Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Akademik Forumlar :: > Biyografiler > Türkiye'den > Müzik tr
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-10-2007   #1 (mesaj-linki)
Görkem Özkul (Görkem Özkul Kimdir? - Görkem Özkul Hakkında)

"Kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sen geldin araladın.. Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi.."

Görkem Özkul (Dillere destan olan Bilmezdim şarkısının sahibi) Kendi Kaleminden, Kimdir Bu Görkem Özkul...

Alıntı:
" Merhaba arkadaşlar ben Görkem Özkul. 1987 İzmir doğumluyum. 4 senedir profesyonel anlamda müzikle uğraşıyorum ve gitar çalıyorum. Ayrıca 2 seneyi aşkındır da beste yapmakla meşkulum. “Bilmezdim” de benim 2.5 sene önce yazmış olduğum bi eser. Noter onayım da zaten 2005 senesini gösterir. Bu bestemi internete ise 2006 yılında verdim. Biraz da arkadaş tavsiyesiyle ama daha sonra emek ne kadar yazıktır ki emek hırsızlarının, başkalarının emekleri üzerinden pirim, reklam yapmaya çalışan insanların saldırısına uğradım. Ama pes etmeyeceğim. Çünkü bu eserimde 2.5 senelik emeğim var benim. Ve sizlerden de tek isteğim, böyle emeğe saygısı olmayan insanlara taviz vermemeniz…

Görkem Özkul,Bilmezdim, Görkem özkul hakkında, görkem özkul resimleri,Bilmezdim şarkısının asıl sahibi,görkem

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-10-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Görkem Özkul (Görkem Özkul Kimdir? - Görkem Özkul Hakkında)

Eski 25-10-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Görkem Özkul (Görkem Özkul Kimdir? - Görkem Özkul Hakkında)

Görkem - Bilmezdim

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
gorkem ozkul, görkem ozkul, görkem özkul, görkem özkul reimleri, görkem özkul resimleri, görkem şarkıcı, şarkıcı görkem,
Görkem Özkul (Görkem Özkul Kimdir? - Görkem Özkul Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Görkem - Görkem Nedir - Görkem Hakkında SiyahLALE X-Sözlük 0 27-10-2008 19:20
Görkem Aykan'ın Maceraları yildo_39 Sizin Video'larınız 1 05-07-2007 10:21
Münir Özkul (Münir Özkul Kimdir? - Münir Özkul Hakkında) kompetankedi Sinema tr 1 31-10-2006 03:24
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 02:57Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10554504 saniyede (66.68% PHP - 33.32% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz