| | #1 (mesaj-linki) |
İntizar (İntizar Kimdir? - İntizar Hakkında) İntizar, şarkıcı Yıldız Tilbe'nin akrabası olarak da bilinir. Albümlerindeki hemen hemen bütün şarkıların söz ve müziği kendisine ait. Ayrıca son olarak Ihlamurlar Altında adlı dizinin müziğini seslendirdi. SENSİZ OLAMAM her ask kendi masalını yarattı senı perilere benı kaf dağına attı. 3 gundur evden çıkmadım telefonları açamdım senı üzeyım derken git gide sana baglandım yanı kendı kalbıme bır çelme taktım sensiz olamam yasayamam kı bır gece dargın kalsak uyuyamam kı bakma kızınca sana gurur yaptıgıma ask dolanır senı gorunce ayaklarıma bakma kızınca sana gurur yaptığıma ask dolanır senı gorunce ayaklarıma. sustum yuzum benzım soldu herkes senı benden sordu uc bes saat derken bak yıne aksam oldu uc bes saat derken bak yıne aksam oldu yanı olan yıne aska oldu senzız olamam yasyamam kı bır gece dargın kalsak uyuyamam kı bakma kızınca sana gurur yaptıgıma ask dolanır senı gorunce ayaklarıma | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| intizar biyografi, intizar biyografisi, intizar hakkında, intizar hayatı, intizar kim, intizar kimdir, intizar şarkıcı, intizarin hayati, intizarın hayatı, şarkıcı intizar, |
İntizar (İntizar Kimdir? - İntizar Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İntizar - Gitme | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-09-2008 06:43 |
| İntizar - Yar Burdayım | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-09-2008 23:05 |
| İntizar - İntizar Nedir - İntizar Hakkında | nünü | X-Sözlük | 0 | 12-01-2008 15:21 |
| İntizar | Misafir | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 05-07-2007 00:30 |
| İntizar | Misafir | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 03-03-2007 20:59 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||