| |||||||
![]() |
| | Konu Araçları |
| | #1 (mesaj-linki) |
Mustafa YildizdoĞan (1966-...) 10.05.1966 Konya doğumluyum. Çiftçi bir ailenin yedi çocuğundan biriyim. Tahsilim lise terk. 16 yaşında bağlama ile başlayan şiirler, besteler. 1986-1988 arasında askerliğim. 1990 Yılında evlendim.Şu an Ahmet 14,Gülsüm 12,İrem 10, üç can parcam var. 1990 ilk albümüm DOĞUYORUZ UFUKLARDAN ile başlayan ve 2005 yılında son albümüm SATAN SATANA, 15 yılda 13 albüm 1988 yılından bu güne kadar, Edirne'den Kars'a, Avusturya'dan İngiltere' ye kadar binlerce konserlerim ve bitmeyen heyecanlarım, tükenmeyen umutlarım ömrün son demine kadar aynı şekilde devam edecek Allah ömür verirse .. Nice yeni albümlere ,nice güzelliklere Hep birlikte ve hep beraber. Biliyorum ve unutmuyorum ki {Sanatçının ömrü sevenlerinin sevgisi kadardır}. Mustafa Yıldızdoğan ALBÜMLERİ... - Doğuyoruz ufuklardan - Üşüyorum - Türkiyem - Han duvarları - Yandı yürekler yandı - Bu vatan kimin - Mektup - İnsanlar - Sevmeyen bilmez - Artık kafaya takmam - Biz bu hallere düşecek adammıydık - Karşılıksız sevmedikmi - Satan satana Mustafa Yıldızdoğan - Al Beyazım Biz ki kartal misali göklerde uçmalıyız Merhamet bekleyene yürekler açmalıyız Al beyazım beyazım Türküm elinde sazım Sen göklerde dalgalan Çıksın benim avazım Kaldır başını kaldır dik gözünü güneşe Gölgesinden korkanlar tutuşamaz güreşe Hak haklının değil ki hak kuvvetli olanın Öyle bir yarıştayız şansı yok yorulanın Son Düzenleyen KisukE UraharA; 26-01-2008 @ 08:18. | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Mustafa Yıldızdoğan (Mustafa Yıldızdoğan Hakkında - Mustafa Yıldızdoğan Kimdir?) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Medya Haber | NoRanynn | Güncel Konular | 896 | 2 Gün Önce 12:03 |
| Çanakkale Destanı (Çanakkale Zaferi - Çanakkale Savaşı) | nünü | Osmanlı İmparatorluğu | 277 | 1 Hafta Önce 19:43 |
| Mustafa Kemal ATATÜRK | ThinkerBeLL | Mustafa Kemal ATATÜRK | 154 | 1 Hafta Önce 20:24 |
| Cumhurbaşkanlarımız (Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanları) | virtuecat | Siyaset tr | 2 | 02-09-2007 13:34 |
| Alyanak Mustafa Paşa ( Alyanak Mustafa Paşa Kimdir? - Alyanak Mustafa Paşa Hakkında ) | Kral_Aslan | Edebiyat tr | 0 | 25-11-2006 21:02 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||