| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Sitelerindeniz!![]() Fatih Terimin deyimiyle " Uçak yükselişe geçti. " ![]() | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Re: Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Sitelerindeniz!
dünya'da ilk 10.000 içerisinde, günlük sıralamada 5 bin küsür değeri de buluyor. çok önemli bir başarı...
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Sitelerindeniz!Böylesine mükemmel bir sitenin üyesi olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. I LoVe MsxLaBs ![]() ![]() | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Sitelerindeniz!
TEBRİKLER EFENDİM | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
bu site bunu hatta daha fazlasını hakediyor zaten...
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
eed bu site bunun fazlasınıda hak edıyor diyer sıtelerde kımse bırbırıne bu kadar saygılı deıl | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Sitelerindeniz! Burası gerçekten turkıye nın En mukemmel sitesi . | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Sitelerindeniz! Arkadaşlar ben bir İranlı olarak bu kadar saygı , sevgi ve yardım laşmanın oldu bir site hatırlamı yorum yaklaşık kaç siteye üye oldumu hatırlamıyorum ama MsXLabs sen çok yaşa . Birde bazı arkadaşlar razı değil ben çok sinir etiler resmen bir saygısızlık ve yüzsüzlük yaptılar . Razı değilseniz adminlerden rica edin üylinizi silsinler . Zaten be yetkili olsaydım o arkadaşların başına geleni bir ben birde Allah bilirdi . Sizlere arkadaş diyorsam büyüklare olan saygımda dır unutmayın yüzsüzler. ![]() ![]() ![]() ![]() MsXLabs | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Sitelerindeniz!""YUKSELİŞ ellerımızden yuregımızden gelen sevgı selıdır. ![]() ""AİLE ortamı olan mavı karanlık ruhumuzun aydınlıgı olması dılegıyle. ""Tum emegı gecen uye ve yetkılılerın yuregıne ellerıne saglık ÖNCÜLÜK ERDEM ıster sızde fazlası var....... ![]() TEBRIKLERR | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
Maaşallah!Allah Nazarlardan Saklasın...Kıskananlar çatlasın.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çok, edilen, sitelerindeniz, türkiyenin, ziyaret |
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Sitelerindeniz! Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şimdiye kadar size edilen en beğendiğiniz iltifatlar | ahmetseydi | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 613 | 18-05-2009 16:45 |
| En Sık Ne Tür Siteleri Ziyaret Edersiniz? | Sedef 21 | Anketler | 55 | 09-03-2009 13:55 |
| Atatürk'e Teklif Edilen Soyadları | HerHangiBiri | Mustafa Kemal ATATÜRK | 0 | 14-11-2008 23:03 |
| Eşi tarafından Terk Edilen Adamın Feryatları | KENCISii | Komik Flash'lar/Video'lar | 4 | 05-05-2008 02:13 |
| Logic - Sebeb- i Ziyaret (Full Albüm) | Rapistist | Underground Albümler | 1 | 04-06-2007 08:24 |