| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ricky Martin (Ricky Martin Kimdir? - Ricky Martin Hakkında)![]() | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ricky Martin (Ricky Martin Kimdir? - Ricky Martin Hakkında)![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ricky Martin (Ricky Martin Kimdir? - Ricky Martin Hakkında) Ricky Martin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: Ricky Martin Resmi İnternet Sitesi.. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ricky Martin (Ricky Martin Kimdir? - Ricky Martin Hakkında)![]() | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Ricky Martin - Martin'in ikizleri bir yaşını doldurdu Martin'in ikizleri bir yaşını doldurdu; Ricky.jpgMartin'in ikizleri bir yaşını doldurdu; Ünlü Latin şarkıcı Ricky Martin, Twitter'daki sayfasında bir yaşını dolduran ikizlerinin fotoğrafına yer verdi. Tüm hayatını Valentino ve Matteo adını verdiği ikizlerine göre planlayan ünlü şarkıcı, taşıyıcı anne yöntemiyle baba olmuştu. Çocuklarıyla birlikte Miami'de denize girerken çekilen fotoğraflarını internet sayfasına koyan Martin, "Bebeklerim için bakıcı tutmadım. Her türlü ihtiyaçlarıyla ben ilgileniyorum" diye konuşuyor. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hakkında, kimdir, martin, ricky |
Ricky Martin (Ricky Martin Kimdir? - Ricky Martin Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ricky Martin - Tal Vez | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 24-07-2008 09:46 |
| Ricky Martin - She Bangs | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 24-07-2008 09:45 |
| Ricky Martin - Nobody Wants To Be Lonely | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 24-07-2008 09:41 |
| Ricky Martin - Jaleo | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 24-07-2008 09:36 |
| Ricky Martin - 'Til I Get To You | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 24-07-2008 09:31 |