Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-08-2008   #56 (mesaj-linki)

Cvp: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sanırım Winamp'ta çalışan genmsn dediğiniz eklenti de dinlediğiniz şeyi Messenger'da göstermeye çalıştığından o, iletiyi renksiz hale döndürüyor. O eklentiyi kaldırmalı ya da devre dışı bırakmalısınız. Ayrıntılar için bu konuyu baştan inceleyin.
Onu da düşündüm, C:\Program Files\Winamp\Plugins klasöründeki
genmsn.dll dosyasını sildim. Konuya hakimim yeterince ama neden haLa sorun yaşıyorum anlamadım. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-08-2008   #57 (mesaj-linki)

Arkadaşlar sorunu çözdüm C:\Program Files\Winamp\Plugins klasöründe ki gen_msn.dll dosyasını siLdim. Artık tekrar eski rengine dönmüo
Eski 13-08-2008   #58 (mesaj-linki)

ya aslında ben ne dinlediğimi göstermeyi pek sevmem ama madem zahmet etmişsin ellerine saglık
Eski 22-08-2008   #59 (mesaj-linki)

ellerine sağlık oldu plusın müzik gösterme eklentisini pasif hale getirince oldu
Eski 24-08-2008   #60 (mesaj-linki)

tıpkıısını yaptm olmadı
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
gen_msn.dll download, genmsn download, msn de ne dinliyorumu renkli gösterme, ne dinliyorum gösterme, ne dinliyorumu renkli gösterme, winampta dinlediğim müziği göster, winampta dinlediğimi msn de göster download, winampta ne dinliyorum gösterme, winampta ne dinliyorum msn de göster, winampta ne dinliyorum özelligi,
Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Winamptan ne dinliyorum renkli kodu nedir? Ziyaretci Soru-Cevap 3 1 Hafta Önce 18:35
Winamp'ta Kendi Skinini Arayüz Yap cHiLeK Internet/Bilgisayar Dünyası 26 3 Hafta Önce 17:55
"Ne Dinliyorum Özelliği" çalışmıyor udjat Arşive Kaldırılan Konular 1 17-09-2008 21:53
Winamp'ta dinlediğini göstermek ozlemusakli Arşive Kaldırılan Konular 1 13-06-2008 11:14
Msnde Ne Dinliyorum özelliğini Renkli Yapma sefra Arşive Kaldırılan Konular 1 05-06-2008 03:26
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:43Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11241698 saniyede (60.98% PHP - 39.02% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz