MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-04-2006   #51 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey

Arkadaşlar Aşağıda Verdiğim Kodları Aynen kopyalıyın..
Ardından spacenizde bir blog açın ve <html> butonuna basarak kopyaladıgınız kodları yapıştırın...
yapıştırdıktan Sonra Tekrar <HTML> yazan butona basın
Aşagıdaki resimde Gördüğünüz şekildeki gibi yazıya iki defa tıklayın ve kare içine geçmesini sağlayın..(Eğer Direk silerseniz yazıyı yazı Eski normal hale Dönücektir...)
kare İçine Gelen yazıyı Tümüyle Seçerek Silin ve kendi yazılarınızı ekleyin ...
Rengi değiştirmek istiyosanız tümüyle seçin ve yukarıdaki renk,
paletinden rengi seçerek değiştirebilirsiniz...

kod...

<DIV align=center>&nbsp;</DIV>
<DIV align=center><FONT style="FONT-SIZE: 12pt; FILTER: Shadow(color=#4A7AC9,direction=135); WIDTH: 503px; HEIGHT: 16.743pt" face=Verdana color=#ffffff><STRONG>BU Yazının Üzerine iki Defa Tıkla etrafı kare olduktan sonra dikkatlice Sil ve yazını yaz...</STRONG></FONT></DIV></SPAN>

Son Düzenleyen Blue Blood; 03-04-2006 @ 17:39.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-04-2006   #52 (mesaj-linki)
murat25

Arkadaslar ben benim Msn Space yi ziyaret edenleri istatistiklerden goremiyom acaba niye eger yardimci olan olursa sevirinim. simdiden tesekkurler
Eski 06-04-2006   #53 (mesaj-linki)
PUNISHERx33

arkadaşlar benimde bi sorum olcak benim spaceye ziyaret edenler direk olarak photo bölümüne yönlendiriliyor yani resimler çıkıyor bense ilk olarak home bölümünü görsünler istiyorum bunu nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Eski 10-04-2006   #54 (mesaj-linki)
POSEDON

slm ben ist den barış benim bir sorum olcak bu msn spaces sin türkce yamalı bir versiyonu varmı eyer varsa sitede buna yer veriniz teşekürler
Eski 11-04-2006   #55 (mesaj-linki)
java

ben bişi sorucam. birinin spaceini inceledik bakınıyoruz. space'den MSN adresini nasıl buluruz? çünkü http://spaces.msn.com/members(buranın adı rasgele verilior ben öle yaptım)

ordaki isimden bulamıyoruz? peki nasıl bulucas? bilen varsa sölerse çok makbule geçer...
Eski 11-04-2006   #56 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

java adlı kullanıcıdan alıntı
ben bişi sorucam. birinin spaceini inceledik bakınıyoruz. space'den MSN adresini nasıl buluruz? çünkü http://spaces.msn.com/members(buranın adı rasgele verilior ben öle yaptım)

ordaki isimden bulamıyoruz? peki nasıl bulucas? bilen varsa sölerse çok makbule geçer...
http://spaces.msn.com/morespaces.aspx

Yukarıdaki Adresden Spaces Adresi Arayabilir, İnceliyebilirsiniz...

murat25 adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaslar ben benim Msn Space yi ziyaret edenleri istatistiklerden goremiyom acaba niye eger yardimci olan olursa sevirinim. simdiden tesekkurler
Spaces Hesabınıza Giriş Yapın / Settings / Statistics

Yukarıdaki Kısımdan Görebilirsiniz.

POSEDON adlı kullanıcıdan alıntı
slm ben ist den barış benim bir sorum olcak bu msn spaces sin türkce yamalı bir versiyonu varmı eyer varsa sitede buna yer veriniz teşekürler
Spacesin Türkçe Özelliği Bulunmamaktadır..

PUNISHERx33 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar benimde bi sorum olcak benim spaceye ziyaret edenler direk olarak photo bölümüne yönlendiriliyor yani resimler çıkıyor bense ilk olarak home bölümünü görsünler istiyorum bunu nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Düzenliyeceksin, Resim Galerini Ana Sayfaya Koyabilirsin Böylelikle Resim Galerine Yönlenmek İsteyen Yönelir, Spaces Biçimini Düzenliyeceksin Kısaca...

Son Düzenleyen Blue Blood; 11-04-2006 @ 12:18. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 15-04-2006   #57 (mesaj-linki)
alavarza

arakadaslar spacedekı sıteye üyelik sistemi eklenebilıyormu ve nasıl yapılıyor ayrıntılı bı yardım edecek arkadasım varmı
Eski 15-04-2006   #58 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

alavarza adlı kullanıcıdan alıntı
arakadaslar spacedekı sıteye üyelik sistemi eklenebilıyormu ve nasıl yapılıyor ayrıntılı bı yardım edecek arkadasım varmı

Kişisel Bir Web Sayfası Olarak Düşünün, Çok Büyük Bir İsteğiniz Oluyor..
Space'ye Zaten Üye Oluyorsunuz, Üye Olunan Bir Siteye Malesef Bir Kez Daha Üyelik Konulmaz.. Üyelik Sistemine Olanak Vermiyor MSN Spaces.
Eski 17-04-2006   #59 (mesaj-linki)
murat25

CrasHofCinneT kardes.. cevap icin tesekkurler ama bende oyle yapiyom ama goremiyom vbmenu_register("postmenu_99965", true);
Eski 17-04-2006   #60 (mesaj-linki)
loko - avatarı

Arkadaşlar space arka plan eklemek istediğim zaman sizin verdiğiniz şifrelerden önce html bastığımızda iki adet şifre çıkıyor bunları siliyormuyuz yada verdiğiniz şifreleri tam olarak nereye yazıyoruz.Mesela buraya resim upload ettim ama bunu space me yapamıyorum..lütfen yardım çok acemiyim..
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hakkında, live, msn, space, spaces, windows, Şey
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Space Siege Blue Blood Klasik Oyunlar 1 29-08-2008 14:19
MSN Space himsa Arşive Kaldırılan Konular 1 25-07-2008 20:04
Muse - Space Dementia RoSSoRoSe Yabancı Şarkı Sözleri 0 19-05-2008 09:56
Space sorun yardım kartal1111 Arşive Kaldırılan Konular 1 29-04-2008 17:43
Space Dogfighting Blue Blood Flash Oyunlar 0 29-03-2008 21:04