Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-02-2006   #31 (mesaj-linki)
jesusloud
Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey

Alıntı:
MaXChatlaK adlı kullanıcıdan alıntı

Space'e Arkaplan Eklemek:

İşteee, sık gördüğüm sorulardan bir tanesine daha cevap:

Space'in arkaplanına istediğimiz resmi koyamıyo muyuz?
koyabiliyorsunuz tabi neden olmasın?

1. Edit My Space kısmına gelip, üstten blog'u seçerseniz...
2. Add Entry deyip yeni bir entry yazarsanız...
3. Burada <HTML> tuşuna basıp, oraya da kod olarak:

<pre></table></table><table background="Resmin Linki"><tr><td><div><table style="display:none"></pre>

yazarsanız...

4. Bu entry'nin başlığını boş bırakmazsanız (Web Space'ime Hoşgeldiniz olabilir misal)...

5. Bu kadar yazıdan sonra kardeşinize bir "itibar" tuşuna basmayı ya da teşekkürü çok görmezseniz...

MSN Space'inizdeki arkaplan komple değişir, niye olmasın?

DİKKAT: Bu entry SÜREKLİ en üstte olmalıdır! yeni bir entry girdiğinizde, bu entry'yi onun altından silip, tekrar en üste yazmalısınız...
Abı Dedıgın GIbı Yapıyorum Fakat Bır KAc Sorun Var Dedın Kodu Yanı Su

<pre></table></table><table background="Resmin Linki"><tr><td><div><table style="display:none"></pre>

HTML TUSUNU BASTIGIMDA

<DIV></DIV> Bu Cıkıyor Bu Kodların Arasınamı Dedıklerını Yapıcam Denıyorum Olmuyor Ayrı Etten Konu Baslıgı Istıyor Ona Ne Yapıcam Kendım Sallıyor asd Fln ama olmuyor yardımcı olursanız cok sevınırım tskler...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-02-2006   #32 (mesaj-linki)
muslu64

Alıntı:
forgottenhopes adlı kullanıcıdan alıntı
ZİYERTÇİ DEFTERİ OLUŞTURDUM AMA BU SEFERDE DİĞER BLOGLARIM KAYBOLDU,AYRINTISI GÖRÜNMÜYO YAZININ SADECE BAŞLIĞI GÖRÜNÜYO...HELP ME!!
bak kardeş az yukarıda ''custumize'' ile ''settings'' var sen bunlardan ''custumize''ye tıklayacaksın aşağıya doğru ufak bir şey açılacak (sol tarafta) buradan ''Modules'' e tıklayınca profile,archives... gibi şeyler var bunların karşısında ''remove'' yazıyorsa sayfada var demektir eğer başka şeyler ''add'' gibi diğer yazılar varsa oluşturmamışsındır ve ya sayfada yoktur. bunların üzerine tıklayarak değiştirebilirsin. Bir de işlem bittikten sonra kayıtlamayı (save yapmayı) unutmayın. >>>Kolay Gelsin.

Son Düzenleyen NoRanynn; 05-02-2006 @ 00:02.
Eski 20-02-2006   #33 (mesaj-linki)

1) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=musicvideo kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.
Arkadaşlar buradaki musicvideo kodu nedir.Ben anlayamadım.Bir açıklarsanız..
Eski 21-02-2006   #34 (mesaj-linki)
yargı

ARKADAŞLAR SPACES ÖRNEĞİ İSTEYENLERE BURAYA BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM
http://spaces.msn.com/raprapshop/

stelyo arkadaşım o verilen (&powertoy=musicvideo )kodu adresinin sonu na ekliceksin orda kod yazdığına bakma sen sadece ekle ve sağ üstte cutomize falan yazar ona tıkla ondan sonra sol tarafta üç tane seçenek çıkacak ikincisine tıkla ve power toy:windows media player falan var ona tıkla sonra sağ üstte save tıkla işte bu kadar

Son Düzenleyen Misafir; 22-02-2006 @ 08:39.
Eski 28-02-2006   #35 (mesaj-linki)

yazilmis olan yazilarin hepsini tek tek okudum. Sonuc olarak benim de bir sorum var. Space alanini genisletmeyle ilgili bir cok aciklama var dense de ben hicbir sey bulamadim. Acaba su 512 karakter olayindan mi bahsediyorsunuz?
Kanimca Html kodlariyla yapilan en karisik is bu. Bunu dogru düzgün resimle falan aciklayabilir misiniz?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
&powertoy=musicvideo, &powertoy=musicvideo kodu, &powertoy=musicvideo kodu nedir, &powertoy=musicvideo kodunu, hoşgeldiniz kodları, msn hakkında her şey, space html kodları, space ziyaret edenleri bulabilirmiyiz, spaces html kodlari, spacese kodlar,
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Space Siege NoRanynn Klasik Oyunlar 1 29-08-2008 14:19
MSN Space himsa Arşive Kaldırılan Konular 1 25-07-2008 20:04
Muse - Space Dementia RoSSoRoSe Yabancı Şarkı Sözleri 0 19-05-2008 09:56
Space sorun yardım kartal1111 Arşive Kaldırılan Konular 1 29-04-2008 17:43
Space Dogfighting ThinkerBeLL Flash Oyunlar 0 29-03-2008 21:04
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 20:26Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11044312 saniyede (66.80% PHP - 33.20% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz