Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Akademik Forumlar :: > Biyografiler > Türkiye'den > Müzik tr
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 09-11-2006   #1 (mesaj-linki)

Mustafa YildizdoĞan (1966-...)
10.05.1966 Konya doğumluyum. Çiftçi bir ailenin yedi çocuğundan biriyim.

Tahsilim lise terk. 16 yaşında bağlama ile başlayan şiirler, besteler. 1986-1988 arasında askerliğim. 1990 Yılında evlendim.Şu an Ahmet 14,Gülsüm 12,İrem 10, üç can parcam var. 1990 ilk albümüm DOĞUYORUZ UFUKLARDAN ile başlayan ve 2005 yılında son albümüm SATAN SATANA, 15 yılda 13 albüm

1988 yılından bu güne kadar, Edirne'den Kars'a, Avusturya'dan İngiltere' ye kadar binlerce konserlerim ve bitmeyen heyecanlarım, tükenmeyen umutlarım ömrün son demine kadar aynı şekilde devam edecek Allah ömür verirse ..

Nice yeni albümlere ,nice güzelliklere Hep birlikte ve hep beraber. Biliyorum ve unutmuyorum ki

{Sanatçının ömrü sevenlerinin sevgisi kadardır}.

Mustafa Yıldızdoğan

ALBÜMLERİ...

- Doğuyoruz ufuklardan
- Üşüyorum
- Türkiyem
- Han duvarları
- Yandı yürekler yandı
- Bu vatan kimin
- Mektup
- İnsanlar
- Sevmeyen bilmez
- Artık kafaya takmam
- Biz bu hallere düşecek adammıydık
- Karşılıksız sevmedikmi
- Satan satana

Mustafa Yıldızdoğan - Al Beyazım
Biz ki kartal misali göklerde uçmalıyız
Merhamet bekleyene yürekler açmalıyız

Al beyazım beyazım
Türküm elinde sazım
Sen göklerde dalgalan
Çıksın benim avazım

Kaldır başını kaldır dik gözünü güneşe
Gölgesinden korkanlar tutuşamaz güreşe

Hak haklının değil ki hak kuvvetli olanın
Öyle bir yarıştayız şansı yok yorulanın

Son Düzenleyen KisukE UraharA; 26-01-2008 @ 08:18.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ahmet yıldızdogan, ahmet yıldızdoğan, mustafa yildizdogan biografisi, mustafa yildizdogan kimdir, mustafa yıldız doğan kimdir, mustafa yıldızdogan kimdir, mustafa yıldızdogan.com, mustafa yıldızdoğan fun, mustafa yıldızdoğan hayatı, mustafa yıldızdoğan hayatı eserleri, mustafa yıldızdoğan kimdir, mustafa yıldızdoğan msnsi, mustafa yıldızdoğan tüm eserleri, mustafa yıldızdoğan.com, wwwmustafa yıldızdoğan.com,
Konu Araçları

Mustafa Yıldızdoğan (Mustafa Yıldızdoğan Hakkında - Mustafa Yıldızdoğan Kimdir?) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Medya Haber NoRanynn Güncel Konular 896 2 Gün Önce 12:03
Çanakkale Destanı (Çanakkale Zaferi - Çanakkale Savaşı) nünü Osmanlı İmparatorluğu 277 1 Hafta Önce 19:43
Mustafa Kemal ATATÜRK ThinkerBeLL Mustafa Kemal ATATÜRK 154 1 Hafta Önce 20:24
Cumhurbaşkanlarımız (Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanları) virtuecat Siyaset tr 2 02-09-2007 13:34
Alyanak Mustafa Paşa ( Alyanak Mustafa Paşa Kimdir? - Alyanak Mustafa Paşa Hakkında ) Kral_Aslan Edebiyat tr 0 25-11-2006 21:02
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 02:38Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09944606 saniyede (64.15% PHP - 35.85% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR