| | #61 (mesaj-linki) | |
| Msn Alanınızda Kişisel Arka Plan Görüntüleri Kullanma Msn Alanınızda Kişisel Arka Plan Görüntüleri Kullanma MSN Alanınızdaki yazılarınıza gireceğiniz HTML kodları ile istediğiniz resmi veya fotoğrafı arka plan görüntüsü olarak kullanabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz bu resme ait linki www.imageshack.us sitesini kullanarak elde etmeniz gerekiyor (tabiki başka siteler kullanarak da resimlerinize ait linkler elde edebilirsiniz). Bundan sonraki aşamada yapmanız gerekenler ise şöyle; 1)Öncelikle sayfanıza yazı yazdığınız "Blog" bölümüne gelin. 2)Bu adımdan sonra "Edit Blog Entry" sekmesinde (yazı yazdığınız bölümde) bulunan <HTML> tuşuna basarak aşağıdaki kodları girin: <pre></table></table><table background="Arka Plan Görüntüsünün Linkini Buraya Yazın"><tr><td><div><table style="display:none"></pre> Bu noktada dikkat etmeniz nokta Arka Plan Görüntüsünün Linkini Buraya Yazın yazısının bulunduğu kısma, bu yazı yerine resminizin bulunduğu http:// le başlayan linki girmeniz. 3)Bu aşamadan sonra sol alt köşede bulunan "Publish Entry" seçeneğine basarak işleminizi tamamlamış oluyorsunuz. | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey
bende bisey sorucam baktim goremedim.. swf txt i upload ettim.. ve space e flash olarak koymaya calisiyorum ama sanirim html kodunda bi yalnis yapıyorum biLen var mı.? kodu.. | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| MSN ALANINA SOHBET PLATFORMU , VİDEO VE ANİMASYON KOYMAK MSN Spaces'a eklenen HTML modülü yardımıyla artık başlıkta görülen tüm eylemleri gerçekleştirmek oldukça kolay. Aşağıda verilmiş olan IFRAME kodunun kullanımı sayesinde sitenizde görüntülemek istediğiniz animasyonları, oyunları ve videoları kullanıcılarınızla paylaşabilirsiniz. Öncelikle kodu nereye ve ne şekilde yerleştireceğimizden bahsedeyim. MSN Spaces'ta herhangi bir yazı yazarken kullandığınız "Edit Blog Entry" bölümüne geliyorsunuz, daha sonra yeni eklenmiş tuşlardan olan <HTML> tuşuna basarak aşağıda verilmiş olan kodları giriyorsunuz; <IFRAME style="WIDTH: 300px; HEIGHT: 250px"src="URL-Buraya" scrolling=no></IFRAME</IFRAME> Yukarıdaki kodlarda belirtilmiş olan 300px alanınızda görüntülemek istediğiniz görüntünün (video, animasyon vs..) çerceve genişliğini, 250px ise bu çerçevenin yüksekliğini belirtiyor. İsteğiniz doğrultusunda bu büyüklükler üzerinde oynama yaparak çerçeve büyüklüğünüzü değiştirebilirsiniz. URL-Buraya kısmına ise koymak istediğiniz animasyon veya videonun linkini koyuyorsunuz. Tüm bunları gerçekleştirtikten sonra "Publish Entry" tuşuna basarak görüntünüzü başarıyla diğer kullanıcılarla paylaşmış oluyorsunuz. Not: Sözkonusu kodlar artık blog bölümünde çalışmadığından üstte anlatılan html kodlarını aktif hale getirip bu aktif hale getirdiğiniz alanda kullanmalısınız. | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
geniş hatta çok geniş çaplı msnspaces hakkında bilgi edinmek istiyorsanız mutlaka inceleyin. güncelleme yaptığı için direkt linkini veriyorum burdan aklınıza gelecek tüm sorulara çözüm bulabilirsiniz hepsi değil tabi .P http://spaces.msn.com/wolkanca/ Bu arkadaş bizi dünya spaces sıralamasındada hitlerde tutuyor. Son baktığımda dünya 4 ncüsü idi. Buda benim amatör çapta yaptığım spacesim http://spaces.msn.com/buzspaces/ | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
yok valla olmuyor arka plan resmi..html tuşladığımızda iki adet imge çıkıyor bunları siliyormuyuz aralarına mı koyuyoruz bu şifreyi orada kaldım..ne zor işmiş bu be..adamlar spacede harikalar yaratıyor valla..pehhh...Sevgili Buz Kalpli verdiğin spaceler müthiş hani biz bu kadar olmasa da şöyle adam akıllı şekle soksak yeter ama hep aynı gidiş yolu bize yazılıyor..yani arka plan ya da diğer isteklerde olduğu gibi..demek istediğim çok acemiler için daha basit bir anlatım yolu varsa güzel olur..saygılar..
Son Düzenleyen loko; 20-04-2006 @ 10:56. | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |||||||||
![]() Eğer tamamen backgroundu değişmek istiyorsan bu şuan mümkün değil önceden izin veriliyormuş fakat kapatılmış. Şuan ancak yazabildiğin bloglara arka plan ekliyosun. Ekliyorum ama gözükmüyo flan dersen içine yazı yazdıkça gözükmeye başladığını farkedeceksin. Son Düzenleyen I3uz_KaLpLi; 20-04-2006 @ 11:31. | |||||||||
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
Sevgili Buz kalpli ben komple arka planı değiştirmeyi amaçlamıştım aslında..Peki space ayarlarından böyle bir seçim yapma şansımız yok mu..Çünkü herkesin farklı farklı arka plan görüntüsü var ve benim de beğendiğim bir wallpaperi, bu şekilde yapıştırmak istiyorum..çabalamam bu yüzden.. Mesela dediğiniz siteden istediğim resmi upload ettim ve linki şu: bunu http olduğu yerden jpg yazan yere kadar yapıştırıp enter dedim ama değişen bişey yok..sana mail adresimi versem göz atma şansın olur mu? yada bu çok fazla bir istek mi?
Son Düzenleyen loko; 20-04-2006 @ 19:20. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey CMKOSEL Bu da benden Arkadaslar.Çoğunuz bunları biliyorsunuz ama olsun. Renkli Nick Gereken Program: Color Nick Nerden indiricem?! :http://www.customizeyourmsn.com/downloads/CNsetup.exe Nasıl kullanıcağım? : Dosyayı yükleyip kuruyoruz. Msn açıksa kapatmanızı isteyecek. İstediği gibi yapıp msn i kapatıp yeniden açıyoruz. Listeden birinin üstünü tıklayıp seçiyoruz. Konuşma penceresi açılıyor. Pencereye Aşağıdaki kodları yazabiliriz. Yazabileceğimiz kodlar: /xcolornick = Renkli Nick örnek: /xcolornick quv1-KeRem /xcolortext = Renkli Yazı ( yazınız rengarenk olur ) /xquicknick = Kapat ve açıldığında renklı nıck uygula /xquicknicksave = Renkli Nick imi kayıt et /xcolornickhelp = Yardım ingilizce) | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
loko, malesef o resmi arkaplan yapman şuan için mümkün değil. Sadece messengerin arkaplan olarak belirlediği resimleri kullanabiliyosun. İlerde açılacağına dair söylentiler var kişisel arkaplanların bu yüzden şimdilik beklemedeyiz. Bu arada Ö.Mesaj ile ulaşırsan yardımcı olmaya çalışayım. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Space Siege | Blue Blood | Klasik Oyunlar | 1 | 29-08-2008 14:19 |
| MSN Space | himsa | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-07-2008 20:04 |
| Muse - Space Dementia | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 19-05-2008 09:56 |
| Space sorun yardım | kartal1111 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 29-04-2008 17:43 |
| Space Dogfighting | Blue Blood | Flash Oyunlar | 0 | 29-03-2008 21:04 |