| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Metin2
ben pek inanmadım açıkçası beyaz inci ayağına şunu demeseydi inanabilirdim oyundan çık diyor sonra program açık kalsın diyor ve oyuna tekrar gir diyor bu ne demek biliyormusunuz sen ıd ni yaz şifreni yaz program bana otomatik olarak göndersin açıkca be güvenmiyorum benim çok kaliteli bir çarım var ve çevremde ama bötle programlarıda takip eden biriyim bence inanmayın | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
DOĞRU OYUN ÇOK KALİTELİ BİR OYUN AMA OYUNUN TADI YÜKSEK İWİYKEN ÇIKMIYOR ARKADAŞLAR KÜÇÜK LEVELKEN ÇIKIYOR BÜYÜDÜĞÜN ZAMAN NE İTEM DÜŞER NE PARA YETER İTEÖLERİNE NEDE DEMİRCİ YAKMADAN İŞ YAPAR HERŞEYİMİ YAKTI 21 M PARAM GİTTİ HALENDE BİŞEY SAHİBİ OLAMADIM O YÜZDEN KÜÇÜK İWİ ÇARINIZ BENCE DAHA İYİ KOLAY METİN KESİYORSUNUZ KOLAY KASIYORSUNUZ DUĞA EDİNDE BÜYÜMEYİN BİRDE MADOLYON ÇIKARTMANIN EN KISA YOLU SU ELDLVEN ALACAKSINIZ NESNE MARKETTEN ONDAN SONRA 31 İWİ ÇARINIZ OLACAK ONLA DALACAKSINIZ MAYMUN ZİNDANINA BAK GÖR NASIL DÜŞÜYOR MADOLYON KOLAY GELSİN HEPİNİZE
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |||||
ya 4.5 ındırıompatch doyyası bulunamadı dıo metin2 de bence yuksek lwl olunca tadı çıkıyor ama kasmak sıkıcı olabilir.bu nedenle zaten yuksek lwl olmak zor yanı bilmem anlatabiliyormuyum_? Son Düzenleyen Misafir; 08-09-2009 @ 12:16. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
kardesim çok saolasın ama çok yanlış demişin en güçlü ura ateş hayaleti olansonra:Ninja bıçak sonra: sura öbür becerili sonra:ninja okçu sonra:iyileştirme şaman sonra:savaşçı zihinsel sonra:şaman ejderha gücü size güçlü gelebilir ama 80nden sonra savaşçı bedensel herkeze yatar 85 lwl savaşçı +9 abanoz çift el %10 kılıç savunması %10 orklara karşı %15 hareket hızı %10 +9 beyaz altın bilezik %20 ölümsüzlere karşı dayanıklı 800 hp li kolye +9 cennetin gözü kolye 100 hp li ayakkabı kılıç savunması %15 cift el %20 +9 ateş kuşu +7 yarı insan full tqaş yarı insanlara karşı guclu %13 +8 çelik 800 hp li kılıç savunamsı %15 ful +4 taş savunma korunma hız küpe %10 kritik +9 şahn kalkan savaşçılardan korunma sansı %20 skiller: öfke:g2 hava kılıcı Masterkılıç çevirme Masterüç yönlü :m10 hamle :15 | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
selam ben oyuna giremiyorum. oyunu tıkladığımda pc min ekranına metin2 torrent diye bir pencere açılıyor ve yüzde 94 dolup kalıyor oyun baslamıyor neden bubu nasıl kaldırabilirim
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar önceden metin2 açılıodu 2 haftadır açamıom nedeni nedir? lütfen söyleyin bilgisayar vista acaba ondan mı bide torrent nasıl siliniyor?
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Metin21-Sura 2-Savaşçı 3-Ninja 4-Şaman torrent silinemez..torrentin dolmasını bi yarım saat beklerseniz metin2 açılır we her zaman seri bi şekilde açılır Son Düzenleyen beyza9896; 1 Hafta Önce @ 17:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|