| | #1 (mesaj-linki) |
Birden Fazla Live ID'nizi Birbirine Bağlayın Bir çok insan birden fazla Windows ID’ye sahiptir ve birden fazla hesabı yönetmek sizi çileden çıkarıyor olabilir. Microsoft, son yaptığı Account Live güncellemesiyle, hesabınız sayfasına “Bağlantılı Windows Live ID’ler” özelliği ekledi. Böylece, Windows Live ID’lerinizi birbirine bağlamanıza olanak sağlayarak, hesapların yönetimlerini kolaylaştırıyor. Birden fazla Windows Live hesaplarımızı bağlamak için öncellikle Windows Live hesabımıza giriyoruz. ![]() Hemen karşımızda ki “Bağlantılı Windows Live ID’ler” başlığının altında ki “Bağlantılı ID’lerinizi yönetin” bağlantısına tıklıyoruz. Ve gelen pencereden parolamızı yazıp, eklemek istediğimiz hesabın adresini ve parolasını yazıyoruz. ![]() “Bağla“‘ya tıkladıktan sonra, hesabımız ekleniyor. ![]() Hesaplarımız bağlandı. Şimdi, Wave 2 stili olarak adlandırılan arayüze sahip Windows Live Mail’e girip bakalım. ![]() İşlem tamam. Bağlantılı hesapları Wave 2 olan tüm Windows Live servislerinde kullanabilirsiniz. Windows Live Favorites, Gallery gibi bazı servislerde şimdilik kullanılamasa da ilerleyen günlerde bu servislerde güncelleştilecektir. Öte yandan, bazı Windows Live servislerinde hesap değiştirmek -Space gibi servislerde- Windows Live Mail’de olduğu gibi açılır menü açılmıyor ne yazık ki. Şimdilik bu eksikliklere rağmen, birden fazla hesap kullananlar için Bağlantılı Windows ID’leri, gayet güzel bir özellik olmuş diyebilirim. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Birden Fazla Live ID'nizi Birbirine Bağlayın
E-mail adresimizin şifresi çalındığı takdirde diğer e-mail adreslerimizinde otomatik olarak çalındığı anlamını çıkarabilir miyiz bu uygulamadan ?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Birden Fazla Live ID'nizi Birbirine Bağlayın | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Cvp: Birden Fazla Live ID'nizi Birbirine Bağlayın Alıntı:
Asıl benim buraya yazma maksadım şuydu: Bu sabah Messenger'da oturum açamadım. "Windows Live ID'nizde bir sorun var, Tamam'a tıklayın" diyordu. Tıklıyordum ve bir tarayıcı penceresinde sayfa sürekli açılmaya çalışılıyordu ve sonra sayfa açılamıyor uyarısını veriyordu. Acaba dedim, sırf benim hesapta mı sorun var dedim. Başka bir yedek adresimle açmaya çalıştım. Aynı sorunu o da verdi, Tamam'a tıklayınca yine birşey açamadı, hata verdi. Kardeşimin adresini denedim, o çat diye açtı Messenger'ı. Sonra hatırladım ki, ben bu iki adresimi birbirine bağlamıştım ve birincil adresimin parolasını 72 günde bir sıfırlıyordum. Demek ki 72 gün dolmuştu ve sıfırlamam gerekiyordu ancak hesaba bağlantılı başka bir ID olduğundan sayfayı bir türlü açamadı. Çözüm olarak da şunu yaptım: Parolanızı mı unuttunuz?a tıkladım, oradan parolamı konum bilgilerimi girerek sıfırladım. Sizin de başınıza bu gelebilir, herhalde Windows Live ekibi bu hatayı farketmemiş. Başınıza aynı şey gelirse haberdar edebilir misiniz, varsayımım doğru mu, onu merak ediyorum. | ||
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| güzel id ler, güzel msn ıd leri, live id, live ıd al, lıve ıd, msn live id, msn ıd leri, parolanızı mı unuttunuz windows live, windows live id, windows live id al, windows live id parolamı değiştir, windows live ıd leri, windows live ıd parolanızı mı unuttunuz, windows ıd al, ıd ne, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||