| | #1 (mesaj-linki) |
Saro Secikyan (Saro Secikyan Kimdir? - Saro Secikyan Hakkında) ![]() ![]() Saro Kasım 1972'de İstanbul'da doğdu. 6 yaşında çalmaya başladığı akordeonuyla müzik hayatına adım attı. Lise yıllarında yine klavyeli çalgılarla ilgilendi. Marmara Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü'nde çello eğitimiyle devam ettiği müzik hayatına ilk şarkı sözlerini yazmaya başlayarak yeni bir adım atmış oldu. 1990 yılında tanıştığı ve akabinde beraberce bir grup kurup müzik çalışmalarına başladığı Febyo Taşel ile birlikte günümüze kadar gelen bir müzik serüvenine atıldı. Yazdığı sözleri artık besteleyecek ve onun ruhundan anlayacak bir dost edinmişti. Beraberce birçok kimi yayınlanmış kimi henüz kimsenin sesinde hayat bulmamış eserlere imza attılar. 1995'te rahmetli Kerim Tekin'in ilk albümündeki "Bana Bir Zevce Lazım" ve "Çapkın Yaz" yayınlanmış ilk eserleridir. Saro Secikyan ayrıca İbrahim Sadri'nin albümünde Necip Fazıl Kısakürek şiiri ve Yücel Arzen bestesi "Kaldırımlar"ı, "Hep Kahır" isimli karma şiir albümünde "Garibin Garip Türküsü" adlı eseri seslendirmiş, Nilgül'ün "Pervane" isimli albümünde "Söze Nasıl Başlamalı" adlı eserin sözlerini, Korhan'ın albümünde "İstemiyor" adlı eserin sözlerini, Ziynet Sali'nin albümünde "Ah Olmaz" adlı eserin sözlerini, Funda Arar'ın "Alagül" isimli albümünde "Affet" adlı eserin sözlerini, yine Funda Arar'ın "Son Dans" isimli albümündeki "Bu Sabah Güneş Doğmuyor", "Beni Benle Böyle" ve "Son Dans"ın sözlerini, Müfide İnselel'in ilk albümünde "vokal coach"luğu, türlü albümlerde back vokal, radyo/tv reklam, tanıtım, jingle çalışmaları, dizi müziklerinde seslendirme yapmıştır. Tüm bunların yanında yaklaşık 17 yıldır sahne çalışmaları yapmaktadır... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Saro Secikyan (Saro Secikyan Kimdir? - Saro Secikyan Hakkında) Saro Secikyan ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| download saro secikyan, ibrahim sadri vokal, saro, saro hakkında resimleri, saro secikyan, saro secikyan biyografi, saro secikyan biyoğrafisi, saro secikyan kimdir, saro secikyan şarki sözleri, saro secikyan şarkı sözleri, saro secıkyan, saro seçikyan, saro seçikyan resimleri, saro seçikyan web, seçikyan, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||