| | #1 (mesaj-linki) |
Yakup Ekin (Yakup Ekin Kimdir? - Yakup Ekin Hakkında) Yakup Ekin Erzincan doğumlu. Doğum günü 19 Mayıs. Eğitiminin bir kısmını Erzincan'da, sonrasını da İstanbul'da tamamladı. İlkokul yıllarında müzik öğretmeninin Yakup Ekin'deki yeteneği görmesi ve onu okul korosuna alarak yönlendirmesi ile sanatçının müzik yolculuğu başladı. Yakup Ekin, yeteneğini geliştirmek için İstanbul'da önemli müzik ustalarından eğitim aldı ve 14 yaşında ilk kez sahneye çıktı. İstanbul'da farklı mekanlarda sahne aldığı o yıllar sanatçının ilk beste, söz ve şiirlerinin de ortaya çıkmaya başladığı bir dönüm noktası oldu.Yakup Ekin müzik çalışmalarının yanı sıra reklam sektöründe de metin yazarlığı ve tanıtım danışmanlığı yaptı.2004 yılında sanatçının ilk albümü "Giderim Buralardan" müzik marketlerdeki yerini aldı. Yakup Ekin, geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan yeni albümü "Bir Nefes" ile tekrar müzikseverlerle. ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Yakup Ekin (Yakup Ekin Kimdir? - Yakup Ekin Hakkında) ![]() UNUTAMAM Olmadi yapamadim Söz verdim tutamadim ben yine Olmadi yapamadim Söz verdim tutamadim ben yine Unutabilmek mi seni asla Unuttum çok seyi daha fazla Koymadim yerine kimseyi asla Unutmadim seni unutamam Unutabilmek mi seni asla Unuttum çok seyi daha fazla Koymadim yerine kimseyi asla Unutmadim seni unutamam Yakup Ekin’den yeni şarkı Yeni şarkısını tamamlayan sanatçı sevenleriyle buluşuyor. 2005 yılında “BİR NEFES” adlı albümü ile büyük bir çıkış yakalayan Yakup Ekin, çok büyük bir dinleyici kitlesini de arkasına alarak calışmalarına hızla devam ediyor. Bugüne kadar yaptığı albümlerle sevenlerinden tam not almayı başaran Yakup Ekin, albümlerindeki şarkılarının söz ve müziklerinin de kendisine ait olmasıyla dikkat çekiyor. Yakup Ekin geçtiğimiz günlerde “SENİN YOLUNDA” isimli yeni sıngle ile tekrar sevenleri ile buluştu. BIR NEFES Bir nefes kadar kisaymis Ask dedigin bir sakaymis Alacaklarina saymis kader bu Bir nefes kadar kisaymis Ask dedigin bir sakaymis Alacaklarina saymis kader bu Hic kimse bilmez Bilemez gönül ister ama sevemez Sürükler pesine askin Kimselere diyemez Hic kimse bilmez Bilemez gönül ister ama sevemez Sürükler pesine askin Kimselere diyemez Bir günahmis bir hataymis Belki birazcik yasanmis Alacaklarina saymis Kader bu !!!! Hic kimse bilmez Bilemez gönül ister ama sevemez Sürükler pesine askin Kimselere diyemez Yakup Ekin tam gaz ilerlemeye devam ediyor. 2005 yılında çıkarmış olduğu Bir Nefes isimli albümüyle müzikseverlerden tam not alan Yakup Ekin 2 yıllık bir çalışmanın sonucu yeni albümünü hazırladı. Yakup Ekin’in yeni albümünde slow şarkılar yine ön plana çıkıyor. Sanatçı bu kez 5 şarkının klipleneceği müjdesini de sevenlerine veriyor. 3.Albümüyle müzik marketlerde yer alan Yakup Ekin, Senden Sonra isimli şarkısına gelen yoğun istek üzerine bu şarkıya klip çekti. Tüm müzik kanallarında yayınlanmakta olan klipte yaşanan büyük aşklardan sonra çekilen ayrılık acısı anlatılıyor. Albümde 1 şarkı hariç tüm sözve müzikler sanatçının kendisine ait. Ayrıca 2008 yılı içinde çıkacak olan bir çok süpriz albümde Yakup Ekin, besteci kimliğiyle karşınızda olacak. GIDERIM BURALARDAN Ha bir eksik ha bir fazla bunca zaman çektim seni Söylediğin sözler değil bu sevda tüketti beni yar Giderim buralardan sormayın beni yardan Sevdanın şakağından vurur giderim Ağlamasın arkamdan yalnızlık benim sevdam çeker giderim... İstediğin gibi olsun başka birini bulursun Senin için ne fark eder sen benide unutursun yar | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Yakup Ekin (Yakup Ekin Kimdir? - Yakup Ekin Hakkında) | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| sanatçı ekin, yakup ekin, yakup ekin albümleri, yakup ekin biyografi, yakup ekin biyografisi, yakup ekin hayatı, yakup ekin kimdir, yakup ekin resimleri, yakup ekinin hayatı, yakup ekinin resimleri, |
Yakup Ekin (Yakup Ekin Kimdir? - Yakup Ekin Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yakup Ekin - Zor | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 19:46 |
| Yakup Ekin - Vazgeçiyorum | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 19:45 |
| Yakup Ekin - Değer mi? | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 19:11 |
| Yakup Ekin - Bir Nefes | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 19:11 |
| Yakup Ekin - Aşkım | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 18:49 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||