Arama

Marc Anthony

Güncelleme: 25 Ekim 2015 Gösterim: 16.990 Cevap: 1
careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
1 Ocak 2007       Mesaj #1
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
marcanthony2
Marc Anthony’nin müzik sevgisi, çocuk yaşlarda, aile içinde ve arkadaş topluluklarında, babasıyla beraber şarkı söyleyerek başladı. Okul yıllarında da, ders günü bitiminde, bir müzik kursuna devam ederek müzik eğitimini profesyonel sayılabilecek bir düzeyde devam ettirdi. Gençlik yıllarında Salsa müziğine olan sevgisi ve yeteneği, ona, Safire, Latin Rascals ve Menudo’nun arkasında vokalistlik yapma şansını getirdi. Profesyonel anlamda ilk başarısına, 1991 yılında ulaştı. Little Louie Vega ile yaptığı "When The Night Is Over" ve albümdeki "Ride On The Rhythm" 45liği, listelerde 1 numaraya çıkınca, Marc Anthony müzik dünyasının ilgisini çekmeyi başarmış oldu.
Sponsorlu Bağlantılar

Anthony, kısa bir süre sonra, Juan Gabriel’e ait "Hasta Que te Conoci" adlı şarkıyı duydu, ve bu şarkıya deyim yerindeyse ’aşık oldu’. Gabriel’den izin alarak, bu şarkıyı, ilk solo albümü "Otra Nota"ya (1993) tekrar kaydederek koydu, ve müzik listelerindeki başarısnı sürdürdü.

2 yıl konserlerle albümünün promosyununa devam eden Anthony, 1995 yılının başında tekrar stüdyoya girdi ve ikinci Salsa albümü olan "Todo A Su Tiempo"yu kaydetti. Latin Amerika’da şöhreti yakalayan Anthony, artık dünyaya açılmaya hazır hale gelmişti.

1997 yılı, Anthony için çok önemliydi. Dünya çapında ilk ödülünü aldığı bu yıl, kaydettiği "Contra La Corriebte" ile "En İyi Tropikal Latin Performans" dalında ödüle layık görülerek, ilk Grammy’sini kazanmış oldu.

Sıra dünyayı fethetmeye gelmişti ve Anthony bunu 1999 yılında başaracaktı. Kendi adını verdiği "Marc Anthony" isimli çalışmayı İngilizce olarak kaydetti ve albümden ardarda çıkan "I Need To Know" ve "You Sang To Me", Amerika listelerinde, uzun süre 1 numarada kaldı. Anthony; arzuladığı, dünya çapındaki şöhrete kavuşmuştu. "I Need To Know", dinleyicilerin beğenisini kazandıktan sonra bir de, o yıl düzenlenen Grammy Ödülleri’nde "Yılın En İyi Şarkısı" ödülüne layık görüldü. Artık Marc Anthony, bir dünya yıldızıydı.

Albümün ardından dünya çapında konserler düzenleyerek hayranlarıyla buluşan sanatçı, müzik kariyerinin yanı sıra, sinemada da projelerine devam etti ve Martin Scorsese’in yönetmenliğini yaptığı ve Nicholas Cage’in başrolünü üstlendiği "Bringing Out The Dead" adlı filmde, "Noel" karakteriyle beyaz perdede kendini göstermiş oldu. Aynı yıl içerisinde "Latin Beat" isimli bir de televizyon filminde başrol oynadı.

2001 yılına gelindiğinde, listelerde tekrar Marc Anthony rüzgarları esmeye başlıyordu. "Libre" isimli ispanyolca albümü hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayarak, hatta daha da memnun ederek sanatçının ününü sürdürmesini sağladı.

2002 yılında şarkıcı bu kez İngilizce bir albüm kaydediyordu. "Mended" ismiyle piyasaya çıkan albüm, "Tragedy"ile listelere sağlam bir giriş yaparak 1 numaraya kadar yükseldi.

Marc Anthony’nin Dayanara adında eşi ve Cristian adında bir de çocuğu var. Daha önceki uzun süreli bir birlikteliğinden ise Arianna isimli bir kız çocuğuna sahip.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 25 Ekim 2015 00:40 Sebep: Kırık Linkler Kaldırıldı
Biyografi Konusu: Marc Anthony nereli hayatı kimdir.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
6 Temmuz 2008       Mesaj #2
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
51BF84KmSAL

Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

11 Kasım 2008 / Misafir Sanat ww
8 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
10 Nisan 2009 / ThinkerBeLL Dünyadan
13 Nisan 2010 / LaSalle Edebiyat ww
19 Eylül 2015 / nötrino Sinema ww