Arama

Killa Hakan

Güncelleme: 2 Aralık 2016 Gösterim: 37.240 Cevap: 4
INIFERNO - avatarı
INIFERNO
Ziyaretçi
9 Kasım 2006       Mesaj #1
INIFERNO - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  Killa Hakan1.jpg
Gösterim: 2849
Boyut:  51.1 KB
KILLA HAKAN müzikal kariyerine Islamic Force ile Almanya'da başladı. Boe B'nin trajik ölümünün ardından kariyerine solo olarak devam eden KILLA HAKAN, 2002 yılında ilk solo albümü "ÇAKALLAR"ı piyasaya çıkardı. 2004 yılında Fuat ile birlikte hazırladığı "RAPÜSTAD" albümünü yayınladı.

Sponsorlu Bağlantılar
KILLA HAKAN'ın bir süre önce Almanya'da YPSILON RECORDS etiketi ile yayınlanan ikinci solo albümü "SEMT SEMT SOKAK" Türkiye'de de merakla bekleniyordu ve albüm için YPSILON RECORDS ve HAMMER MÜZİK arasında bir lisans anlaşması imzalandı ve albüm 1 Eylül 2005 Tarihinde Türkiyede Yayınlandı.

Killa Hakan´ın ikinci Albümü olan "SEMT SEMT SOKAK", kendi merkezinden yola çıkarak etkilendiği konularI içeriyor, Lirik cambazı ve ustalığı ile konuları derinlemesine irdeleyen KILLA HAKAN, Hip Hop´u 100% yaşayıp tüm konuları Hip Hop perspektifinden anlatmaktadır.

Son düzenleyen Safi; 2 Aralık 2016 07:10
Biyografi Konusu: Killa Hakan nereli hayatı kimdir.
esen27 - avatarı
esen27
Ziyaretçi
29 Kasım 2006       Mesaj #2
esen27 - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  Killa Hakan3.jpg
Gösterim: 2018
Boyut:  36.8 KB

Hayatı


Daha çok sivaslı olduğu sanılsada aslen Tokat-Almus-Ataköy(Kızıldere)lüdür. 1960 yıllarında ailesi işçi olarak Almanya'ya göç etmiştir. Babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir.. A Milli Takımında Çok Başarılı Olmuştur ve madalyaları vardır. Killa Hakan Almanya Kreuzberg'te doğup büyümüş ve okumuştur. Getto hayat yaşayan Hakan sokaklarla erken yaşta tanışmış ve genç yaşlarında hapise girmiştir. Cezaevi yıllarında sürekli sözler yazmıştır. İlk hapse girişi Alman polisi sadece Türklere karşıt tavırlar yüzünden genç yaşta Hakan'a ceza vererek hapse girmiştir.. Bu olay ile Killa Hakan ilk kez hapishaneye girmiştir.. Son olarakta bir polise ırkçı (Nazi) dediği için 4 ay hapis yatmıştır.[kaynak belirtilmeli] Almanyada Yabancı Rap yapmak yerine Türkçe Rap yapmış ve kendini zamanla Avrupa'ya kanıtlamıştır.. Ayrıca Killa Hakan Günümüzde Almayanda Çok Sosyal işlerle uğraşmaktadır.. Avrupada Türkçe Rap Satmak ve Türkçe Dilini Avrupa'ya Tanıtmaktadır.. Bunu Killa Hakan'dan başka hiçbir sanatçı yapamamıştır.. Killa Hakan Almanya'da Workshoplar vererek Rap müziği ile hayata tutunmayı öğrencilerine öğretmektedir.. Killa Hakan Türk Rap müziğini hergün bir adım daha ilerletmeye devam etmektedir.. Ve son olarak yine bir ilki başaran Killa Hakan Mtv Almanya kanalında 15 hafta Top10 listesinde kalarak kırılmayan tüm zincileri kırmıştır.. Şarkılarında devamlı söylediği "36" sayısı; doğup, büyüdüğü kreuzberg city' nin posta kodu numarasıdır.
Sponsorlu Bağlantılar

Kariyeri


Killa Hakan müzikal kariyerine kurucuları Boe B ve DJ Derezon olan Islamic Force grubu ile doğup büyüdüğü Kreuzberg/Almanya'da başladı.

1986'dan beri rapin içinde olan üstad o yıllarda rap konserleri vermiştir.. 1994 yılında ise aktif olarak bu piyasaya adım atmıştır..

1997 senesinde çıkarılan Mesaj adlı albümünün ardından Boe B 2000 senesinde aramızdan ayrıldı vefat etti.. Boe B'nin ölümüne çok üzülen Killa Hakan bazı illegal işlere girişti ve cezaevine defalarca girip çıktı.Bu bayrağı taşıması gerektiğini anlayan Killa Hakan cezaevinde de boş durmadı sürekli sözler yazan Killa Hakan cezası bittikten sonra kariyerine solo olarak devam etti.

Killa Hakan 2002 yılında ilk solo albümü olan Çakallar ile kendisini ifade etti.
2003 yılında Fuat Ergin ile birlikte hazırladığı Rapüstad albümünü yayınladı ve Rapüstad albümünden iki parça " O Şimdi Mahkum " ve " Wut " filmlerinde film-music olarak yerini aldı. Rapüstad albümüne Ceza, Kool Savas, Tone gibi isimlerde eşlik ettiler. Ve bu albümün başarısı rap severler tarafından hala konuşulmaktadır.

Killa Hakan'ın Almanya'da YPSILON RECORDS etiketi ile yayınlanan ikinci solo albümü Semt Semt Sokak Türkiye'de de merakla bekleniyordu ve albüm için YPSILON RECORDS ve HAMMER MÜZİK arasında bir lisans anlaşması imzalandı ve albüm 1 Eylül 2005 Tarihinde Türkiye ve Almanya'da müzik marketlerde yerini aldı.

Killa Hakan´ın ikinci Albümü olan "SEMT SEMT SOKAK", kendi merkezinden yola çıkarak etkilendiği konuları içeriyordu, Lirik cambazı ve ustalığı ile konuları derinlemesine irdeleyen Killa Hakan , Hip Hop´u 100% yaşayıp tüm konuları Hip Hop perspektifinden anlatmaktadır.

Semt Semt Sokak albümünden sonra Killa Hakan , başta Ceza olmak üzere bir çok sanatçıyla çalışmalar yaptı.
Bu arada 2005 yılında Killa Hakan Rock'n Coke'ye katıldı..

İki senenin ardından içinde biriktirdiği ateşi püsküren Killa Hakan 2007 yılında Kreuzberg City albümünü piyasaya sürdü. Kreuzberg City Albümünde Killa Hakan'a; Eko Fresh, Tone, Samy Deluxe, Olli Banjo, Jonesmann, Kool Savaş vs.. gibi isimler eşlik ettiler. Bu albümde Killa Hakan'ı tanımayan kalmamış oldu. Albüm çok büyük bir yankı uyandırdı. Albümün ilk klibi Eko Fresh ve Ayaz Kaplının eşlik ettiği 'Her şey Yolundadır' isimli parçasına çekildi. İkinci Klibi ise Ceza ve Gekkonun Eşlik ettiği 'Rap Game' isimli Parçaya Çekilmiştir. Bu albümde özellikle 'Rap Game' parçası büyük beğeni toplamıştır.

Kreuzberg City albümünün ardından Massaka BlutBeton albümünde de Killa Hakan yer aldı. Ve boş durmayan Killa Hakan hayranlarına free tracklar sundu.

Aralık 2008 yılında Ceza ile birlikte Bomba Plak albümünü çıkarttı.Albümden Delight şarkısını Türkiyede dinlemeyen yoktur. Gerek radyo gerek televizyon kanallarında sürekli çalınan Delight şarkısına birde video klip çekildi. Bu albümde Ceza ve Killa Hakan'a ait iki solo parça bulunmaktadır.

Killa Hakan 2009 yılının yazında ceza ile birlikte Fanta Gençlik Festivali'nde yer almıştır..
Ad:  Killa Hakan2.jpg
Gösterim: 2174
Boyut:  65.4 KB
Ayrıca 2009 yılının eylül ayında çıkan Yönetmen Engin Altınova tarafından hazırlanan "IN THE LAB" belgeselinde yer almıştır.
Ve beklenen albüm Kasım 2009 yılında Almayada Satışa çıkarılan Volume Maximum Dinleyicileri ile buluştu. Killa Hakan'ın 7. albümü olan Volume Maximum Ülkemizde 8 ŞUBAT 2010 yılında Satışa Sunuldu. Volume Maximum piyasada büyük bir ses getirdi ve Killa Hakan bir kez daha kendisinin ne kadar iyi rapper olduğunu kanıtladı. Bu albümden ilk klip 'Alles Tamam' adlı şarkıya çekildi. MTV Almanya Kanalı ilk Türk müziğini bu klible yayınlamıştır. 'Alles Tamam' klibi MTV Almanya kanalında 15 hafta top10'da kalarak Türk müziğini, rapini temsil etmiştir. Son olarak 'Allerbesten Rapper Aus Euraisen' isimli parçaya İstanbul'da klip çekmiştir.

Killa Hakan yurtdışında ve yurtiçinde sayısız konserler ve workshoplar vermiştir ve hala konserler ve workshoplar vermeye devam etmektedir.

2011 yılının ilk yarısında çıkması planlanan "ORJİNAL" isimli albümün hazırlıkları devam etmektedir..
Son düzenleyen Safi; 2 Aralık 2016 07:12
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009       Mesaj #3
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Killa Hakan
Hangi bal hangi dal tadı başka tadı,tadı adı raptir. Benim sexy cadım.
Killa Killa Killa Hakandır adım.
Adım adım gel tadalım.tad alın. İşte ritmle dön çok sexysin.
Bak vücut o biçim güzel bi elleri çak senin ateşinde dönsün.
Herkesi yak ince parmaklar şak, şak şişe . Şaşa kadar da güzel kız,
Çok ta fıstık tutamam ki treni gece, ışığı kıstık.
Sus, sus, sus , sus , kıs, kıs kıs kıs, konuş kulağa doğru fıs fıs fıs fıs
Aaa yanaş yanıma gel, sokul. Ya ateşin sönmicek hiç hiç bidaha
Ateşte bırakma beni sexy yar, sen gel iste hepsi bende.



Ceza
Herkes sakin ve tek biçim, kafan iyi olur ama beni sek için.
Gecenin sonunda kalacak tek bir fiil ” kalpten başkası sırf sex için
Baştan başlasın hadi bas ritm, aslan parçası hadi yak fitil.
Hadi sultan tak fişi, işi bitir.Al cezayı em, eritip getir.
Soru soruyorum bazen, yok cevap, bizede mi karışacak Ahmedi Nejad.
Amerikan rapi gibi kadını aşşağılamam. Hepsi zaten bir çiçek, koparamam.
Şişman ya da zayıf farketmez hiç. Kimi yaramaz ama kimi daha da bitch.
Anadolu kızı en güzel, en temiz. Bizi duydunuz hadi şimdi dans edin. Ooo...



Nakarat
Çok güzel, güzelsin canım,fıstık harika kibarsın hanım,
Belki biraz da aptal ya da biraz uyanık olabilirsin.
Güzelsin hem de çok, aşk tependedir ellerimde ok
Tatlı tuzlu ekşi başka tad da gel de tadma yanıma yatma



Killa Hakan
Bu rape sağlam betondan zemin.Karşı koyarsan kırılır kemiklerin.
Bak bu konser harbidir alem, bi kere gel bak açılır lalen.
Dur bi de dur de de dursun ritmden çıkamaz artık bassdrumlar vursun
Gel bi gel bak güzelmi nedir lokum, etraf sarmış güzel bir koku
Bu rap hep sağlam adım adım çok emin, ben oynamam diyodun sen demin
Şimdi pisttesin üstünde kan ter, heyy bastır hadi olmuşsun bi panter
Bekleme bayan fondibe biraz dayan, Bekleme bayan hadi ritime dayan
hadi eller havaya, havaya eller sallansın o güzelim ince beller.



Ceza
Anlamadığın dilde kafayı salla, göt desem ayıp göt televizyonda.
Rapimde fark var amerikanlarla. Çok motherf*ck var şarkılarında
Hep motherf*ck full şarkılarında, bol motherf*ck dolu şarkılarında
Full motherf*ck çok şarkılarında, dolu motherf*ck hep şarkılarında
Alem güzel, böyle de buyurun. çok güzel ısıtırım bi çoğu da soyunur.
Evin delisi bu heycanı doyurur. Ne bir kış nede bi yaz o yerinde durur.
Girdik havaya kalkın ayağa hadi son bi kez daha taşsın coşku hadi
Herkes buraya kalksın koşsun gerek yok ki ayağa amma boşsun.
Son düzenleyen Safi; 2 Aralık 2016 06:29
rocklobital - avatarı
rocklobital
Ziyaretçi
23 Ekim 2009       Mesaj #4
rocklobital - avatarı
Ziyaretçi
Killa Hakan - Volume Maximum 13 Kasımda
MsXLabs.org

Ceza’yla birlikte çıkardıkları Bomba Plak albümünden sonra Killa Hakan kendi solo albümü için çalışmalarına başladı ve Volume Maximum adlı albümünü kısa bir süre önce tamamladı.Albümde Türkiye’den Ceza ve Ayben’in yanı sıra, Almanya’dan Xavier Naidoo,Sido,Eko Fresh,Jonesmann,Alpa Gun,Summer Cem,Massaka,Muhabbet bulunuyor. Albümün prodüktor koltuğunda Bekir Karaoğlan bulunuyor.13 Kasım’da yayınlanması planlanan albümden Alles Tamam adlı şarkıya CreaticeCrew67,Volkan "Filyos"Alsan yönetmenliğinde ve 36Boys sponsorluğunda bir de klip çekildi.Albümden kısa bir süre önce yayınlanacak olan klibi yakında sitemizden de izleyebileceksiniz.Volume Maximum albümünün snippetını da kısa bir süre içinde sitemizden indirebileceksiniz... Msn Happy
Son düzenleyen Safi; 2 Aralık 2016 06:30
Ghostlover - avatarı
Ghostlover
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010       Mesaj #5
Ghostlover - avatarı
Kayıtlı Üye
Islamic Force albümleriyle Türkçe Rap’in başlangıcında büyük bir pay sahibi olan, “Çakallar” albümüyle kendine has bir dinleyici kitlesi yaratan ve bu kitleyi “Kreuzberg City”, “Bomba Plak” gibi albümlerle daha da genişleten Killa Hakan, solo albümü “Volume Maximum”la kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. Albümde Killa’ya Ceza ve Ayben’in yanı sıra Xavier Naidoo, Sido, Eko Fresh, Jonesmann, Alpa Gun, Summer Cem, Massaka, Muhabbet, MarkQ, Ayaz Kaplı, Bekir Karaoğlan ve Ogün Sanlısoy gibi isimler eşlik ediyor.

''Killa Hakan - Volume Maximum'' Tracklist
01. Die Faust feat. Ceza & Tommy Ess & MarkQ
02. Alles Tamam feat. Sido & Ceza & Alpa Gun & MarkQ
03. Allerbesten Rapper Aus Euraisen feat. Ceza & Eko Fresh & Summer Cem
04. Selam feat. Xavier Naidoo & Ceza
05. Hardcore Camp feat. Ceza & Eko Fresh
06. Wir Bleiben Standhaft feat. Massaka
07. Drau Und Drunter feat. Ceza & Eko Fresh & Summer Cem
08. Bir Aşk Parcase Daha feat. Bekir Karaoglan
09. Let's Get Ready to Rumble feat. Ceza
10. İşkencede Acı Çek, Sus feat. Ayben
11. Sie Spielen Mit Dir feat. Muhabbet & Ceza
12. Wer Wir Sind? feat. Ceza & Jonesmann
13. Gangsta Party feat. Ceza
14. Sabaha Kadar
15. Bırakın Yesin
16. Dayanamazsın feat. Ogün Şanlısoy
17. Kanın Donabilir
18. Beni Sormasan da feat. Ayaz Kapl
Son düzenleyen Safi; 2 Aralık 2016 07:17
Türkiye'de Hiphop Kültürü

Benzer Konular

1 Aralık 2016 / Misafir Cevaplanmış