Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 20-11-2007   #1 (mesaj-linki)
sema72
Windows Live Hotmail'de IP Adresini Görme Windows Live Hotmail'de IP Adresini Görme

Windows Live Hotmail'de IP Adresini Öğrenme
merhabalar bir windows live hotmail kullanicisiydim ve ip yi goremiyorum diye memnun degildim + eski hotmailede gecemiyordum sonucta ip yi gosteren bir yontem buldum live da sizlerde deneyin konuyu buraya yaziyorum nereye yazacagimi bilemedim isterseniz tasirsiniz ben bu siteden cok faydalandim insallah benim de faydam dokunur...

simdi arkadaslar bende live kullanicisiydim ve ip yi goremiyordum bugun butun gun ugrastim ve sanriim nasil goruldugunu buldum kendi baska bir hesabimdan mail yolladim ve kendi ip mi gordum.

live hesabimda gelen maillerinizdeki ip yi gormek icin oncelikle yapmamiz gereken klasik surumse tam surume gecin tam surumde inbox umuz 2 ye ayrilmis gozukuyor sol tarafta gelenleri goruyorsunuz

uzerine tıklayinca sag tarafta aciliyor siz uzerine tıklamadan acmadan sol tarafta sectiginiz mailin uzerinde mouse ile sag tıklayın en altta " kaynağı goster " seceneği var buraya tıkladiginizda yeni bir pencere aciliyor orda veriyor ip yi hizmetin iplerinide veriyor ama kafaniz karismasin
ilk bastakiler degil nezamanki kendi mailinizin adini gordunuz onun ustunde

Received: from [88.233……..] <<<<< bu benim ip im
by web45502.mail.sp1.yahoo.com via HTTP; Tue, 20 Nov 2007 03:12:29 PST
X-Mailer: YahooMailRC/818.27 YahooMailWebService/0.7.157
Date: Tue, 20 Nov 2007 03:12:29 -0800 (PST)
From: magic sycena*@**.com<<< bu mailden yolladim
Reply-To: magic <sycena*@**com>
Subject: deneme
To: sycena*@**com<<< bu mailime yolladim
yukarıdada gordugunuz gibi ip im cikti
yani kisaca yahoo mailimden hotmail live mailime yolladim ve ip mi verdi dedigim gibi sizde denerseniz goreceksiniz...
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary="0-339103031-1195557149=:84363"
Message-ID: <309448.84363.qm@web45502.mail.sp1.yahoo.com>
Return-Path: sycena*@**com
X-OriginalArrivalTime: 20 Nov 2007 11:12:31.0846 (UTC) FILETIME=[3EB05060:01C82B66]
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-12-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Hotmail'de IP Adresini Görme Cvp: Windows Live Hotmail'de IP Adresini Görme

yokta klasik sürümden ta sürüme nası geciliyo
Eski 14-12-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Hotmail'de IP Adresini Görme Cvp: Windows Live Hotmail'de IP Adresini Görme

Windows Live Hotmail in açılan sayfasında, en altında tam sürüme geçin yazılıdır. Eğer orda da yoksa, seçenekler ve orta bölümden üst yerlerde tam sürüme geçin yazısına tıklayıp da geçmek istiyor musunuz istemiyor musunuz? sorusunu evet olarak cevapladığınız takdirde geçebilirsiniz.
Eski 01-02-2008   #4 (mesaj-linki)

teşekkürler
Eski 07-03-2008   #5 (mesaj-linki)

paylasım ıcın saol
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
hotmail ip, hotmail ip adresi, hotmail ip görme, hotmail ip öğrenme, hotmailde ip görme, hotmailden ip bulma, hotmailden ip görme, hotmailden ip öğrenme, hotmaıl.de, ip adresi görme, ip adresini görme, live hotmail ip öğrenme, msn de ip adresii gör, windows live hotmail, windows live ip bulma,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:27Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09951091 saniyede (66.19% PHP - 33.81% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR