| | #31 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey Alıntı:
<pre></table></table><table background="Resmin Linki"><tr><td><div><table style="display:none"></pre> HTML TUSUNU BASTIGIMDA <DIV></DIV> Bu Cıkıyor Bu Kodların Arasınamı Dedıklerını Yapıcam Denıyorum Olmuyor Ayrı Etten Konu Baslıgı Istıyor Ona Ne Yapıcam Kendım Sallıyor asd Fln ama olmuyor yardımcı olursanız cok sevınırım tskler... | ||
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey Alıntı:
Son Düzenleyen NoRanynn; 05-02-2006 @ 00:02. | ||
|
| | #33 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey 1) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=musicvideo kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın. Arkadaşlar buradaki musicvideo kodu nedir.Ben anlayamadım.Bir açıklarsanız.. | |
|
| | #34 (mesaj-linki) |
ARKADAŞLAR SPACES ÖRNEĞİ İSTEYENLERE BURAYA BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM http://spaces.msn.com/raprapshop/ stelyo arkadaşım o verilen (&powertoy=musicvideo )kodu adresinin sonu na ekliceksin orda kod yazdığına bakma sen sadece ekle ve sağ üstte cutomize falan yazar ona tıkla ondan sonra sol tarafta üç tane seçenek çıkacak ikincisine tıkla ve power toy:windows media player falan var ona tıkla sonra sağ üstte save tıkla işte bu kadar Son Düzenleyen Misafir; 22-02-2006 @ 08:39. | |
|
| | #35 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey
yazilmis olan yazilarin hepsini tek tek okudum. Sonuc olarak benim de bir sorum var. Space alanini genisletmeyle ilgili bir cok aciklama var dense de ben hicbir sey bulamadim. Acaba su 512 karakter olayindan mi bahsediyorsunuz? Kanimca Html kodlariyla yapilan en karisik is bu. Bunu dogru düzgün resimle falan aciklayabilir misiniz? | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| &powertoy=musicvideo, &powertoy=musicvideo kodu, &powertoy=musicvideo kodu nedir, &powertoy=musicvideo kodunu, hoşgeldiniz kodları, msn hakkında her şey, space html kodları, space ziyaret edenleri bulabilirmiyiz, spaces html kodlari, spacese kodlar, |
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Space Siege | NoRanynn | Klasik Oyunlar | 1 | 29-08-2008 14:19 |
| MSN Space | himsa | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-07-2008 20:04 |
| Muse - Space Dementia | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 19-05-2008 09:56 |
| Space sorun yardım | kartal1111 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 29-04-2008 17:43 |
| Space Dogfighting | ThinkerBeLL | Flash Oyunlar | 0 | 29-03-2008 21:04 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||