Arama

Tom Kaulitz

Güncelleme: 24 Ekim 2015 Gösterim: 31.721 Cevap: 1
Ghostlover - avatarı
Ghostlover
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2008       Mesaj #1
Ghostlover - avatarı
Kayıtlı Üye


Sponsorlu Bağlantılar

TOM KAULİTZ


Tom Kaulitz (d. 1 Eylül 1989, Leipzig, Almanya) Tokio Hotel pop-rock grubunun gitaristidir.Tom, Tokio Hotel'nin baş vokalisti Bill Kaulitz'in ikiz kardeşdir.


Çocukluk
Tom Kaulitz Leipzig'de doğdu. Annesi Simone Kaulitz ve babası Jörg Kaulitz'dir. Annesi ve babası boşandıktan sonra annesi Gordon Trümper ile evlenmiştir. Tom, Bill'den 10 dk önce doğmuştur. ıkizler kreşteyken birbirlerine o kadar çok benziyorlarmış ki kreşe üstlerinde adları yazan tişörtlerle gidiyorlarmış bu sayede insanlar onları ayırabiliyormuş. Yıllar geçtikçe değişmeye başlamışlar ve şu an birbirlerinden çok farklı iki kişiler. Bill yedi yaşında kendi şarkılarını yazmaya başlamış. ılkokulda Tom genellikle öğretmenlerine kağıt topları ve mürekkep atarmış. Bill okulu 1.9 gibi bir puanla bitirirken(Bu Almanya'da çok iyi bir puan) Tom 2.2 puaanla bitirmiş.

Kariyer
Tom 7 yaşından beri gitar çalabiliyor. 2001 yılında Gustav ve Georg ile tanıştılar. Müzik zevklerinin aynı olduğunu anlayan dörtlü 'Devilish' adında ilk gruplarını kurdular. Küçük şovlarda, gece klüplerin de ve barlarda çaldıktan sonra 2003 yılında Peter Hoffmann ile tanışarak Universal Music Domestic Division ile anlaşma imzaladılar. ilk albümleri SCHREı'yi 2005 yılında yayınladılar. Albüm kısa zamanda çok sattı ve Avrupa'da hızla tanınmaya başladı. Tom gitar çalmanın yanında şarkı da söyleyebiliyor. Ancak birkaç konserde Bill'e eşlik ettikten sonra hem gitar çalıp hem de şarkı söylmenin çok zor olduğunu kendi sesini duyunca kafasının karıştığını söylemiştir. Bunun yanı sıra gelecek albümde şarkı söyleyebilceğini belirtmiştir. Tom ayrıca kardeşi Bill ile 1995 yılında "Verrückt nach dir" adlı Alman filminde rol almıştır. Ayrıca 9 yaşından beri bateri kursuna gidiyor.

Still

Bill'in gothic görünüşünün tersine Tom daha çok bol kıyafetleri ve rap stili tercih etmiştir. Ayrıca Tom ve Bill'in müzik zevkleri de farklıdır. Tom rap müziğin yanı sıra ACDC VE Aerosmith adlı iki rock grubunu dinlemektedir. Tom her müziğin güzel olduğunu sadece Whitney Houston'ın şarkılarının boktan olduğunu söylemiştir




Genel Bilgiler
Doğum tarihi: 01,09,1989
Kardeşleri: ıkiz kardeşi Bill Kaulitz ve üvey kız kardeşi(adı bilinmiyor)
Hobileri: Partiler ve grafiti

Aşk Hayatı

Tom grubun playboyudur. tek gecelik aşklarıyla ünlüdür bravo dergisinde çıkan bir yazıya göre şimdiye kadar yaklaşık 25 kızla yatmıştır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır.Ayrıca bill tom'a bu tek gecelik aşkları yüzünden çok kızmaktadır.Tom aşka ayrıracak zamanı olmadığınıda altını çizerek söylemektedir, ancak hoşlandığı kız tipi aynen ikiz kardeşi bill gibi esmer veya kumral renkli gözlü olmayan narin kızlardır.fakat yattığı kızlarda seçim yapmıyor. genellikle yattığı kızlar 13 ve 16 yaş arasındadır. Ve gerçek aşka da inanmamaktadır. zimmer 483 adında çıkardıkları albüm tamamiyle tomun özel hayatıyla ilgili olarak çıkmıştır çünkü tom 483 numaralı hotel odasında 25 kızla yatmıştır.Zaten zimmer almanca oda demektir.Ama Bill onun günün birinde gerçekten aşık olacağını ve bu kızında ona çok çektiriceğini düşünüyor.







Son düzenleyen Safi; 24 Ekim 2015 21:57
Biyografi Konusu: Tom Kaulitz nereli hayatı kimdir.
Türkiye'de Hiphop Kültürü
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
24 Ekim 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Tom Kaulitz

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Tom Kaulitz.jpg
Gösterim: 1973
Boyut:  36.5 KB


Benzer Konular

25 Şubat 2016 / KisukE UraharA Müzik ww
8 Ocak 2009 / Ziyaretçi Taslak Konular
9 Ekim 2011 / Jumong Müzik ww
12 Aralık 2015 / Harry Kewell Spor ww
11 Mayıs 2011 / asq_meleqi Taslak Konular