkadasım varmı
| |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |||||
Kişisel Bir Web Sayfası Olarak Düşünün, Çok Büyük Bir İsteğiniz Oluyor.. Space'ye Zaten Üye Oluyorsunuz, Üye Olunan Bir Siteye Malesef Bir Kez Daha Üyelik Konulmaz.. Üyelik Sistemine Olanak Vermiyor MSN Spaces. | |||||
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey CrasHofCinneT kardes.. cevap icin tesekkurler ama bende oyle yapiyom ama goremiyom vbmenu_register("postmenu_99965", true);
| |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hakkında, live, msn, space, spaces, windows, Şey |
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Space Siege | Blue Blood | Klasik Oyunlar | 1 | 29-08-2008 14:19 |
| MSN Space | himsa | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-07-2008 20:04 |
| Muse - Space Dementia | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 19-05-2008 09:56 |
| Space sorun yardım | kartal1111 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 29-04-2008 17:43 |
| Space Dogfighting | Blue Blood | Flash Oyunlar | 0 | 29-03-2008 21:04 |